Aralık 2007 anneleri

kelebek.81 - 9 aralık erkek ARDA.
heb3579 - 15 aralık erkek arda
babuba - 16 aralık erkek umut
sema 24 - 26 aralık (erkek-metehan)

hepsi erkek, ikisi arda:)))

CANIM SANIRIM KELEBEK VE BENİMKİ KARIŞMIŞ.
9 ARALIK ERKEK ARDA BENİMKİ OLACAKTI.Bİ KARIŞIKLIĞA YOL AÇMAYALIM :))))

sema 24 9 aralık erkek arda
heb3579 15 aralık erkek arda
babuba 16 aralık erkek umut
kelebek.81 26 aralık erkek metehan

Doğum sırasına göre koysanıza onları benimki en son 26 Aralık ya Ocakta doğar ya da Aralıkta artık görcez bakalım

canlarım benim kızında tahmini doğumu 11 aralık gözüküyordu ama ayrıntılıdan sonra 4 gün öne çekti yani 7 aralık a çekti doktorum. kızım gününden 4 gün önde gidiyor maşallah

sevar (7 aralık) kız elif zeynep
sema 24 (9 aralık) erkek arda
heb3579 (15 aralık) erkek arda
babuba (16 aralık) erkek umut
waterhardeningstell (25 aralık) kız şirin
kelebek.81 (26 aralık) erkek metehan

Hanımlar bizim de dr. hesabına göre 7 aralıkta doğum. küçük bey erken de gelebilir, eğer erken olursa kasım sonu...

sevar (7 aralık) kız elif zeynep
gul guneş (7 aralık) erkek
sema 24 (9 aralık) erkek arda
heb3579 (15 aralık) erkek arda
babuba (16 aralık) erkek umut
moonshine76 (19 aralık) kız??? mina
waterhardeningstell (25 aralık) kız şirin
kelebek.81 (26 aralık) erkek metehan

kızlar su gibi akıntım geliyor demiştim ya cumartesi doktora gittim. doktor rahim ağzında açılma olduğunu söyledi. ogün moralimiz çok bozuldu, bize yapacak bişey olmadığını yatsamda durmayacağını 10-15 güne kadar bebeğimi kaybedeceğimi söyledi. rahim ağzına dikişinde bi faydası olmayacağını dikiş esnasında bebeğin kesesinin delinme ihmatili olduğunu ve kullanabileceğim bi ilaç olmadığını dedi. ben başka bir doktora daha görünmek istedim ne yapacağımızı şaşırdık. pazar günü başka bir doktora gittik. doktor muayene etti ultrasonla baktı. rahim ağzının kapalı olduğunu ama rahim ağzından gebelik kesesinin bir kısmının sarktığını söyledi. bebeğim gayet iyiymiş keseside iyiymiş, 400 gr. olmuş ve kızmış. gelen suyunda önemli olmadığını rahimden bir sızıntı olduğunu dedi. yatak istirahati verdi şimdi yatıyorum bi tuvalete bide yemeğe kalkıyorum. pre-par isimli bi ilaç verdi onu kullanıyorum. bizim için dua edin lütfen bebeğime bişey olmasın. inşallah kucağıma alırım.

İnşallah canım hayırlısıyla alırsın kucağına iyi şeyler düşün karamsarlığa kapılma stres yapma sakın dua et bol bol ama biliyorsunki yine de herşey Allahtan :teselli:

canım inşallah sag sağlim kavuşursun bebegine. bişey olmaz Allah'ın izniyle üzülme ama. bak ikinci doktor bişey yok demiş. dinlen geçer inşallah canım. bizi haberdar et. Allah seni ve bebegini korusun :1hug:

canım ya çok üzüldüm.rabbim hakkınızda en hayırlısını versin.şu doktorlara nasıl güvenicez ya hepsi farklı şeyler söylüyor bazısıda çok acımasız oluyor.sen şimdi hiç kafanı takma bol bol dua et gelişimi herşeyide normalmiş bak ne güzel.bol bol dinlen kendini yorma Allah'ın izniyle bişeycik olmaz inşallah bebişine.dualarım seninle

canım çok geçmiş olsun asla umudunu yitirme ve dualarını esirgeme allahın izniyle bişey olmayacak bebişine bol bol dinlen kendini yorma bizi de habersiz bırakma dualarımız seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…