Aralık 2007 anneleri

denizsolmaz (6 aralık) erkek???
sevar (7 aralık) kız elif zeynep
gul guneş (7 aralık) erkek
sema 24 (9 aralık) erkek arda
heb3579 (15 aralık) erkek arda
babuba (16 aralık) erkek umut
moonshine76 (19 aralık) kız??? mina
goddess 06 (20 aralık)kız???
caccik (21 aralık)???deniz
frekans21 (24 aralık)kız???
waterhardeningstell (25 aralık) kız şirin
kelebek.81 (26 aralık) erkek metehan

canım afedersin hemen ekledim sağlık durumun nasıl hayatım umarım herşey yolundadır

bebek çok inatçı %70 erkek ama kendini bi türlü tam göstermiyor bu arda kilo alamıyorum 3 kilo aldım sadece karnım çıkmıyor şimdi yeni yeni belirginleşmeye başladı inşallah erkek olur çok istiyorum erkek olmasını bu arda bütün gün kımırdıyor çok harika yaaaaaa ANNESİ ONU YERRR YERRRR doğsun artık yaaa babası bile onun için bıyık bırakıyor bıyıksız baba olmaz die yani biz heyecanlıyız bakalım :sm_cool:

allah gönlünüze göre versin canım kilo almamak herkesin isteği zaten bebek sağlıklı olsun da bende 3.5-4 kg arasında gidip geliyorum hareketlerini hissetmek çok güzel değil mi allah sağlıkla kucağına alamyı nasip etsin inş canım bu arada benim eşimde adanalı canım

hülyacım nasılsın görüşemedik bu ara.benim profile yorum eklemişsin canım çok teşekkür ederim.ben nasıl yazıldığını bilmediğim için buraya yazıyorum canımcım.bende çok yoğun bu ara işler arkadaş izinde işleride bana kaldı bayılmak üzereyim artık işlerden.anca fırsat bulabildim.oğlumun adaşı nasıl sen nasılsın canım herşey yolundamı?dün gece yine bir krampla uyandım ve hala bacağım ağrıyor.:çok üzgünüm:

iyiyim semacım şimdilik herşey yolunda ama konu da açtım bununla ilgili yatakta bir türlü yatamıyorum heryerim ağrıyor uygun pozisyonu bulamıyorum umarım kısa zamanda geçer sende yoğun günler yaşıyorsun ama oğlumun adaşına dikkat et çok yorma kendini kramplar kalsiyum eksikliğinden olabilir druna danış canım kendine ve oğlişine iyi bakkk çok fazla işe kaptırma kendinnii

Merhaba uyku pozisyonu bulamadim diyorsunya ,emzirme yastigi diye birsey uzunlamasina 170-190 cm civari ici kum gibi dolgulu ondan alsan. Ben onunla rahat edebildim bazen bacagimi atiyorum üstüne bazen sirtimi yasliyorum bin sekle sokabiliyorsun cok rahat tavsiye ederim.

ya ben 8 kilo aldım, üstelik artı bişey de yemiyorum. normalde yediğimin dışında sadece süt ve meyve. siz nasıl böyle az alıyorsunuz?:çok üzgünüm:

canım çoook teşekkür ederim bu yastığı türkiyede nerede bulabilirim acaba

ya ben 8 kilo aldım, üstelik artı bişey de yemiyorum. normalde yediğimin dışında sadece süt ve meyve. siz nasıl böyle az alıyorsunuz?:çok üzgünüm:

canım üzülmene gerek yok senin aldığın kilo da normal sağlıklı beslendikten sonra aldığın kiloları dert etme hepsi bebişine yarıyor kilo alma bünye meselesi biraz da kişiden kişiye değişiyor hele bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alalım vericez hepsini hayatım üzme tatlı canını

denizsolmaz (6 aralık) erkek???
caccik (21 aralık) %70 erkek ???deniz

günaydın kıslarrrr :) cumartesi doktordaydım benim doğumumu 2 aralık dedi tam tarih olarak benim 6 aralığı 2 ralaık olarak değiştirebilirmiyis. bide tam kesin deil ama bebişin isminede berat yazabiliris:)

denizsolmaz (2 aralık) erkek berat

denizsolmaz (2 aralık) erkek berat
hülyacemre(26 aralık) erkek???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…