Aralık 2007 anneleri

çok şanslın canımm ne güzel iki taraf da heyecanla bekliyorlar prensesi umarım sağlıcakla gelir kzınnn

umarım sağlıcakla huzurla gelir tüm bebeişlerimiz rabbim hepimize kolay doğumlar nasip etsin inşallah...

allah güle güle ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin canım benimmm oğlişimin adaşına iyi bak

kızlar bebişleriniz ne kadar olduuu
oğlum en son 23. haftada 600grdı bidaha gitmedim haftaya gideceğim inş bakalım ne kadar büyümüş paşammmm

Ben 26+4 Gittiğimde Tam 1 Kilo Olmuştu Oğluşum.bende şimdiden Bisonraki Kontrol Için Sabirsizlaniyorum.

22. haftada girdim ayrıntılı ultrasona en son 570 gram dediler hülyacım şimdi 1 hafta 10 gün sonra tekrar gidicem doktora bakalım nekadar olmuş bende çok merak ediyorum ben baya büyüdümde umarım o da büyümüştür

kız edaaaaa nerelerrdesin özlettin kendini oğlun da iyidir inşalllah doktora gidince mutlaka yaz bakalım senin paşa ne kadar olmuşş senin kilolar ne alemde bende kilo almaya başladım öptüm canımm

he he benide annem 29 aralıkta doğurmuş.oğlak borcuyum.ben bebeğimi akrep istiyorumo da kasım a geliyor allah nasip ederse

DENİZCİM GİTTİNMİ DOKTORA.NASILMI OĞLUŞUN UMARIM İYİ HABERLER ALMIŞSINDIR.

cnm ne zamandır giremedim nete .gittim 14 ünde (28+1) dr a bebişim gayet iiymiş 1193 gr olmuş.bu arada bende 5 kilo daha almışım toplam oldu 15 kilo ama napiim yiyorum işte sonra verecez inşallah kiloları..

bu arada ilk defa yüzünü gösterdi bize hayırlısıyla doğmasını bekliyoruz şimdi çok güsel amaa ...allahım herkese kısmet etsin :)

cnm ne zamandır giremedim nete .gittim 14 ünde (28+1) dr a bebişim gayet iiymiş 1193 gr olmuş.bu arada bende 5 kilo daha almışım toplam oldu 15 kilo ama napiim yiyorum işte sonra verecez inşallah kiloları..

deniz'cim aramızda bir gün var canım. ben de ayın 22 'sinde gidecem doktora...bakalım benim küçük yaramazım nasılmış, kaç gram almış...çok özledim onu. güzel Allah'ım sağ salim sağlıcakla kucağımıza alacağımız günleri göstersin inşallah. isteyen herkese de versin.

aminn amiiinnn bizede hep yüzünü kapatıyodu bu defa son anda bi açtı doktor yakaladı.şükür dedik :) süper bi duygu.gerçekten allah hepimizin bebişlerine sağlıkla kavuşmamızı nasip etsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…