Aralık 2007 anneleri

Hülya Nasilmiş Oğluşun Herşey Yolundami Canim.merak Ettim Seni Iyi Haberlerini Bekliyorum.

canlarım dr.dan yeni geldim oğlum açar açmaz pipisini ekrana dayadı, çok şükür herşey yolunda 599gr olmuş oğlişim magnezyum yazdı akıntım vardı fitil verdi saat 9 dan sonra süt ürünleri kullanmamak gerektiğini söyledi kramp yapabiliyormuş siz de dikkat edin kendinize iyi bakın öptüm hepinizi

denizsolmaz (2 aralık) erkek berat
sevar (7 aralık) kız elif zeynep
gul guneş (7 aralık) erkek
sema 24 (9 aralık) erkek arda
heb3579 (15 aralık) erkek arda
babuba (16 aralık) erkek umut
moonshine76 (19 aralık) erkek???
goddess 06 (20 aralık)kız???
caccik (21 aralık) %70 erkek ???deniz
frekans21 (24 aralık)kız???
waterhardeningstell (25 aralık) kız şirin
kelebek.81 (26 aralık) erkek metehan
hülyacemre(26 aralık) erkek???

Listede bir degisiklik oldu heb. Bana oglan yaziver bir zahmet. Isim kocaman bir ?????
Senin kontrol nasil gecti nasilmis bebisin ?

canım sürpriz olmuştur senin için kesinmiymiş erkek olduğu allah hayırlı evlatlar versin bak benim ikinci de erkek bugun ilk kez gözlerimle gördüm pipisini artık kesin bugune kadar içimde hep bir ümit vardı kız olacağına dair neyse nasip değilmiş darısı üçüncüye eşim duymasınnnn

Sana kader arkadasim diyecegim artik cünki benimde ikinci bu erkek. Kiz tutmadi. hayirlisi.cok süpriz olmadi cünki 17 haftalikkende oglan demisti ben kordon diye ümit etmistim. 20 haftada kiza benziyor göremiyorum tam dedi. Iki hafta ne ümitler besledim. E bugünde yok kesin oglan dedi. Ben böyle inanmaz inanmaz bakiyorum dr gülüyor inandiramiyorum diye, iyice gösterdi hatta fotoda verdi. Valla bende ilk oglan dediginde hemen ücüncüyü yapicam demistim :) tanidiklar dalga geciyor 10 yil sonra ikinciyi zor yaptirdik simdide durduramiyoruz diye lülülülülülü

canım benim yaa napalım allaha isyan etmek istemiyorum ama kızım olsun çok istedim hayırlsı olsun hakkımızda ama üçüncüyü kesin deneyeceğim ne olursa olsunnn

Insallah insallah ücüncüye kismet olur ,valla bende artik bir dogum edeyimde düsünmüyor degilim. Hem seni coook iyi anliyorum bende cok istiyordum kizim olsun cok üzüldüm ama Allah diledigine kiz diledigine oglan evlatlar verir ,dilediginede vermez ayetini okuyunca en büyük tesellim oldu.Allah olmayan herkese nasib eder insallah. Sonucta neylerse mevlam güzel eyler mutlaka bundada bir hayir vardir bizim icin Allah bilir.

canım nasılsın yaaa sanırım bebeğinin kilosu gayet iyi hatta iidende öte çünkü benim bbeğim 4 gün önce 519 gr dı o zaman 22 hafta 3 günlüktü dr normalin üzerinde bi kilo demişti eminim seninkide normalin üzerindedir eşim 5 kilo doğsun istiyor ama nasıl doğurabilirim o kadar bebek bilmiyorum biz tombiş bebek seviyoruz bu arda dr.a gittim bana kız demişlerdi böbreklerimde taş var diye radyoloğa gittim radyolog bu nasıl kız bunun kocaman pipisi iki adetde testisleri var dedi çok sevindim hep oğlum olsun istiyordum bende pipisinin resmini istedim onu bana kız diyen dr. a gösterdim dr. eğer bu karnındaki bebek bu ise kesin erkek dedi çok hoşuma gitti allah herkesin gönlüne göre versin bu arda listdeki %70 erkek %100 erkek olarak değişebilir mi BU GECEDE RÜYAMDA GÖRDÜM OĞLUMU HARİKA Bİ DUYGU YAAAA DOĞSUN ARTIK ANNESİİ ONUU YERRRR YERRRR BİTİRİR bu arda kızlar doğunca belki oğlumu ekmek arası yapabilirim haberiniz olsun uyarmadı demeyin:) :)Kötü Kazen:dance::dance::teytey:

çok şükür iyiyim canım sen de gayet iyisin yazdıklarından anladığıma göre. oğlun olacakmış hadi gözün aydın canım allah gönlüne göre vermiş, benim oğlanın kilosu şimdilik iyi son haftalarda umarım çok daha fazla kilo almaz çünkü benim ilk oğlum 4.400 gr doğdu ve normal doğumdu ben ikinciyi de normal istiyorum fakat kilolu olursa iş biraz zorlaşıyorrr o yüzden çok kilolu bebişler düşünmeyin 3500 ideal bence. oğlişin ismi deniz olacak değil mi değişiklik yapmadım isminde. kendine ve oğlişine iye bak öpt canım

arkadaşlar beni aralık anneleri listesinden çıkarabilirsiniz. suyun gelmesiyle birlikte bebeğimi erken doğumla kaybettim. Allah hepinize yavrularınızı kucağınıza almayı nasip etsin. Allaha emanet olun, arkadaşlınız için teşekkür ederim.

canımsınnnn yaaa inan çok ama çok üzüldüm hatta kanım dondu umarım tekrar bebişin olur inşallah senağlamasenağlamasenağlamasenağlama

kıyamam ya içim bir tuhaf oldu inan.Vardır canım bundada bir hayır.Çok üzüldüm.Bu mübarek gecede bol bol dua et sakın isyan etme olurmu tatlım.Unutma herşeyde bir hayır vardır.Rabbim tekrar hayırlısıyla nasip eder inşallah.

canım allah sabır versin. ama üzülme yine ollur bebeğin inşallah. niiy eolmuş böle bişey ki demediler mi? rahim sarkmış demişti doktor niye sarkmış ki? kendini üzme herşeyde bi hayır vardır.en kısa zamnda bebeğini kolalrına almanı diliyorum cenabı hak'tan canım benim.

canım kıyamam allah sabır versin ne olur isyan etme bunda mutlaka bir hayır vardır allahın vardır bir bildiği, rabbim her insanı farklı olaylarla sınıyor bu da senin bir sınavın ne olur ona yüz çevirme tüm kalbimle dileğim en kısa zamanda allahım sana sağlıklı bir bebek nasip etsin

allah sabır versin canım.arkadaşlarında dediği gibi mutlaka bir hayır vardır.inşallah en kısa zamanda tekrar beberğin olur.kendine çok ii bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…