Aralık 2007 anneleri

kızlar bende aralık annesi olarak bugün bebişimin cinsiyetini öğrenmeye gidiyorum.dua edin bebişim gösterdin olurmu ya çok merak ediyorum.

Kizlar şimdi Doktordan Geldim Benimde Oğlum Olacakmiş .rabbim Tüm Dileyenlerde Nasip Etsin.başka öğrenen Varmi?

Tebrikler Sema Allah saglikla kucaginada almayi nasib etsin insallah, Tüm hamislere tabiki...

sağol canım.sen ne zaman öğreneceksin.içinden ne geçiyor.ben ilginden beri erkek diyordum dediğim çıktı canım.Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.

Haftaya persembe randevum iple cekiyorum o günü.O gün tatli yiyince gösteriyormus dogrumu acaba ?Tatli ve cikolata yemeyelide cok oldu canim cekmiyor hic. Biz kiz istiyoruz hayirlisi ile, bir oglumuz var cünki. Ilk baslarda korkudan icimden oglandir bu diyordum, sonralari gördügüm rüyalarin ve eksiye olusan meylimden dolayi icimden kiz geciyor hep insallah yanilmam.Büyük hayal kirikligi olabilir tersi, tabiki hayirlisi en önce ama gönül iste :asigim:

canım ben bir paket çikolata yemiştim zorlada olsa.bende tatlı yiyemiyorum ama gitemeden yemeye çalış çünkü bebiş hareket ediyor.Rabbim gönlüne göre versin.bizede haber ver öğrenince canım .bende çok kız istiyordum ama kısmetimizde erkek varmış.

Süper ozaman catlayincaya kadar yerim yeterki saklamasin o gün :1no2:
Insallah mutlaka yazarim burda takvimimde renklenir artik , hayirlisi ..

moon gene sen çok alıştırma kendini. arkadaşımın 19 haftalık oldu hala göstermiyor. tatlı matlı, aç, tok herşeyi denedi. olmayınca olmuyor:)
bende kız istemiştim çok, hatta hala erkek olacağına hala inanmıyorum. umarım senin gönlüne göre olur.

hilalse aynen bugün doktor erkek dedi bende yanlışınız olmasın belki kordonu falandır dedim halada inanamıyorum ama nasip yeterki sağlıklı olsunlar.

hilalse aynen bugün doktor erkek dedi bende yanlışınız olmasın belki kordonu falandır dedim halada inanamıyorum ama nasip yeterki sağlıklı olsunlar.

sema:) aynı şeyi bende doktora sordum. göbek kordonu olmasın dedim. dalga geçti benle. göbek kordonu göbekten çıkar, burdan çıkmaz dedi.

hayırlı olsun oğullarımız semacım:) ama benim içimde hala ümit var, belki de yanlış görmüştür, di mi:))

canım ya sen kendini erkeğe alıştır kız derse sürpriz olsun mutlu olursun biranda.ben şaşırmadım ilkgünden beri biliyordum erkek olduğunu ama bende acaba yanlış olabilirmi diyorum.benim doktorda dalga geçti bacak arasını gördüm dedi.ayın 2.renkli dobblere giricem ozaman tam emin olurum ozamana kadar yinede içimde bir ümit kalacak.:teselli:

Haklisiniz kizlar kendimi kiza alistirmamaliyim aslinda ama olmasa bile hayali bile güzel ya :asigim:

Kizlar birde sizlerdede bu dönem bel ve kasik agrisi oluyormu normalmi acaba ?
sizdede baski oluyormu asagi ve sanki orda kemiklerim agriyor .

semacım hayırlı olsun. aralık annelerinden cinsiyetini öğrenemeyen bir ben kaldım galiba, 10 gün sonra bende öğrenicem inşallah banada hamile kaldığımdan beri hep erkek gibi geliyo. bakalım gidince görücez artık, bebiş gösterirse tabi.

sağol canım.umarım senin bebişte gösterir.anenin içine doğan genelde çıkıyor bende ilk hamileliğimi öğrendiğimden beri erkek diyordum.sağlıklı,hayırlı evlat olsunlar yeterki.doktora gitmeden tatlı bişeyler ye bebiş hareket etsin.haberlerini bekliyoruz canım.

selam hamişler bende aralık annesi olucam inş .16+3 günlük benim bebiş .bende ikili test için gitmiştim dr a en son cinsiyet için erken 16 ahftalıken bakacaz dediler .bakalım henüz kontrol için gitmedim .hayırlısı olsun ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…