ben de aralik annesi olucam insallah. benim doktorda 15 aralik dedi. aslinda ben 11 haftalikmisim. 11+3 bugun, daha kilo almadim ben, istahim da hic yok. bi ara karnim cikti zannettim ama gecti ! uc gundur tuvalete cikamiyordum dun tuvalete gidebildim nihayet ve benim gobek te gitti yine! elbiselerim pantolonlarim ayni simdilik. sanirim iki uc hafta daha giyebilirim di mi ?
bu arada mavilicigim, kiz sen nasil hesapladin o 400gr i allahaskina ya? 15 dakika arayla tartilasan yine ciokar o kadar fark bence? sen su ictikten sonra tartilmis olmayasin sakin)
selam kızlar bende aralık annesiyim, allah nasip ederse 15 aralık, şimdilik 1 kilo aldım, waterhardeningsteel!!! seninle aynı gün doğumumuz, senin son adet tarihin nedir cnm, benim 10 mart, doğumu nasıl yapmak istiyorsun canım?
benim son adet gunum 20 martti canim. ama ondna evvel bayagi bi duzensizlesmisti. yani son uc ay 25 gunde bir olmasi gerekirken 30 gune cikmisti. bak simdi farkettim sorun olmasaydi eger normalde martta ayin 10unda adet gormem gerekecekti ama 20sinde gordum. neyse, sonra bebek icin doktora gittigimde doktor ultrasonda gercek yasini soyledi bebegin. dungece de gittigim diger doktor teyid etti . 12 hafta uc gun su an bebek. benden dun cok acayip bi su geldi. bol miktarda bacaklarimdan akti boyle., cisden biraz daha koyu kivamli kokusuz bi su . ondan korkup gittim.
ben allah izin verirse normal dogum istiyorum. ama epiduralli normal. yani agriyi ne kadar azaltsam kardir di mi ?
benim son adet gunum 20 martti canim. ama ondna evvel bayagi bi duzensizlesmisti. yani son uc ay 25 gunde bir olmasi gerekirken 30 gune cikmisti. bak simdi farkettim sorun olmasaydi eger normalde martta ayin 10unda adet gormem gerekecekti ama 20sinde gordum. neyse, sonra bebek icin doktora gittigimde doktor ultrasonda gercek yasini soyledi bebegin. dungece de gittigim diger doktor teyid etti . 12 hafta uc gun su an bebek. benden dun cok acayip bi su geldi. bol miktarda bacaklarimdan akti boyle., cisden biraz daha koyu kivamli kokusuz bi su . ondan korkup gittim.
ben allah izin verirse normal dogum istiyorum. ama epiduralli normal. yani agriyi ne kadar azaltsam kardir di mi ?
canım önemli bir problem yok değil mi su elid diyince korktum valla, aman kendine dikkat et
bende aralık annesi olacam kısmetse ama kaçı bilmiyorum doktor bişey demedi daha.bende şimdiye kadar 5 kilo aldım en fazla alan benim galiba :)
deniz bence hamilelikte en son dert edilecek şey kilo. üstelik de kilolu hamile kalmadıysan hiiiç sorun yok. aklıma gelmişken çantamdaki kirazları yiyim ben:)
deniz bence hamilelikte en son dert edilecek şey kilo. üstelik de kilolu hamile kalmadıysan hiiiç sorun yok. aklıma gelmişken çantamdaki kirazları yiyim ben:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?