Aralık 2007 anneleri

hilalse canım az sabır.geçecek hepsi.bak benim bişeyim kalmadı.seninde geçecek inşallah :))

selam kızlar bende aralık annesiyim midem çoook bulanıyor sizin nasıl gidiyor, ilaç da kesmiyor napalım katlanacağız bebişimiz için

heb canım hoşgeldin.
benim allahtan şimdiye kadar çok fazla bulantım olmadı şimdide tamamen kesildi.ama arada sırada midem yanıyor benimde...inşallah seninde en kısa zamanda geçer bulantıların

poposu ağrıyan benden başka birileri var mı. en büyük sorunum popo ağrısı bu aralar. doktor normal dedi ama ne zaman geçecek bilmek istiyorum. 5 ay daha çekilmez ki bu.

heb canım hoşgeldin.
benim allahtan şimdiye kadar çok fazla bulantım olmadı şimdide tamamen kesildi.ama arada sırada midem yanıyor benimde...inşallah seninde en kısa zamanda geçer bulantıların

bigsize ne güzel canım bulantın fazla olmamış darısı başıma, kaç kilo aldın canım şimdiye kadar? ben yaklaşık 2 kg aldım

merak etme canım seninde geçer inşallah bulantıların.
tatlım ben şimdiye kadar kilo almadım

hilalse canım bendede popo ağrısı olmadı ya. Ama dün akşam burnum kanadı hemde nasıl kanama şıp şıp damladı resmen ağzımdan geldi fazlalığıda. iki büyük pıhtı parçası geldi ayriyeten. 5 dk sonra durdu çok şükür ama endişelendim sizinde başınıza böyle birşey geldimi.

SEVARCIM BİR SİTEDE OKUMUŞTUM.ANNEDEKİ KAN MİKTARINDAKİ ARTIŞ NEDENİYLE BURUN KANAMASI OLABİLİR YAZIYORDU.AMA İSTERSEN DOKTORUNU BİR ARA İÇİN RAHATLASIN.

evet benim de burnum kanıyor, öyle şiddetli değil ama ne zaman burnumu silsem kan görüyorum. bir kere de 1 damla aktı durup dururken. bende internette normal olduğunu okuduğum için önemsemedim.

demek popo ağrısı bana özel bişey laelaelaelaelae

sonunda buldum benden başka poposu ağrıyan birini daha.uzun süredir çekiyorum 2 ay oldu .çok zor yahu.

evet ya gerçekten çok zor ve doktor hiç bir öneri getirmiyor. az bişey hareket etsem başlıyor ağrımaya e hareket etmeden de olmaz, tam aksi yürümek lazım. nolucak böyle.

poposu ağrıyan benden başka birileri var mı. en büyük sorunum popo ağrısı bu aralar. doktor normal dedi ama ne zaman geçecek bilmek istiyorum. 5 ay daha çekilmez ki bu.

hilalsecim ben de senden ilk defa duyuyorum popsu ağrıyan, hamileliğin sonunda dek sürmez inşallah belki belli bir dönemden sonra geçer internette araştırma yaptın mı canım?

aralık annelerinden bebişinin cinsiyeti belli olan var mı? ben çok merak ediyorum bakalım ilk kim öğrenecek bebişinin cinsiyetini, allah herkesin gönlüne göre versin, aminnn

canım ben haftaya cumartesi gidecem doktora belki öğrenebiliriz cinsiyetini:))
birde bugüünn bebişimi hissettim kızlar yaa.nasıl heyecanlandım anlatamam:))
pıt pıt atıyo arada:))
sizlerden hisseden varmı acabaa??

canım inşallah öğrenirsin haftaya, geçen hafta doktor erkek gibi görünüyor ama kesin bişey söyleyemem dedi, temmuzun ilk haftası gideceğim inşallah o zaman öğrenirim, hissetmen için çok erken gibi geldi bana, şuan için rahim duvarı kalın olduğundan dolayı pek anlaşılamıyor bebeğin hareketleri ancak 16. haftadan sonra hissedilebiliyormuş diye biliyorum, ama yine de o heyecanı yaşamış olman çok güzelll

bu benim 2. gebeliğim olduğundan erken hissedebilirmişim cnm:)) doktorumda öyle dedi.arada sırada çok hafifi atmalar ve seğirmeler oluyo.çok güzel bi duygu

bu benim 2. gebeliğim olduğundan erken hissedebilirmişim cnm:)) doktorumda öyle dedi.arada sırada çok hafifi atmalar ve seğirmeler oluyo.çok güzel bi duygu

ne güzel canım onu hissetmen benimde ikinci gebeliğim bende arada seyirmeler hissediyorum ama henüz 14 haftalık olduğu için bebek değildir diye düşünüyordum demek hissedebilirmişiz, bende heyecanlandım şimdi.

big size canım senin ikinci gebeliğinmi bu. ne güzel daha yaşın genç olmasına rağmen ikinciye anne olacaksın. ama ya ben hiç seğirme gibi bişiler hissetmiyorum. merak ettim şimdi

Kizlar Kismetse Bende Ayin 27.öğrenicem.tabi Gösterirse.benim Ve Tüm Akrabalarin Içine Erkek Gibi Doğuyor Ama Hayirlisi.bende Daha Hissedemedim Kizlar.arada Içimde Bişeyler Oluyor Ama Tam Bebek Hareketi Diyemiyorum.yakinda Hepimiz Hissederiz O Mükemmel Duyguyu Kizlar Bu Arada Kalsiyumu Ihmal Etmeyin.dr Bana Kalsiyum Tableti Verdi.yeterli Kalsiyum Almazsan Dişlerin çürür Dedi.aman Dikkat.

big size canım senin ikinci gebeliğinmi bu. ne güzel daha yaşın genç olmasına rağmen ikinciye anne olacaksın. ama ya ben hiç seğirme gibi bişiler hissetmiyorum. merak ettim şimdi

cnm malesef ilk bebeğim prematüre doğdu ve yaşayamadı(
kişiden kişiye göre değişebilir cnm bu.mesela ben ilk gebeliğimde taa 20. haftada hissetmiştim bebeğimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…