Aralık 2007 anneleri

Bende şimdi Merak Ettim Eczaneden Tartildim. Ayni Kilomdayim 55 Kg çiktim.acaba Normalmi Yoksa Almammi Gerekiyordu.

canım beni doktor tartıp söylüyo.her gittiğimde önce tartıyo.tansiyonumu falan ölçüyo.onun yalacısıyım 400 gr.aç karnına gidiyorum.öyle diyo valla........fisfisfisfisfisfisfisfisfis

e doktor diyosa dogrudur. ama sunu soyleyeyim ki bizim evde istanbulda yani vardi dijital bi tarti her gun ayri tartardi. hatta yarim saatte bir oynardi 200-300 gram. bi 54.5 olurdum ben bi 55 bi 54 . yeni almistik tabi bi d esu icsem gider tartilirdim tuvalete gider gelir tartilirdim. onun icin dedim 40 gram farkedilmez diye. hem ise bak ya , gramlarin hesabini yapiyoruz. 5 ay sonraki halimi hayal bile edemiyorum. ilk uc ay hic kilo almayip sonra 20 hatta 30 kilo alan bile varmis ya!

ya kişiden kişiye deişio kızlar bu kilo olayı ben 54 idim bundan 13 hafta önce şimdik 57 normalde bu dönemde 1.5-2 kg alınırmış ben sıbnırı aştım sanırım ama bi ara acayip bunalım yapmıştım şimdi aştım onu valla ne buluosam yemiorum belki ama hiçbişeydende mahrum bırakmıorum kendimi.azda olsa tadıorum ve bol su içiorum 3.5 litre tek korkum göğüslerim sarkmasın aman göbişim çatlamasın varisim ve baasurum olmasın tek korkum bunlar şimdi gerisi boşmuş kızlar inanın kilolar elbetteki gidecek biz istediğimiz sürece ama ya çatlaklar ayyyyy neyse badem yağıyla önlem alıoruz artık gerisi allah tan

ya duygumca ! ne yaptin sen simdi ! karnim catlamasindi tek derdim! ya ben goguslerimi nasil unuttum !!! hem onlarin sarkmasi gobek catlamasindan hem daha kolay hem daha kotu ! ne yapicaz. bi ylu varmiymis ki dogurup emzirince goguslerin sarkmamasinin?? bi onlem falan?

tek önlemi yani benim bildiğim ve elimden geldiği kadar yaptığım sürekli destekli sütyen kullanamk gece gündüz hiç çıkartmamak ve fazla dokunmamak ve dokundurtmamak e badem yağını oraya hafif hafif sürünce ordada çatlama olmaz yane sanırsam bakcaz artık :)

slm herkese :) bende sürekli bi şişme olayı var sanki. En başta 55.5 kiloydum şimdi 57. ama tek öğün yemek yiyorum bulantıdan dolayı. vücut neredeyse 1/3 oranında şişti diyebilirim. hiçbirşey yiyemiyorum da. Ama neden bilmem bugün canım mangalda yapılmış bişeyler istiyo. çok şey istiyorum ama şu anda bu mümkün değil :) 2 hafta filan sonra inşallah bulantım geçerde iştahla yemek yerim. isterse 20 kg alıyım hiç gam yemem yeterki huzurum ve iştahım yerine gelsin :)

selam kızlar bende aralık annesiyim, allah nasip ederse 15 aralık, şimdilik 1 kilo aldım, waterhardeningsteel!!! seninle aynı gün doğumumuz, senin son adet tarihin nedir cnm, benim 10 mart, doğumu nasıl yapmak istiyorsun canım?

16 aralık görünüyor doğum tarihi bebeğimin.
mide bulantım ya da başka bir sorunum olmamasına rağmen hiç kilo almadım ama eski pantolonlarımı giyemiyorum, çok sıkıyorlar. bir türlü aklım almıyor benim; hem kilo almıyorum hem göbeğim inanılmaz şişti. hamile pantolonum var 2 tane. onlarla idare ediyorum şimdilik. doktorum normal olduğunu söylüyor.

badem yağının tüylenme yaptığını söylüyorlar, onun yerine saf zeytin yağı ya da bebe yağı diyorlar. ben bebe yağı aldım. göğüsler ve yanlar da dahil olmak üzere yağ sürüyorum. bu yan meselesi de aklınızda bulunsun. genelde göbeğe yağ sürülür yanlar atlandığı için de çatlarmış. hazır eliniz değmişken yağlanabildiğiniz kadar yağlanın derim ben:)

bugün öğleden sonra ikili test yaptıracağız. doktora gitmenin en sevdiğim yanı bebeğimi görmek:)

benim son adet gunum 20 martti canim. ama ondna evvel bayagi bi duzensizlesmisti. yani son uc ay 25 gunde bir olmasi gerekirken 30 gune cikmisti. bak simdi farkettim sorun olmasaydi eger normalde martta ayin 10unda adet gormem gerekecekti ama 20sinde gordum. neyse, sonra bebek icin doktora gittigimde doktor ultrasonda gercek yasini soyledi bebegin. dungece de gittigim diger doktor teyid etti . 12 hafta uc gun su an bebek. benden dun cok acayip bi su geldi. bol miktarda bacaklarimdan akti boyle., cisden biraz daha koyu kivamli kokusuz bi su . ondan korkup gittim.
ben allah izin verirse normal dogum istiyorum. ama epiduralli normal. yani agriyi ne kadar azaltsam kardir di mi ?

merak ettim, neymiş o su?

canım önemli bir problem yok değil mi su elid diyince korktum valla, aman kendine dikkat et

bende aralık annesi olacam kısmetse ama kaçı bilmiyorum doktor bişey demedi daha.bende şimdiye kadar 5 kilo aldım en fazla alan benim galiba :)

bende aralık annesi olacam kısmetse ama kaçı bilmiyorum doktor bişey demedi daha.bende şimdiye kadar 5 kilo aldım en fazla alan benim galiba :)

deniz bence hamilelikte en son dert edilecek şey kilo. üstelik de kilolu hamile kalmadıysan hiiiç sorun yok. aklıma gelmişken çantamdaki kirazları yiyim ben:)

deniz bence hamilelikte en son dert edilecek şey kilo. üstelik de kilolu hamile kalmadıysan hiiiç sorun yok. aklıma gelmişken çantamdaki kirazları yiyim ben:)

canım sende mi kirazcısın.iki günde bir kilo kiraz yiyorum ne olacak bu halim bilinmez.başka hiç bi meyveyi istemiyor canım.sadece kiraz seviyorum...sen de öyle misin....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…