ya kızlar ben de bir aralık annesi olacağım inşallah..görünen doğum tarihi 14 aralık ama bakalım bizimkisi ne zaman çıkmak isteyecek:)
bu arada öncelikle hepinize kolay bi doğum ve sağlıklı bebişler diliyorum.
benim kafama bişey takıldı. şeker yükleme testini yaptıran var mı aranızda?ben daha yaptırmadım da nasıl oluyo 50grlık olan.kaç kere kan veriyonuz.ve sonucu ne zaman alıyosunuz?
bu konuda bilgi verebilecek olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler...
kızlar slm oruç konusunda ne yapıcaksınız aranızda dr' dan bilgi alan var mı? son üç ay riskliymiş ama sanırım hamilelik boyu sakıncalı olur tutmak dimi???
benim söylediğim test 50grlık olan.onda bildiğim kadarıyla sadece şekerli suyu aç karnına içiyorsun 1 saat sonra da kan veriyosun.
100grlık olan da senin dediğin gibi yapılıyo.
neyse bakalım cuma günü göreceğiz...
ya bi de şu bebişi gösteren takvimi nasıl ayarlıyosunuz?bende de görünmesini istiyorum da....
slm kıslar bende dün yaptırdım şeker yükleme testini sabah aç karnına gittim önce açık şekeri yaptılar parmağımdan kanla.sonra glikozlu su içirdiler iğrençtiii1 saat sonrada kan aldılar .şükürler olsun gayet normalmiş .haftayada drumuza gidecez bakalım..
Ya Kizlar şimdiye Kadar Bebeğinize Neler Aldiniz Bebeğinizin Neleri Var Kiz Ve Erkek Olduğunu Belirterek Yazarsaniz Benim Gibi Heycanli Anneye Akil Vermiş Olursunuz şimdiden Teşekkürler Bebeişlerimizin Neleri Var Bi Bakalim Belki Eksikleri Sizin Araciliğinizla Tamamlariz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?