Aralık 2009 anneleri öneriyor/önermiyor

hepsine katılıyorum yanlız bodylerde ben mothercareden memnun kalmadım yakaları çıtçıtlı değil çok açık duruyo ve yaka ve kol ağızları çok kalın hem terletiyo hemde kaba duruyo ateşölçer olarakta braun u şiddetle öneriyorum

burası çok güzel olmuş,zevkle okudum her yazılanı.... bu topici kim açtıysa , kimler tavsiyelerde bulunduysa çoooooooooook teşekkürler.... takipçinizim....

selam kızlar, 2010 aralık annesi olucam ama 3 yıl önce doğum yapmış tecrübeli bir anne olarak aklımda kalan bikaç öneriyi yazıyım dedim.
İlk anda bi sürü kıyafet almayın bebişler çabuk büyüyolar benim hiç giydiremediğim bi sürü kıyafeti vardı oğlumun- bi sürü şey almayı önermiyorum.
park yatak öneririm , çok kullanışlı ve pratik yalnız kademeli olanlardan alın derim.
huggies ıslak mendilden çook memnunum hala oğluşum için yanımda taşıdığım ıslak mendildir- öneriyorum.
emzirme sütyeni bana hiç pratik gelmedi, rahat edemedim, önermiyorum.
biberon kullanmanız gerekecekse dr. browns diye bir marka var içindeki aparatı gaz gidermeyi sağlıyo- öneriyorum.
süt sağmak için elektrikli süt sağma makinası şart manuelle çile oluyor- çalışan annelere elektrikliyi öneriyorum.

emzirme atleti emzirme sütyeni ve emzirme önlüğünü kesinlikle öneriyorum. dışarda çok rahat oluyor.

emzirme sütyeni öneriyorum rahat oluyor diğer türlü sütyeni aç kapa nasıl olur ki bilmiyorumkismile

* Unibaby yenidoğan ıslak mendil kesinlikle öneriyorum. Hala da onu kullanıyorum. Sadece su ve pamuktan ibaret olduğundan içim rahat yüzüne bile kullanıyorum.

canı yürekten katılıyorum başka ıslak mendil düşünemiyorum bile olumunekankayizsmile

emzirme önlüğü aldım 3-4 kez çok memnun kaldım sonra sevgili sıpam çıkarttırana kadar tepiştiği için kullanamadım oysa çok memnun kalacak ve önerecektim :sinifsinif:

patikli tulumlar çabuk küçülüyor ama benimki gibi ayağında çorap tutmayan bebekler için kesin şart... o tulumun içinde çoraplarını çıkarıp kendine apartman topuk patik yaptığı vakidir beyefendinin ben de o küçülen patikleri kesip taş devri modası yazlık kısa tulumlar yaptım, hatta kolları da omuzlardan kestim böylece yaz gecelerinde omuz ve baldırları koruyan ince tulumları oldu. dikkatinizi çekti mi kısa paça ve kolsuz tulum yok :umursamaz: ya kısa kollu ya askılı ama omuzu tutacak kadar kumaşı olan fakat kolları açıkta bırakan bir şey yok piyasada sempatiksalakcinni ama benim oğlumun var öyle tulumları :lepi:

smyk'nın tulumları güzel ve kullanışlı yalnız tek sorunu çıtçıtların etrafından çabuk gidiyor... tabii o sırada tulum da küçüldüğü için çok farketmiyor... önereyim mi önermeyeyim mi kararsızım bilmiyorumkismile

emzirme sütyeni sıkça kullandım öneriyorum ama ten rengi ve siyahını yapmamalarını da kınıyorum

Son düzenleme:
canı yürekten katılıyorum başka ıslak mendil düşünemiyorum bile olumunekankayizsmile

bende canı gönülden katılıyorum size.. benim kız bide kar gibi bembeyaz cildide çok hassaspişiğe vs çok müsait kesinlikle unibaby.

emzirme önlüğünü ben hala kullanıyrum gerçi sıpayla savaş halindeyiz o açıyo ben kapıyorum ama sokaktada onsuz başka türlü emzirememki..

ya emzirme sütyeni beyaz olurmuş sütün çok olsun diyemi ne öyle bi kocakarı şeysi var oyüzden yapmamışlar. ama siyah var canım. komda.. bened emzirme atletinin beyazdan başka rengini bulamadım. he komdan aldım ben ama lastikleri eciş bücüş oldu. çokta kaliteli değil yani. ama illa siyah istiyorum diyosan var.

ve kesinlikle bende ayaklı tulum giydirdim bütün kış. çok rahat ettim..

yaz geldi sebamed 50+ güneş yağı öneririm..

