Ya 2009 aralık anneleri ellerinize parmaklarınıza sağlık. Çok işe yarıyor bu topic. Ben 2010 aralık annesi olarak bir şey soracağım. Şimdiden prima stok yapsak bebeğe yaramama,pişik yapma ihtimali vs. var mı? Hani şu yeni çıkanlarından diyorum yani..
Ya 2009 aralık anneleri ellerinize parmaklarınıza sağlık. Çok işe yarıyor bu topic. Ben 2010 aralık annesi olarak bir şey soracağım. Şimdiden prima stok yapsak bebeğe yaramama,pişik yapma ihtimali vs. var mı? Hani şu yeni çıkanlarından diyorum yani..
biberon şu ortasında el gircek yer olanlar var ben cam istedim ama çok ağır kendi içerken kafasına düşer diye kullanamadım çünki bebekler çok kısa sürede eline elıp kendi içmek ve yemek istiyorlar
yeni çıkan premium care'i kesinlikle öneriyorum. ama çok stok yapma derim iki sebepten dolayı. öncelikle çocuğun kilosunu ve nasıl bir oranla kilo alacağını bilmiyorsun (elinde kalabilir) ikincisi de ne kadar kaliteli olursa olsun her bez her çocuğa iyi gelmiyor. tutar içindeki bir madde alerji yapıverir yine elinde kalır bütün bezler. bir paket al, bir iki gün gözlemle sıkıntısı yoksa sonra yap stoğunu. bez yerine parasını stokla şimdiden yerimseniben
tek başına yıkanacaksa bebek kesinlikle file çok iyi ama pelinin dediği daha mantıklı sevi bebeden alınan 3 pozisyonlu olan.
bez stoğu değilde unibaby ıslak mendili stok yapılabilir.
evet canım boşuna bez stoklama eşim görümceme aldırdım diye kızmıştı sanki market yok stok yapıyorsun diye gerçekten bezler sıkmaya başlamıştı Allahtan az kalmıştı içinde fazla olsaydı ziyan olacaktı ama ıslak mendil stokla ilk zamanlar çok çabuk bitiyor uni baby ilk zamanlar için ben şimdi huggies kullanıyorum memnunum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?