Aralık 2007 anneleri

ben de aralık bebeği annesiyim.. kızım da ben de yay burcuyuz.. ben 1 kızımsa 15 aralık doğumlu. benim minik mucizeem... Allah hepimizin yavrusuna hayırlı ömür versin..

bende 3 aralık 2007 de doğum yaptım.şimdi oluşumu büyütüyorum.allah herkese hayırlı bebiş versin..

arkadaşlar bende 26 aralık 2007 annesiyim bir oğlum oldu,oğlum 4. ayını bitirdi 5. ayından gün almaya başladı.allah herkeze bebeğini sağlıklı sıhatli büyütmeyi nasip eder inşallah

esinti merhaba benim oğlumda 28 aralıkta doğdu.Oğlumun gaz sancısı hala ne bizi ne onu uyutmuyor. sizdede varmı bu problem dilerim yoktur ama varsa bununla nasıl başa çıkıyorsunuz?

esinti merhaba benim oğlumda 28 aralıkta doğdu.Oğlumun gaz sancısı hala ne bizi ne onu uyutmuyor. sizdede varmı bu problem dilerim yoktur ama varsa bununla nasıl başa çıkıyorsunuz?

benimde bebeğimin gaz sorunu var altını açtığımda günde 2 sefer masaj yağıyla masaj yapıyorum,birde zinco diye bir gaz damlası var onu kullanıyorum çok memnunum tavsiye ederim.

bende 08 aralık annesiyim az kaldı canım kızım prensesim yaşına giricek bu arada canım senin oğlunda bi rahatsızlık yok dimi fotoda çok solgun çıkmış :uhm: :uhm: :uhm:

caccıkkk beni tanmadın tabiii, ben heb3579, nickim değiştirdim, daha bugun senin sayfana baktım, bu kız napıyor diye, uzun zamandır girmiyorsun galiba
oğlum çok iyi teyzesi, solgun değil, beyaz tenli biraz

selam herkese bende 8 aralık annesiyim bu arada heb3579 yani hülyacım sen nickmi değştirdin bayadır görüşemiyoruz nasılsın bitanem.bebişin nasıl?

Son düzenleme:
semacımmmm hoşgeldin evet benim, uzun zaman oldu görüşmeyeli, nasılsın, oğlun nasıl
çok özlettin kendini

semacımmmm hoşgeldin evet benim, uzun zaman oldu görüşmeyeli, nasılsın, oğlun nasıl
çok özlettin kendini

çok şükür ikimizde iyiyiz.oğlum inanılmaz yaramaz çok yoruyor beni.yürümeyede henüz başlamadı emekliyor ve heryeri alt üst ediyor arkasında dolanıp duruyorum.eve bilgisayar aldık umarım daha sık görüşürüz. sen nasılsın oğulların nasıl umarım herşey yolundadır.:1hug:

canım bilg. almana çok sevindimm artık sık sık görüşürüzhihoyyyt benim arda da çok yaramaz, emekliyor, ellerini bırakıp iki üç adım atabiliyorve heryeri karıştırıyor, tüm çekmeceler dolaplargamyoncuiremsuhızına yetişemiyorum valla
sen işe geri dönmedin herhalde tatlım, ardanın resimleri var mı, albumune kelersin, hiç görmedim paşayı:ecrin_bebek:

bendede durumlarbaynı.işe başlayamadım ardayı annem bakacaktı bel fıtığı çıktı annemde eğilip kalkma ağırmkaldırma yasak ardaya bakamadı.başkada bakabilecek kimse yok evdeyim.ardanın resimleri var canım nesıl ekliycem bilmiyorum birde bebek takvimini nasıl yaptın.anletırsan bende eklerim resimlerini.zahmet olacak ama nasıl yapılacağını çözemedim.

hanımlar sayfa o kadar gerilere gitmişki...bi toparlayayım deyip yukarı çektim...

2007 aralık anneleri sayfamıza el atsakta sahip çıksak, çocuklarımız akran paylaşımlarımız olsa...gelişimleri, yaramazlıkları hakkında...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…