Aralık 2007 anneleri

Ya Kizlar Cinsiyetini 16 Haftalikken öğrene Biliyoruz Demi Yoksa Erkenmi Acaba Biz Temmuz Sonunda öğrenmeyi Düşünüyoruz Tam 16 Haftalik Oluyoda Acaba Erkenmi 1-2 Hafta Daha Beklesekmiki..

gamzecim ben 17.haftamda öğrenmiştim ama 16 haftalıkken bebiş gösterirse belli oluyor.

ee ben 13 haftalıkken öğrendim,buarada banada doktor 26 aralık demişti doğum tarihimi ama ben aralık anneleri yazısını bulamamıştım,ama erkek bebek biraz gecikebiliyomuş açıkçası gecikmesinide istiyorum çünkü birkaç günden tam 1 yıl kaybedecek oğlum

ben 15 haftalıkken öğrendim. 12 haftalıkken öğrenen iki arkadaşım var. bebeklerin ikisi de erkek. biraz doktorun tecrübesine bağlı galiba.

Ayy Kizlar çok Saolun Ya Içimi Rahatlattiniz Valla Bende Acaba Erkenmi Felan Diyodum öğrenmek Için.ozaman Ben 16 Haftalikken Gidiyim öğrenmek Için.inşallah Gösterir Bizim Yaramaz.

canım ben 12 haftalıkken gittim hiç bişey demedi bana doktor.tam 17 haftalıkken gittim o zaman söyledi bana.hemde %100 dediii

bende bu akşam gidicem doktora inşallah gösterir bebeğim. bazı bebekler göstermeyebiliyomuş.

inşallah öğrenirsin canım ama poposunu dönüp uyursa biraz zor benim oğlumun pipisini ben bile görmüştüm doktorun tecrübesine gerek kalmamıştı yani,amuda kalkıyodu resmen benim küçük aşkım :dance:

kelebek 81 inşallah görürüm canım. tatlı bişeyler yiyipte git dediler o zaman bebek hareketli oluyormuş. yiyicez bakalım tatlıları ne olacak görücez.yerimseniben

aah aah ne güzel muhabbet ediyosunuz kızlar bende aralık annesi olacaktım ama malesef bebeğim 2 aylıkken düştü herşeyin hayırlısı diyorum ben.bebişlerinizi sağlıkla alın kucağınıza inşallah

TABİKİ CANIM HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN BENİM ŞİMDİYE DOĞUMUM YAKLAŞMIŞTI İLK BEBEĞİM DÜŞMESEYDİ AMA KISMET İŞTE.SENDE TEKRAR HAMİLE KALIRSIN ÇABUCAK MERAK ETME OZAMAN BU GÜNLER AKLINA GELDİKÇE GÜLERSİN.BEN KÜRTAJDAN SONRA 2 AY KORUNDUM SONRA BIRAKTIĞIMIZ AY HAMİLE KALDIM SANADA ÖYLE OLUR İNŞALLAH.:sm_cool:

kelebek 81 inşallah görürüm canım. tatlı bişeyler yiyipte git dediler o zaman bebek hareketli oluyormuş. yiyicez bakalım tatlıları ne olacak görücez.yerimseniben

valla ben tatlı falan yemedim hiç giderken ama hep çok hareketliydi bacak bacak üstüne atıyodu bi seferinde :dance:

canım benimkide 14 haftalıkken belli oldu dr 99% dedi. pazartesi tekrar gittim 99,5% dedi. yanılgı payı mutlaka koyuyorlar ama sonuçta ne kadar güvenilir tabi Allah bilir hayırlısı uğurlusu olsun inşallah gerçi olan oldu da zaten :) sen iyi şekilde öğren inşallah :)

arkadaşlar dk.büyük ihtimalle kız dedi ama kesin bişey söylemedi. bizim yaramaz çok hareketli ama bacaklarıyla hep kapattı göstermedi. napalım önümüzdeki ay inşallah tam olarak öğreniriz. hayırlı sağlıklı olsunda kız erkek farketmez.

ÖNCELİKLE HAYIRLISI OLSUN CANIM.GENELDE KIZLAR GÖSTERMEZ BİKAÇ ARKADAŞIMDADA OLDU GÖSTERMEDİLER VE KIZ BEBEKLERİ OLDU.ERKEKLER DİREK GÖSTERİYOR HİÇ SAKLAMIYOR.UMARIM BİDAHAKİ KONTROLDE KESİNLEŞİR.

kızlar bu seferde kızı tutturamadım benim de bir oğlum olacak allah hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize inşallah

aralık anneleri nasılsınız ne zamandı rmsj yazan yok nasıl gidiyor hamilelik?? benim ayaklarım şimdiden şişmeye başladı ya sizinkiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…