Aralık 2009 anneleri öneriyor/önermiyor

2009 aralık anneleri naber.nasılsınız kızlar? ben de 2009 aralık topiğindeydim.alya nın annesi :) topiği yeni gördüm. hayırlı olsun. alt açma bezi,prima,sebamed ürünleri öneriyorum.
unibaby ıslak mendil kısa süreli kullandım genelde dalin veya evybaby kullanıyorum.bir farkı yok.pişik vs olmadı hiç. chicco burun asipiratörü berbat önermiyorum. netten siparişle, doğal banyo süngeri aldım, bir sürü para verdim ama hemen bozuldu almayın tavsiye etmem. aklıma geldikçe yazarım kızlar.

bu topiği yeni gördüm süper fikir
ilk aklıma geleni deyivereyim..
alt açma minderlerini kesinlikle önermiyorum çünkü kaka yada çişten başınızı kaşıyamıycanız için canbebe yada dalinin bebek bakım bezi heryerde işinizi rahatlıkla görecektir..

biberon olarak nuk kullandım anti kolik damaklı emzikli olanından ve cam öneriyorum
aklıma gelince yine eklerim

altaçma mınderı bende önermıyorum kaba saba agır markası ne olursa olsun bebek arabası önermıyorum baston puset en ıyısı tek elle aç kapabebek oturma zamanına gelınce zaten agırlaşıyor o kaba arabalarla çok zor oluyor dışarı çıkmak
...UNI BABY YENİDOĞANLAR İÇİN ISLAK MENDİL şiddetle alın stok yapın derım kız annelerı vajına temızlıgınde çok lazım 9 aydır kullanıyoruz kaka yapınca iç temızlıgı için çok önemlı

bence stok yapma kılolumu olacak ne kadar zaman yenıdogan kullanacaksın ne zaman numarası degişecek sutun yarar ınşallah ve kılo alımı ıyı olursa bez degışımı yapacaksın yanı numara degişimi

braun kulaktan ates olçer önerıyorum gaz için babulıne diye bıtkısel ılacı önerıyorum
komple kafadan çıkan degilde yandan ve alttan çıtçıtlı olan badıler var onerıyorum ılk zaman için çıkarması daha rahat en önemlısı chıcco do-re-mi anakucagı şiddetle tavsıye edyrm 2 aylıkken aldık 8 aylık olana kadar kullandık süper işe yaradı ilk zaman oyuncaklar degılde sallayarak uyuttu babası sonrakı aylar uzandı oyuncaklara kendı onlarla agulaştı elınle kavradı çok çok işe yaradı mutfakta yemek yerken yanımıza aldık onda durdu önerıyorum kesınlıkle emzırme sutyenı hıçbir işe yaramadı ama emzırme atletı süperdı belim üşümedı kış gunu hıç olmazsa emzırme sutyenınde gögsunu degıl ama gogsune kadar açıyorsun ama atlette kapalı oluyor heryerın

tırnak kesmekten korkan ben chıcconun tırnak makasını ama çıtçıtlı degıl obur turlusunu çok rahat kullandım bebegımde önerıyorum bnyo filesi dogdugundan berı kullandık şimdi tasımıyor dıye yenı aldık oturu pozısyonuda olandan alın sevı bebede var 3 asamada da kullanılıyor yenıdogan için yatarak ve oturarak yıkama için bılseydım ılk bunu alırdım fileye 2 kere para vermemiş olursnuz

burun aspiratörünü kızım diş kaşıyıcı olarak kullanıyo kesinlikle gereksiz küçük bi kitliiğnenin arka kısmıyla pıt diye geliyo mümükler .lastiği sıkan çoraplara dikkat ben lcv nin çoraplarından memnunum.mama sandalyesi resmen hayat kurtarıyor veeeeeeee beşik mi kesinlikle oyun parkı alın derim ne mobilya ne diğerleri oyun parkı en güvenli ve derin ayağa kalkıyo benim kız 8 aylıktan beri yoksa çoktan düşerdi diğer beşiklerden.baston araba süper hiç diğerlerine dünya para vermeyin.oto koltuüu şart ama benim kız ondada oturmuyor polis sorarsa kzım oturmuyo diycem ne dim ya.

yürümeyen bebekler için ayakkabı gereksiz birsürü renk ve boyda ayakkabı 1 giyimle poşette duruyor yazık ya kullanılmıyor

seba med şampuan süper dalin beğenmedim
bez olarak doğduğundan beri prima çok memnunum

bide ıslak mendile çok para vermeye gerek yok mendiks diye bi marka üstünde ayı fean var çok memnunum doğduğundan beri kullanıyorum bide popolin krem süper isilik olan yere bile sürüyom hemen geçiyo pahalı kremlere gerek yok

biberon şu ortasında el gircek yer olanlar var ben cam istedim ama çok ağır kendi içerken kafasına düşer diye kullanamadım çünki bebekler çok kısa sürede eline elıp kendi içmek ve yemek istiyorlar

yeni çıkan premium care'i kesinlikle öneriyorum. ama çok stok yapma derim iki sebepten dolayı. öncelikle çocuğun kilosunu ve nasıl bir oranla kilo alacağını bilmiyorsun (elinde kalabilir) ikincisi de ne kadar kaliteli olursa olsun her bez her çocuğa iyi gelmiyor. tutar içindeki bir madde alerji yapıverir yine elinde kalır bütün bezler. bir paket al, bir iki gün gözlemle sıkıntısı yoksa sonra yap stoğunu. bez yerine parasını stokla şimdiden yerimseniben

biberon şu ortasında el gircek yer olanlar var ben cam istedim ama çok ağır kendi içerken kafasına düşer diye kullanamadım çünki bebekler çok kısa sürede eline elıp kendi içmek ve yemek istiyorlar

denklemmm sağol canım ya hepsi çok faydalı olacak.

ya canım parası stok yapılamıyor malesef. markete gittikçe bez alırım demiştim ama almamak daha mantıklı sanırım.

tek başına yıkanacaksa bebek kesinlikle file çok iyi ama pelinin dediği daha mantıklı sevi bebeden alınan 3 pozisyonlu olan.
bez stoğu değilde unibaby ıslak mendili stok yapılabilir.

tek başına yıkanacaksa bebek kesinlikle file çok iyi ama pelinin dediği daha mantıklı sevi bebeden alınan 3 pozisyonlu olan.
bez stoğu değilde unibaby ıslak mendili stok yapılabilir.

evet canım ya o da önemli. Ben başlayayım yavaştannlaelaelaelaelae

evet canım boşuna bez stoklama eşim görümceme aldırdım diye kızmıştı sanki market yok stok yapıyorsun diye gerçekten bezler sıkmaya başlamıştı Allahtan az kalmıştı içinde fazla olsaydı ziyan olacaktı ama ıslak mendil stokla ilk zamanlar çok çabuk bitiyor uni baby ilk zamanlar için ben şimdi huggies kullanıyorum memnunum

teşekkürler canım. acaba kaç tane alsak unibaby. ilk 3 ay için 50 den fazla gider mi sizce?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…