esinti merhaba benim oğlumda 28 aralıkta doğdu.Oğlumun gaz sancısı hala ne bizi ne onu uyutmuyor. sizdede varmı bu problem dilerim yoktur ama varsa bununla nasıl başa çıkıyorsunuz?
ben varım canım, 15 aralık annesiyim
bende 08 aralık annesiyim az kaldı canım kızım prensesim yaşına giricek bu arada canım senin oğlunda bi rahatsızlık yok dimi fotoda çok solgun çıkmış :uhm: :uhm: :uhm:
semacımmmm hoşgeldin evet benim, uzun zaman oldu görüşmeyeli, nasılsın, oğlun nasıl
çok özlettin kendini
çok şükür ikimizde iyiyiz.oğlum inanılmaz yaramaz çok yoruyor beni.yürümeyede henüz başlamadı emekliyor ve heryeri alt üst ediyor arkasında dolanıp duruyorum.eve bilgisayar aldık umarım daha sık görüşürüz. sen nasılsın oğulların nasıl umarım herşey yolundadır.:1hug:
canım bilg. almana çok sevindimm artık sık sık görüşürüzhihoyyyt benim arda da çok yaramaz, emekliyor, ellerini bırakıp iki üç adım atabiliyorve heryeri karıştırıyor, tüm çekmeceler dolaplargamyoncuiremsuhızına yetişemiyorum valla
sen işe geri dönmedin herhalde tatlım, ardanın resimleri var mı, albumune kelersin, hiç görmedim paşayı:ecrin_bebek:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?