sevarcim hayırlı olsun cnm...
hayırlı olsun sevar allah kucaklarımıza almayı nasip etsin.
Tebrikler Sema Allah saglikla kucaginada almayi nasib etsin insallah, Tüm hamislere tabiki...
Haftaya persembe randevum iple cekiyorum o günü.O gün tatli yiyince gösteriyormus dogrumu acaba ?Tatli ve cikolata yemeyelide cok oldu canim cekmiyor hic. Biz kiz istiyoruz hayirlisi ile, bir oglumuz var cünki. Ilk baslarda korkudan icimden oglandir bu diyordum, sonralari gördügüm rüyalarin ve eksiye olusan meylimden dolayi icimden kiz geciyor hep insallah yanilmam.Büyük hayal kirikligi olabilir tersi, tabiki hayirlisi en önce ama gönül iste :asigim:
Süper ozaman catlayincaya kadar yerim yeterki saklamasin o gün :1no2:
Insallah mutlaka yazarim burda takvimimde renklenir artik , hayirlisi ..
Süper ozaman catlayincaya kadar yerim yeterki saklamasin o gün :1no2:
Insallah mutlaka yazarim burda takvimimde renklenir artik , hayirlisi ..
hilalse aynen bugün doktor erkek dedi bende yanlışınız olmasın belki kordonu falandır dedim halada inanamıyorum ama nasip yeterki sağlıklı olsunlar.
sema:) aynı şeyi bende doktora sordum. göbek kordonu olmasın dedim. dalga geçti benle. göbek kordonu göbekten çıkar, burdan çıkmaz dedi.
hayırlı olsun oğullarımız semacım:) ama benim içimde hala ümit var, belki de yanlış görmüştür, di mi:))
semacım hayırlı olsun. aralık annelerinden cinsiyetini öğrenemeyen bir ben kaldım galiba, 10 gün sonra bende öğrenicem inşallah banada hamile kaldığımdan beri hep erkek gibi geliyo. bakalım gidince görücez artık, bebiş gösterirse tabi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?