Aralık 2007 anneleri

kızlar slm oruç konusunda ne yapıcaksınız aranızda dr' dan bilgi alan var mı? son üç ay riskliymiş ama sanırım hamilelik boyu sakıncalı olur tutmak dimi???

benim doktorum 28. haftada yapmak istedi. geç olmaz mı dedim, olmaz dedi. neyse, güvenmek lazım sonuçta doktor di mi.

kızlar slm oruç konusunda ne yapıcaksınız aranızda dr' dan bilgi alan var mı? son üç ay riskliymiş ama sanırım hamilelik boyu sakıncalı olur tutmak dimi???

ben zaten oruç tutmam da hamilelikte de sakıncalı bence. hergün alman gereken besinler var. tek öğüne sıkıştırıp zavallı bebeği bütün gün aç bırakmak insafsızlık gibi geliyor bana.

benim söylediğim test 50grlık olan.onda bildiğim kadarıyla sadece şekerli suyu aç karnına içiyorsun 1 saat sonra da kan veriyosun.
100grlık olan da senin dediğin gibi yapılıyo.

neyse bakalım cuma günü göreceğiz...

blue yaptırınca yazar mısın buraya. ben de merak ediyorum.
doktor aç gel falan demedi bana, özellikle o kısmı merak ediyorum.

Ben şeker Yüklemesini Yaptirdim Kizlar.akşam 10 Dan Sonra Bişey Yeme Dedi Doktor Bana Sabah 8 De Hastaneye Gittim Glikozlu Limonlu Bir Su Içirdiler.içtikten 45 Dak Sonra Kan Alindi Ve öğleden Sonrada Sonucunu Aldim.50 Gr Yükleme Yüksek çikarsa 100 Gr Yapiliyor Benim şükür Normal çikti.gerek Kalmadi.

slm kıslar bende dün yaptırdım şeker yükleme testini sabah aç karnına gittim önce açık şekeri yaptılar parmağımdan kanla.sonra glikozlu su içirdiler iğrençtiii 1 saat sonrada kan aldılar .şükürler olsun gayet normalmiş .haftayada drumuza gidecez bakalım..

Ya Kizlar şimdiye Kadar Bebeğinize Neler Aldiniz Bebeğinizin Neleri Var Kiz Ve Erkek Olduğunu Belirterek Yazarsaniz Benim Gibi Heycanli Anneye Akil Vermiş Olursunuz şimdiden Teşekkürler Bebeişlerimizin Neleri Var Bi Bakalim Belki Eksikleri Sizin Araciliğinizla Tamamlariz

ayy parmaktanmı alıyolar ya kanı.üff nefret ediyorum ondan.bide içirdikleri normal şekerli su değilmiki.yoksa tadı dahamı farklı

ya bu şeker yükleme testini herkese farklı mı uyguluyorlar?bazıları açlık kan şekerine de bakıyor bazıları bakmadan direk şekerli su içirip kan şekerine bakıyor...

bu konuda bi açıklık yok mu?ben de parmak kısmından nefret ederim

benim açık şekerime parmak delip bi aletle baktılar valla gizli şekere kan alıp baktılar kolumdan (mosmor oldu ama damarımı bulamadılar)..bana böle yaptılar .

Ben De Glikoz Testini Geçen Hafta Pazartesi Yaptirdim Kizlar. Aç Gidiyosun Benim Parmaktan Değil Koldan Tüpe Kan Aldilar. Ardindan Eczaneden Aldiğimiz 50 Gr. Glikozu 300 Ml Suya Kariştirip Içiyorsun , 1 Saat Sonra Da Tokluk şekerin Için Tekrar Tüpe Kan Aliyorlar.
Benim öyle Oldu. Doktorum Bana Limon Da Getirirsen Yaninda Bir Iki Damla Damlatirsin Hani Limonata Gibi Içersin Demişti, Bende öyle Yaptim.

şimdilik uyku seti, cibinlik, hastane çıkışı, biberon, çok güzel inek şeklinde bir alt açma aldım, benim ilki de oğlan olduğundan çoğu ihtiyacı da var zaten ben beğendiğim birşey olursa alıyorum canım

nihayet şeker yüklemeyi yaptıedım. açken koldan şekerli suyu içtikten 1 saat sonra tekrar koldan olmak üzere iki kere kan aldılar. su çok kçtü değildi. yanınızda mutlaka limon götürün limonata gibi oluyo o zaman.aman bişey yokmuş be işte oldudu da bitti maşallah:) yarın da sonucu alıcam. umarım bi sorun yoktur..

ben daha hiç bişey almadım.bana daha erken geliyo. ama sanırım gelecek aydan itibaren ufak ufak bişeyler almaya başlıyacağım kızıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…