Aralık 2007 anneleri

canım sende mi kirazcısın.iki günde bir kilo kiraz yiyorum ne olacak bu halim bilinmez.başka hiç bi meyveyi istemiyor canım.sadece kiraz seviyorum...sen de öyle misin....

yok kirazcı değilim aslında, erikciyim ben:) kirazı da arada buldukça yiyorum. daha doğrusu her meyveyi yiyorum. bi elma yemiyorum ki ona da başlıycam yakında, çok yararlıymış çünkü bebeğe. bir de ceviziçi, bademiçi, kuru kayısı, üzüm falan aldım. onlardan yiyorum gün içinde. iki küçük kutu da ligh süt içiyorum. normal süt çok ağır geliyor. işte böyle böyle bebişi beslemeye çalışıyorum:)

kilo işi şans işi bence. arkadaşım hiç dikkat etmediği halde 8 kiloyla ikiz doğurdu, başka bi tanesi 74 den 101 e çıktı. ama tabi ne kadar az kiloyla başlarsan o kadar iyi galiba:)

kızlar mrblar nasılsınız,,bebişler nasıll?? =)
ya bişey soracam.karnınız yavaş yavaş çıkmaya başladımı?bende daha bişey belli değil

kızlar mrblar nasılsınız,,bebişler nasıll?? =)
ya bişey soracam.karnınız yavaş yavaş çıkmaya başladımı?bende daha bişey belli değil

benim karnım çıktı ama doktorum her hamilede farklı olduğunu söyledi. ben karnımın fazla şişmesinden şikayetçiyim. geçen bir tanıdık bebek mi var yoksa kilo mu aldın dedi. yani tam ayırd da edilemiyor, iğrenç bi durum. başka bi arkadaşımın 5,5 ayda ancak belli olmuştu. kiloyla da alakası yokmuş tamamen iç karın büyüklüğü olayı diyorlar. karnım çıktı diye sevinsem mi üzülsem mi bilemiyorum, şimdiden böyleyse 8-9 aylarda düşünmek istemiyorum durumumu.

bende karnım yok diye üzülüyorum ya.bi an önce şişsin istiyorum:))
evet doğru diyosun herkesin ki faklı oluyo.mesela bizim bi akraba 7 aylıktı sanki 5-6 aylık hamile gibi duruyordu.bu arada kilo durumları nası kızlar??

canım iyiyim sağol.hamişlikte iyi gidiyo çok şükür bi sıkıntım yok.10 gün sonra doktora gidecem iple çekiyorum valla ya.sen gittinmi?senin hamişlik nasıl gidiyo cnm.sendede bi sorun yoktur inşallahh:))

iyiyim bende çok şükür canım. bir problemim yok sadece uykum geliyor hep o kadar. kiloma doktorumda normal dedi ama ben çok kilo almak istemiyorum ya o yüzden başlarda almasam daha iyi olur gibi geliyordu. senin kilo almaman da normal bazı anneler ilk üç ay hiç kilo almaya biliyormuş yada 1 -2 kilo alıyorlarmış. göbiş demişsin e birazcık çıkmaya başladı gibi çok değil ama az biraz kabardı karnım. bende 30 haziranda gideceğim doktora. ozaman cinsiyetinide öğreneceğiz inşallah. iple çekiyorum 30 haziranı.inşallah gösterir bizimkisi cinsiyetini. muhtemelen sende bu gidişinde öğrenebilirsin herhalde bebişin cinsiyetini

neyseki benim geçti o uyuşuk uykulu hallerim ya.
hımm demekki ilk 3 ay hiç kilo alınmayadabiliniyomuş.bende biraz pimpirikliyim acaba sorunmu var diyip yiyiyodum kendimi:))
inşallah bebeişlerimiz gösteririler cinsiyetlerinide öğreniririz:)) ama benim içime kız doğuyo.tabi öncelikle sağlıklı eli ayağı düzgün olsunlarda yavrularımız....

benimde geçer inşallah uyku halim de biraz enerjik olurum. yoksa hem iş hem bu uyuşukluk birlikte zor yürüyor. benimde içimden oğlanmış gibi geçiyor hep. Amma dediğin gibi eli ayağı düzgün olsun sağlıklı ve hayırlı olsunda cinsiyeti önemli değil. canım bu arada unuttum sormayı benim birde kıllanma ornım arttı. göbeğimde sırtımdaki kıllar büyüdü koyulaştı fazlalaştı. diğer bölgelerimdeki aldığım kıllar ise eskisinden daha çabuk uzuyor. sende böyle tüylenme problemi var mı?

ya tüylenmeyi hiç sormaaa(( benimde kollarım çok fena oldu ya.alıyorum çok çabuk uzuyor vede çok gürr( eşim takılıyo bana senin kolların benimkini geçti diye.sinir oluyorum.hormonal bişey diye biliyorum ben.çevremdede böyle kıllanan vardı ilerleyen aylarda eski haline döndü diyor...

merhaba kızlar,
şu aralar çok kötü bulantım var, 57' den 54' e düştüm bi anda..gören ne kadar zayıflamışsın diyo.sanırım bu bulantı 9 ay boyunca beni bırakmıycak şimdi hiçbirşey yiyemiyorum

sağol canımm inşallah geçer artık dizlerim titriyo halsizlik yorgunluk hepsi birarada. bilmem nolucak.bebeğim sağlıklı olsun da ben katlanırım tek tesellim bu, inşallah onda bi sorun yoktur

bigsize canım inşallah geçer bu sorunumuz daha sonra. benimde eşim takılıyor bana benden daha kıllı oldun diye:)

ya hani 3. ay bitince şikayetler bitecekti. uyku, yorgunluk kalmayacaktı. niye kandırdılar ki bizi. ayaklarım, bacaklarım ve popom inanılmaz ağrımaya devam ediyor. ne zaman geçecek ne zamaan. hani ikinci üç ay en rahat dönemdi?nerde?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…