Aralık 2007 anneleri

maşallah deniz oğlun ne kadar büyümüş, semanın da seninde bir kilonun üstünde maşallah oğlişlerinizzze, allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

kıslar aklıma takılan bişey var dr bana kordon bebeğin boynunda hareketlerine dikkat et dedi bebeğinde hareketlerinde bi azalma olursa haberim olsun dedi.şimdi tedirgin oluyorum ben ya bebişim de strese giriyo.. size böle bişeyler söledilermi ??

maşallah deniz oğlun ne kadar büyümüş, semanın da seninde bir kilonun üstünde maşallah oğlişlerinizzze, allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

AMİN CANIM CÜMLEMİZE İNŞALLAH.SENİN KONTROLÜN NEZAMAN SENİN PAŞADA BİR KİLOUNUN ÜSTÜNDEDİR ŞUANDA.AZ KALDI YA BEN HER GEÇEN GÜN DAHA ÇOK HEYECANLANIYORUM VE ZAMANIN DAHA ÇABUK GEÇMESİNİ İSTİYORUM.:1hug:

aynen semacım bende daha çabuk geçmesini istiyorum ama hiç geçmeyecekmiş gibi geliyo şu 2 ay ..çok sabırsızlanıyorum.bide ben sürekli doğum yaptığımı görüyorum rüyamda ya..

denizcim son kontrolde bana öyle bişey demedi canım.ama çok rastlanan bir durum merak etme Allah'ın izniyle zarar vermez oğluşuna.oturup kalkarken yatarken dikkat et canım aniden hızlı kalkışlar yapma.doktorunun dediklerini uygula.çok düşünüpde stres yapma.

bende hiç aklıma getirmemeye çalışyıorum ama heraketlerini takip ediyorum bebeğin o yüzdende stres oluyorum allahım korusun bebeğimi.bende dikkat ediyorum zaten öle ani hareketler bana hamileliğimin başından beri yasak..

huhuuu kıslar yeni haftaya merhaba derken biraz daha yaklaşıyoruz allahın izniyle bebeklerimizi kucağımıza alacağımız güneeeee....

kızlar dr.dan geliyorum kızımın şeyini gördüm ilk defa erkek değil kesinlik kazandı neyse artık herşey kızım için 27+3 kilo 1117gr herkese duyurulur

canım ramazanın son haftası gitmeyi düşünüyorum dr.a bakalım ne kadar olmuş merak ediyorum haklısın günler hiç geçmiyor ilerleyen haftalarda daha da yavaşlaşacak son günler hele hiç gelmeeycekkk gibi şimdiden sıkıntılar sardı benii

kıslar nabersiniz valizinizi hazırladınızmı ? ben 5 ekimde kontrole gidecem sonra valizimi artık hazırlayacam 13 ekimdede 9. ayıma giriyorum artık :)

kıslar nabersiniz valizinizi hazırladınızmı ? ben 5 ekimde kontrole gidecem sonra valizimi artık hazırlayacam 13 ekimdede 9. ayıma giriyorum artık :)

DENİZCİM BENDE 11 EKİMDE KONTROLE GİDİCEM HEYECANLA BEKLİYORUM.VALİZ İÇİN BİRAZ DAHA BEKLİYCEM UĞURSUZLUK GETİRİRMİŞ. SENİNLE ARAMIZDA 3 GÜN VAR BİZ 7.AYI DOLDURUP 8.AYIMIZA GİRİYORUZ CANIM.KASIMDADA 9.AYIMIZA GİRMİŞ OLUYORUZ.

yok semacım tam 8 aylık oluyoruz şu anda mesela 7 buçuk aylığız.13 ekimde ben 8. ayımı dolduruyorum.tam 32 haftalık olunca tam 8 aylık oluyorz ve 9. aydan gün almaya başlıyoruz..

canım benim haftalara fazla takılma, doğum 36-40 haftalar arasında gerçekleşiyor, sezeryan düşünüyorsan 38. haftayı bekleyeceksin en erken, denzicim bu durumda senin daha 8 haftan var

cnm 36 haftan dolar dolmaz doktor istediğin zaman sezeryana alıyo çünkü 9 ayı doldurmuş oluyo arkadaşımı dr öle yaptı
ama ben normal istiyorum artı 4 haftada ekliyolar ama tam 40. hafta doğum yapan gebelerin sadece %5 iymiş.doktorla benim hesabım aynı zaten.tabi her doktor ayrı bişey söylüyo.

amaaan sonuçta bi şekilde doğacaklarr.orda kalacak halleri yok ya geç olsun güç olmasın allahım sağlıkla doğmayı nasip etsin.ha 1 hafta önce ha 1 hafta sonra....

kızlar ay hesabı ayrı hafta hesabı ayrı .4 haftayı bir ay kabul etmeyin.bir ayda 4 hafta olması 4 haftanın bir ay ettiği anlamına gelmez. çünkü 4 hafta 28 gün eder. bu gebelik süresince yaklaşık 1 aylık bir farka yol açıyor. mesela benim hafta olarak bebeğim 28 haftalıkç yani ben tam 7 ayı bitirmiş oluyourm. fakat aslında daha 6 ayı bile bitirmedim. son adet tarihimden itibaren benim 20 mart mesela her ayın 20sinde bir ay artmış oluyor işte. ekim ayının 20 sinde 7 ayımı bitiricem dikkat ederseniz takvimde zaten o hesaba göre kutu atlıyor! 6, ayı ay hesabıyla bitridiğimizde 7. kutuya geçiyor

Ben henuz bekarım ama benim annemde bir aralık annesi
Yay burcuyum ben
Aralıkta dogrucak anneler cok sanslı cunku en merhametlı burctur yay burcu
Cok neselı ve pozıtıftır
Hepsi oylemi bilmiyorum ama anneme ben cok duskunum oyle boyle degil gercekten..

[BENDE 2007 9 ARALIK ANNESİYİM ŞU ANDA BEBEĞİM 3.5 AYLIK İLK ÇOCUĞUM AMA ON ÇOCUK ANNESİ GİBİYİM NEDEN DİCEKSİN ÇÜNKÜ SARI KIZIN DEDİĞİ GİBİ BEBEKLİKLERİNDE BİLE ÇOK ASİ VE SİNİRLİLER HELE BİDE GAZLIYSA EYVAH SEVAR NEYSE SORUN OLURSA CEVAPLARIM KENDİNE İYİ BAK COLOR="Red"][/COLOR]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…