* Emzirme yastığını kesinlikle öneriyorum. Hala emzirirken kullanıyorum. Şimdi de kuzumu içine oturtuyorum
* Emzirme sütyeni kesinlikle çok kullanışlı öneriyorum
* Clever marka termometre çok işimize yaradı. Çok şükür kuzum daha hiç ateşlenmedi ama kışın sürekli oda ısısını onunla ölçtük. Ama vücut ısısını da çok rahat ve doğru ölçüyor. öneriyorum
* Boydan tulumlar bebeklerde çok şeker oluyor ama hemen küçülüyor. sadece 1 kere giydirdiğim tulum bile var. Çok fazla almayın. önermiyorum
* Banyo filesi bence çok kullanışlı. Hala tek başıma yıkamak zorunda kaldığım zaman kullanıyorum. öneriyorum
* Tabii ki çıtçıtlı bodyleri öneriyorum ama mümkünse mothercareden alın. Çok kaliteli, fiyatı da çok değil bence.
* Unibaby yenidoğan ıslak mendil kesinlikle öneriyorum. Hala da onu kullanıyorum. Sadece su ve pamuktan ibaret olduğundan içim rahat yüzüne bile kullanıyorum.
* Unibaby yenidoğan ıslak mendil kesinlikle öneriyorum. Hala da onu kullanıyorum. Sadece su ve pamuktan ibaret olduğundan içim rahat yüzüne bile kullanıyorum.
canı yürekten katılıyorum başka ıslak mendil düşünemiyorum bile olumunekankayizsmile
ya emzirme sütyeni beyaz olurmuş sütün çok olsun diyemi ne öyle bi kocakarı şeysi var oyüzden yapmamışlar. ama siyah var canım. komda.. bened emzirme atletinin beyazdan başka rengini bulamadım. he komdan aldım ben ama lastikleri eciş bücüş oldu. çokta kaliteli değil yani. ama illa siyah istiyorum diyosan var.
yaz geldi sebamed 50+ güneş yağı öneririm..
sempatiksalakcinni piyasayı hurafeler mi yönetiyor yani? koma bir bakayım gerçi yakında emzirecek süt kalmayacak yani almasam da olur galiba bilmiyorumkismile ben zaten liseden bu yana atlet giymediğim için emzirme atleti falan bilmiyorum aramadım sormadım
ben de nivea for baby kullandım çok memnun kaldım öneririm onun da faktörü +50 şakkıdı
nivea demişken niveanın saç ve vücut şampuanını da öneririm başka hiçbir şey kullanmadım bugüne dek :lepi:
ben de başlarda niveanın saç ve vücut şamp. ve pişik kremini kullandım çok da memnundum kokoş kuzenim aaaaaaaaaaa nivea kıllanma yapar dedi ne alakaysa bıraktık
ben ateş ölçer micro life kullanıyorum kulaktan bebek çok şükür ateşlenmedi ama odayı ve banyo suyunu ölçüyorum
bizim çocukluğumuzda lacivert teneke kutuda nivea krem vardı onlar kılları besleyip artırırdı diğer ürünlerinde hiç duymadım lülülülülülü yeğenim 9 yaşına girmek üzere hala bile kullanıyoruz kıllı falan değil zemuszemus ha gerçi kıllandırsa bile yeğenim de erkek bizim için çok dert değil yani sırnaşık şey gerçi gelin istemeyebilir çok kıllı olmasını :roflol:
prima bezi öneriyorum huggiesin ıslak mendili cok güzel .bebedorun gögüs pedi güzel .aventin biberonları güzel .bolca kusma mendili alın alttan cıtcıtlı badi ve patikli alt esofmanıiyi ben tam boydan tulumları sevemedim boyu cabuk uzuyor hemen küçüldü.burun pompasını cok küçükken kullandım simdi hiç kullanmıyoruz biz fileyide kullanmadık zaten kıs bebegi filede üsür bence suyunu doldurup içine yatırıyorduk bizz battaniye cok olmalı penye olanlarından aklıma geldikce yazarımmmmmmmmm
Ya 2009 aralık anneleri ellerinize parmaklarınıza sağlık. Çok işe yarıyor bu topic. Ben 2010 aralık annesi olarak bir şey soracağım. Şimdiden prima stok yapsak bebeğe yaramama,pişik yapma ihtimali vs. var mı? Hani şu yeni çıkanlarından diyorum yani..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?