sempatiksalakcinni piyasayı hurafeler mi yönetiyor yani? koma bir bakayım gerçi yakında emzirecek süt kalmayacak yani almasam da olur galiba bilmiyorumkismile ben zaten liseden bu yana atlet giymediğim için emzirme atleti falan bilmiyorum aramadım sormadım

ben de nivea for baby kullandım çok memnun kaldım öneririm onun da faktörü +50 şakkıdı

nivea demişken niveanın saç ve vücut şampuanını da öneririm başka hiçbir şey kullanmadım bugüne dek :lepi:

ben de başlarda niveanın saç ve vücut şamp. ve pişik kremini kullandım çok da memnundum kokoş kuzenim aaaaaaaaaaa nivea kıllanma yapar dedi ne alakaysa bıraktık
ben ateş ölçer micro life kullanıyorum kulaktan bebek çok şükür ateşlenmedi ama odayı ve banyo suyunu ölçüyorum

bizim çocukluğumuzda lacivert teneke kutuda nivea krem vardı onlar kılları besleyip artırırdı diğer ürünlerinde hiç duymadım lülülülülülü yeğenim 9 yaşına girmek üzere hala bile kullanıyoruz kıllı falan değil zemuszemus ha gerçi kıllandırsa bile yeğenim de erkek bizim için çok dert değil yani sırnaşık şey gerçi gelin istemeyebilir çok kıllı olmasını :roflol:

kaydirigubbakcemile3 Allah iyiliğini versin

kışın uzun ayakları kapalı bodyler sonra kısa kalıyor ama iyi oluyor iki parçalı kıyafet önermem tulum çok iyi.
anakucağı zaten çok gerekli ev içinde çok kolaylık bebek hareketlendiğinde sen iş yaparken ona koymak güzel oluyor.zaten şimdi araç için şart.
bebek arabası çift yönlü ve hafif olmalı ve kesinlikle dört tekerleğininde 360 derece dönmesi lazım.
ateş ölçer braunun kullanıyorum memnunum.
yaz için kısa kollu bodyler çok iyi hatta giysi yerine şık bodylerden alınabilir.
bebek bezi olarak prima kışın hep belinden sızdırdı. İlk zamanlar haggies kullanılabilir hem kalın amöa yazın bence prima. prima care kullanmadım belki o sıvı kakayı dediği gibi emiyordur.
pişik kremi chicco kullandım memnunum.
güneş kremi sebamed baby 50 faktör memnunum.
ıslak mendil unibaby çok iyi sadece pamuklu ve su aynı şekilde bebedorund var.
bebedorun ve nuk un tırnak makasları bence iyi sorun yaşamadım.
aklıma gelenler bunlar yine yazarım.

Ben birkaç ilave daha yapayım...
* Şu bisiklet kornası gibi olan burun aspiratörü hiçbir işe yaramıyor ama otribebenin ağızla çekilen aspiratörü harika birşey. Doktorumuz önermişti.
* Sevi bebenin bir tarafı naylonlu alt açması çok işime yaradı. Benim oğlan sürekli altını açar açmaz caaarrrtt diye kaka yapardı. En azından temizlemesi kolay olurdu.
* Bu arada sırtına kadar çıkan kakaları temizlemek için kosla bulundurmanızda fayda var. Sabun tozları kakayı çıkarmıyor. Koslayla lekeyi çıkarıp, iyice durulayıp tekrar makinada yıkayın.

Aklıma gelirse daha yazarım...

prima bezi öneriyorum huggiesin ıslak mendili cok güzel .bebedorun gögüs pedi güzel .aventin biberonları güzel .bolca kusma mendili alın alttan cıtcıtlı badi ve patikli alt esofmanıiyi ben tam boydan tulumları sevemedim boyu cabuk uzuyor hemen küçüldü.burun pompasını cok küçükken kullandım simdi hiç kullanmıyoruz biz fileyide kullanmadık zaten kıs bebegi filede üsür bence suyunu doldurup içine yatırıyorduk bizz battaniye cok olmalı penye olanlarından aklıma geldikce yazarımmmmmmmmm

hatırladım alt acma olarak canbebenin örtüleri var öyle süslü püslü seylerden güzel acayip rahat biz ondan kullanıyoruz halen yumusatıcı olarak dalin güzel yumosunki hiç güzel cıkmadı deterjanda aynı sekilde dalin.

mothercare de satılan sudocream pişik kremi olarak öneririm. Bunun haricinde egzema, akne için falan da kullanılabiliyormuş ben de bu siteden okuyup almıştım memnunum.

Ya 2009 aralık anneleri ellerinize parmaklarınıza sağlık. Çok işe yarıyor bu topic. Ben 2010 aralık annesi olarak bir şey soracağım. Şimdiden prima stok yapsak bebeğe yaramama,pişik yapma ihtimali vs. var mı? Hani şu yeni çıkanlarından diyorum yani..

ben hep prima kullandım çok ta memnunum. yeni çıkanlar ilk zamanlar için çok kullanışlı. bol bol kaka yapacağı için :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…