tamam canım teşekkür ederim...
canım benim kayınvalidem bizimkiler bana bırakmadılar bile alışverişi yatağını arabassını bi de kulaktan ateş ölçer aldık biz diğer eksiklerini hep bizimkiler aldı.kalanları da ilerde alacağım inşallah...
canımcım battaniye aldım biri kalın 2 tanede ayrıca aldım 1 tanesi polar diğeride penye gibi bişey ,banyo küveti ve filesi,hastane çıkışı aldım kutulu takım,biberon,çıtçıtlı tulum içine giydirmek için,bornoz ve havlu,nevresim takımı aldım.bikaçtane kalın tulum aldım.ay sonuda beşiği alıcam.taşıma çantası ve ana kucağı kaldı onuda istediğim gibi bulamadım.onun için alışveriş yapmak çok zevkli.öyle güzel şeyler varki alırken çok zorlandım.
22. haftada girdim ayrıntılı ultrasona en son 570 gram dediler hülyacım şimdi 1 hafta 10 gün sonra tekrar gidicem doktora bakalım nekadar olmuş bende çok merak ediyorum ben baya büyüdümde umarım o da büyümüştür
bende en son 24. haftamda gittim 658 gr dı.yarın gidecez bakalım ne kadar olmuş bebişim :)
22. haftada girdim ayrıntılı ultrasona en son 570 gram dediler hülyacım şimdi 1 hafta 10 gün sonra tekrar gidicem doktora bakalım nekadar olmuş bende çok merak ediyorum ben baya büyüdümde umarım o da büyümüştür
he he benide annem 29 aralıkta doğurmuş.oğlak borcuyum.ben bebeğimi akrep istiyorumo da kasım a geliyor allah nasip ederse
DENİZCİM GİTTİNMİ DOKTORA.NASILMI OĞLUŞUN UMARIM İYİ HABERLER ALMIŞSINDIR.
cnm ne zamandır giremedim nete .gittim 14 ünde (28+1) dr a bebişim gayet iiymiş 1193 gr olmuş.bu arada bende 5 kilo daha almışım toplam oldu 15 kiloama napiim yiyorum işte sonra verecez inşallah kiloları..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?