çok terliyorum. işi bırakmayı bile düşünüyorum 1 ay daha beklesem mi kızlar nolur bu konuda bana fikir verin..
çok terliyorum. işi bırakmayı bile düşünüyorum 1 ay daha beklesem mi kızlar nolur bu konuda bana fikir verin..
Bende aralık annesiyim :)
ya kıslar takvim demişken ben 2-3 gündür hiç takvimleri göremiyorum açılmıyo sizde nasıl görebiliyomusunuz?
kızlar benim rahmimde gerilme var sizde de var mı bu ay çok zor geçiyor yaaaa neden böle aslında çok rahat geçen bir aymış ama ben çok halsiz ve iştahsızım
Sonunda takvimimizi yaptık,bakalım görünüyormu :dance:
terleme bende de fazla yok ama sancılarım oluyor rahim genişliyor herhalde dr normal demişti
ya kızlar ben de bir aralık annesi olacağım inşallah..görünen doğum tarihi 14 aralık ama bakalım bizimkisi ne zaman çıkmak isteyecek:)
bu arada öncelikle hepinize kolay bi doğum ve sağlıklı bebişler diliyorum.
benim kafama bişey takıldı. şeker yükleme testini yaptıran var mı aranızda?ben daha yaptırmadım da nasıl oluyo 50grlık olan.kaç kere kan veriyonuz.ve sonucu ne zaman alıyosunuz?
bu konuda bilgi verebilecek olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler...
canım sana zahmet listeyi tekrar yaparmısın benim kafa karıştı ben yapayım dicem ama o kadar yetenek bende nerdeeeeeeeeeeeeeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?