Listede bir degisiklik oldu heb. Bana oglan yaziver bir zahmet. Isim kocaman bir ?????
Senin kontrol nasil gecti nasilmis bebisin ?
canım sürpriz olmuştur senin için kesinmiymiş erkek olduğu allah hayırlı evlatlar versin bak benim ikinci de erkek bugun ilk kez gözlerimle gördüm pipisini artık kesin bugune kadar içimde hep bir ümit vardı kız olacağına dair neyse nasip değilmiş darısı üçüncüye eşim duymasınnnn
Sana kader arkadasim diyecegim artik cünki benimde ikinci bu erkek. Kiz tutmadi. hayirlisi.cok süpriz olmadi cünki 17 haftalikkende oglan demisti ben kordon diye ümit etmistim. 20 haftada kiza benziyor göremiyorum tam dedi. Iki hafta ne ümitler besledim. E bugünde yok kesin oglan dedi. Ben böyle inanmaz inanmaz bakiyorum dr gülüyor inandiramiyorum diye, iyice gösterdi hatta fotoda verdi. Valla bende ilk oglan dediginde hemen ücüncüyü yapicam demistim :) tanidiklar dalga geciyor 10 yil sonra ikinciyi zor yaptirdik simdide durduramiyoruz diye lülülülülülü
canlarım dr.dan yeni geldim oğlum açar açmaz pipisini ekrana dayadı, çok şükür herşey yolunda 599gr olmuş oğlişim magnezyum yazdı akıntım vardı fitil verdi saat 9 dan sonra süt ürünleri kullanmamak gerektiğini söyledi kramp yapabiliyormuş siz de dikkat edin kendinize iyi bakın öptüm hepinizi
canım nasılsın yaaa sanırım bebeğinin kilosu gayet iyi hatta iidende öte çünkü benim bbeğim 4 gün önce 519 gr dı o zaman 22 hafta 3 günlüktü dr normalin üzerinde bi kilo demişti eminim seninkide normalin üzerindedir eşim 5 kilo doğsun istiyor ama nasıl doğurabilirim o kadar bebek bilmiyorum biz tombiş bebek seviyoruz bu arda dr.a gittim bana kız demişlerdi böbreklerimde taş var diye radyoloğa gittim radyolog bu nasıl kız bunun kocaman pipisi iki adetde testisleri var dedi çok sevindim hep oğlum olsun istiyordum bende pipisinin resmini istedim onu bana kız diyen dr. a gösterdim dr. eğer bu karnındaki bebek bu ise kesin erkek dedi çok hoşuma gitti allah herkesin gönlüne göre versin bu arda listdeki %70 erkek %100 erkek olarak değişebilir mi BU GECEDE RÜYAMDA GÖRDÜM OĞLUMU HARİKA Bİ DUYGU YAAAA DOĞSUN ARTIK ANNESİİ ONUU YERRRR YERRRR BİTİRİR bu arda kızlar doğunca belki oğlumu ekmek arası yapabilirim haberiniz olsun uyarmadı demeyin:) :)Kötü Kazen:dance::dance::teytey:
arkadaşlar beni aralık anneleri listesinden çıkarabilirsiniz. suyun gelmesiyle birlikte bebeğimi erken doğumla kaybettim. Allah hepinize yavrularınızı kucağınıza almayı nasip etsin. Allaha emanet olun, arkadaşlınız için teşekkür ederim.
arkadaşlar beni aralık anneleri listesinden çıkarabilirsiniz. suyun gelmesiyle birlikte bebeğimi erken doğumla kaybettim. Allah hepinize yavrularınızı kucağınıza almayı nasip etsin. Allaha emanet olun, arkadaşlınız için teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?