Aralık 2007 anneleri

çok üzüldüm yaa allahım sabır versin umarın en kısa zamanda tekrar anne olursun.üzme kendini her işte bir hayır vardır böyle düşün.allah yardımcın olsun.çok geçmiş olsunn..

çok terliyorum. işi bırakmayı bile düşünüyorum 1 ay daha beklesem mi kızlar nolur bu konuda bana fikir verin..

canım tam olarak ne iş yapıyorsun eğer çok yorulduğunu düşünüyorsan çık bence ama çalışman şart ise bunu bilemem sanırım zor şartlar altında çalışıyorsun canımm allah yardımcın olsun bide sana bişey sorayım pek konuyla alakalı değil ama ben bu aralar çok duygusalım sende var mı böle bişey kim ne dese içimden ağlamak geliyor bu arda benimde bu ay çok zor geçiyor yaaa allahtam klima var evde yoksa dayanamazdım herhalde zaten başka bebek düşünmüyorum o kadar zorladım ki bu ayyyy artık başka bebek yapmaya cesaretim kalmadı
Kötü KazenKötü KazenKötü KazenKötü Kazen

çok terliyorum. işi bırakmayı bile düşünüyorum 1 ay daha beklesem mi kızlar nolur bu konuda bana fikir verin..

canım bence dr.a danışmalısın o sana doğru yolu gösterir yaptığın işi ve oartamı bilemediğimiz için birşey söyleyemeyeceğim umarım en kısa zamanda sorunun düzelir

bende takvimimi özledim ya.takvim olmayınca boşluk varmış gibi sitede her sabah bir gün daha oğlumun büyüdüğünü takip etmek çok güzeldi.umarım en kısa zamanda düzelir.

ben normalde çok terlemiyorum ve bunalmıyorum. genellikle klimalı ortamlardayım çünkü, yollarda sıkılıyorum biraz ama geçiyor. bir tek yemek yerken ve sonrasında inanılmaz bunalıyorum ve terliyorum. isterse serin bir ortam olsun gene de inanılmaz bunalıyorum.

bana özel birşey mi yoksa özellikle yemekten sonra herkese oluyor mu bu dönemde?

kızlar benim rahmimde gerilme var sizde de var mı bu ay çok zor geçiyor yaaaa neden böle aslında çok rahat geçen bir aymış ama ben çok halsiz ve iştahsızım

kızlar benim rahmimde gerilme var sizde de var mı bu ay çok zor geçiyor yaaaa neden böle aslında çok rahat geçen bir aymış ama ben çok halsiz ve iştahsızım

gerilme ara ara bende de oluyor, normalmiş. iştahsızlığa gelince, aahh keşke diyorum sadece. iştahım gaayet açık malesef ama çok rahat geçtiği doğru bu ayın benim için. ağrılarım azaldı, karnıma da alıştım. bıraksalar hep böyle kalabilirim:)

ya kızlar ben de bir aralık annesi olacağım inşallah..görünen doğum tarihi 14 aralık ama bakalım bizimkisi ne zaman çıkmak isteyecek:)
bu arada öncelikle hepinize kolay bi doğum ve sağlıklı bebişler diliyorum.

benim kafama bişey takıldı. şeker yükleme testini yaptıran var mı aranızda?ben daha yaptırmadım da nasıl oluyo 50grlık olan.kaç kere kan veriyonuz.ve sonucu ne zaman alıyosunuz?
bu konuda bilgi verebilecek olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler...

mrb canım.benim tahmini doğum tarihide 14 aralık:)bende daha yaptırmadım cuma günü yaptıracam.benimde bugün aklıma takıldı acaba aç karnınamı yoksa tokkenmi yapılıyo bu test.doktor bişey demedi bana

kızlar aç karnına yapılıyor açken kan alınıyor, şekeri içtikten yarım saat sonra bir daha, diğeri de galiba ondan yarım saat sonraydı galiba, bende henüz yaptırmadım ama üç aylıkken dr. bana yaptırmıştı şimdi birdaha ister herhalde

canım sana zahmet listeyi tekrar yaparmısın benim kafa karıştı ben yapayım dicem ama o kadar yetenek bende nerdeeeeeeeeeeeeeeeee

canım yapacaktım aslında bir arkadaş bebeğini kaybetti ya beni listeden çıkarın dedi o gündür elim varmıyor listeyi hazırlamaya biraz daha zaman geçsin bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…