heb canım hoşgeldin.
benim allahtan şimdiye kadar çok fazla bulantım olmadı şimdide tamamen kesildi.ama arada sırada midem yanıyor benimde...inşallah seninde en kısa zamanda geçer bulantıların
hilalse canım bendede popo ağrısı olmadı ya. Ama dün akşam burnum kanadı hemde nasıl kanama şıp şıp damladı resmen ağzımdan geldi fazlalığıda. iki büyük pıhtı parçası geldi ayriyeten. 5 dk sonra durdu çok şükür ama endişelendim sizinde başınıza böyle birşey geldimi.
hilalse canım bendede popo ağrısı olmadı ya. Ama dün akşam burnum kanadı hemde nasıl kanama şıp şıp damladı resmen ağzımdan geldi fazlalığıda. iki büyük pıhtı parçası geldi ayriyeten. 5 dk sonra durdu çok şükür ama endişelendim sizinde başınıza böyle birşey geldimi.
sonunda buldum benden başka poposu ağrıyan birini daha.uzun süredir çekiyorum 2 ay oldu .çok zor yahu.
poposu ağrıyan benden başka birileri var mı. en büyük sorunum popo ağrısı bu aralar. doktor normal dedi ama ne zaman geçecek bilmek istiyorum. 5 ay daha çekilmez ki bu.
canım ben haftaya cumartesi gidecem doktora belki öğrenebiliriz cinsiyetini:))
birde bugüünn bebişimi hissettim kızlar yaa.nasıl heyecanlandım anlatamam:))
pıt pıt atıyo arada:))
sizlerden hisseden varmı acabaa??
bu benim 2. gebeliğim olduğundan erken hissedebilirmişim cnm:)) doktorumda öyle dedi.arada sırada çok hafifi atmalar ve seğirmeler oluyo.çok güzel bi duygu
bu benim 2. gebeliğim olduğundan erken hissedebilirmişim cnm:)) doktorumda öyle dedi.arada sırada çok hafifi atmalar ve seğirmeler oluyo.çok güzel bi duygu
big size canım senin ikinci gebeliğinmi bu. ne güzel daha yaşın genç olmasına rağmen ikinciye anne olacaksın. ama ya ben hiç seğirme gibi bişiler hissetmiyorum. merak ettim şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?