Kışın doğacak bebeler uzun kollu badi sık sık kirleneceği için bol miktarda ve alt üst patikli pijamalar bol penye battaniye
emzirme yastığı süper kesinlikle tavsiye ediyorum
güvenli yatış yastığı önermiyorum gereksiz hiç kullanmadım
banyo filesi hala onunla yıkıyorum tek başımaöneriyorum
madela mini göğüs pompası memnun kaldım öneriyorum
benim kızım dönenceye ilgi gösterdi ninnisini de sevdi öneriyorum
aklıma geldikçe işlerim
kıyafet olarak kışın mutlaka patikli uzun kollu tulum içine uzun kollu body gerekiyor. yaz döneminde ben sadece kolsuz bodyle gezdiriyorum yazık oldu aldığım onca gömlek, şort, t-shirte... ben oğlumu süslemektense rahatını gözetiyorum ve neredeyse çıplak gezdiriyorum o yüzden yazlık kıyafet almayın derim kendi adıma
burun aspiratörü çok önerilen bir şey ama tuvalet kağıdını büküp aynı işlemi de yapabiliyorsun esasında ben yüzde 70 tuvalet kağıdıyla yüzde 30 aspiratörle temizliyorum burnunu
ateş ölçer mutlaka şart (braun marka kulaktan olanı var bende) çok memnunum çok kısa sürede ölçüveriyor
bu topic yakın zamanda bütün tecrübeliler tarafından doldurulur anne adayları sıkça takip etsin derim
bebe d'or göğüs pedinin yapıştırıcısı yok ve sütyenin içinde hareket edebiliyor
lansinoh'un göğüs pedi büyükçe olduğundan katlanıyor ve belli oluyor
önermiyorum
nuk'un standart göğüs pedini öneriyorum
bu mini göğüs pompası elektriklimi yoksa manuelmi.
biberon yerleri değişebiliyomu yedekelriyle.
bir de fiyatı neydi kızlar.
gerçekten verdiğiniz bilgiler süper. teşekkürler.
Bu ne süper topikmiş yahu çok sağolasınız
Huggies mesela iyi bi marka diye biliyordum ama öneriler her zaman daha kıymetli
Almam kesinlikle
bez olarak kesinlikle primayı tek geçerim.
pişik kremi ilk 3 ay sebamed kullandım güzel krem ama benim kızımı gibi tombikleşen bebeklerde zamanla işe yaramadı ve sadeec bepanthene kullanıyorum daha hiç pişik olmadık tombul bebeklerde sebamed yeterli kalmıyor bogumlu yerler hava almadıgı için oralar kızarabiliyordu yine ama bepanthene hiç yapmıyor:lepi:
yine aynı şekilde kızım AKYA gibi iri yapılı bebekleri olacaklara tavsiyem ayaklı tulum almamaları hızlı uzadı ve ayakları büyüdü hiç giydiremedim desem yeri.ayaksız almanızı tavsiye ederim.çıtçıtlı bodyler çok kullanışlı..penye yelekler de süper...
yazlık için ise şapkalı külodlu elbiseler çok şeker oluyor bir takım hepsi çok yakışıyor kızlara:dance:
havlu olarak bence bornoz tipi alın bebek havluları çok çabuk küçük kalıyor..
evleri sabit ısılı olanlar için 20-23 derece bence şapka,eldiven gereksiz biz hiç kullanmadık kızım da sevmedi zaten onları.tırnaklarını da düzenli kestik sorun yaşamadık..
banyo filesi rahatlık kesinlikle..
banyo filesini hiç kullamadım almasam da olurmuş
sabun olarak dalan roxy matik tek geçerim buram buram lavanta kokmuyor bebek bebek kokuyor
öneriyorum
yumuşatıcı olarak dalin'in pembesini kullanıyorum dalan roxy matikle birleşince muhteşem bir kokusu oluyor çamaşırların hatta eşimin isteğiyle artık tüm çamaşırlarımızı bu ikiliyle yıkıyoruz :))
öneriyorum
yine aynı şekilde kızım AKYA gibi iri yapılı bebekleri olacaklara tavsiyem ayaklı tulum almamaları hızlı uzadı ve ayakları büyüdü hiç giydiremedim desem yeri.ayaksız almanızı tavsiye ederim.çıtçıtlı bodyler çok kullanışlı..penye yelekler de süper...
havlu olarak bence bornoz tipi alın bebek havluları çok çabuk küçük kalıyor..
evleri sabit ısılı olanlar için 20-23 derece bence şapka,eldiven gereksiz biz hiç kullanmadık kızım da sevmedi zaten onları.tırnaklarını da düzenli kestik sorun yaşamadık..
banyo filesi rahatlık kesinlikle..
ben huggies kullanıyorum ve çok memnunum ama karar senin tabii istersen dene belki sende beğenirsin hiç sızdırmıyor kokusu yok
ben filemden çok memnunum 7 aylık oldu hala kullanıyorum roxy güzel ama mendilleri elimde yıkayınca çok köpürüyor
ben roxy bitti omo baby kullanıyorum o da güzel dalin pembe yumuşatıcı kullanıyorum
* Emzirme yastığını kesinlikle öneriyorum. Hala emzirirken kullanıyorum. Şimdi de kuzumu içine oturtuyorum
* Emzirme sütyeni kesinlikle çok kullanışlı öneriyorum
* Clever marka termometre çok işimize yaradı. Çok şükür kuzum daha hiç ateşlenmedi ama kışın sürekli oda ısısını onunla ölçtük. Ama vücut ısısını da çok rahat ve doğru ölçüyor. öneriyorum
* Boydan tulumlar bebeklerde çok şeker oluyor ama hemen küçülüyor. sadece 1 kere giydirdiğim tulum bile var. Çok fazla almayın. önermiyorum
* Banyo filesi bence çok kullanışlı. Hala tek başıma yıkamak zorunda kaldığım zaman kullanıyorum. öneriyorum
* Tabii ki çıtçıtlı bodyleri öneriyorum ama mümkünse mothercareden alın. Çok kaliteli, fiyatı da çok değil bence.
* Unibaby yenidoğan ıslak mendil kesinlikle öneriyorum. Hala da onu kullanıyorum. Sadece su ve pamuktan ibaret olduğundan içim rahat yüzüne bile kullanıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?