Aralık 2010 Anneleri Çekiliş Yapıyor!

Denizim o değil de herkes maili aldım diye geri döndü, senin hediyeni göndereceğin arkadaş geri dönmedi ne yapsam ki acababilmiyorumkismile

canım özelden mesaj at bence.
baktın 2 gün faaln cevap vermio
cepten mesaj atarsın.
ben hediyeelrini bile aldım.
umarım geri döner sana.

bence de çok ciciler canım.
güle güle giysin hediyenin sahibi prenses.

kime yollayacağın konusunda çok fena tüyo vermişsin pelincim :))

kime yollayacağın konusunda çok fena tüyo vermişsin pelincim :))

ben çok fena üstüme alındım zaten :)))

bu arada bütün hediyeler çok güzeller.sağlıklı mutlu günlerde kullansın bebişleriniz.

anammmm hiç de bile yok öyle bir şeyy :)) Aşk olsun kızlar İstabulda çok sıcak oluyor,hem Şırnak'ta bile bir arkadaşımız var. kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile2

ayrıcada edit için kazene sevgilerimi (!) iletiyorum tekrar...ohaoldumsmileohaoldumsmileohaoldumsmile

pelincim bende üzerime alındım bak benden daha sıcak yerde oturan yok heralde lülülülülülülülülülülülü

hay allah iyiligini versin pelin:roflol:

kıslar ben de aldım dün hediyemi yarın da yollayacağım inş.bugun müsait olursam resimleri de ekleyeceğim

sinemcim :) çıkar mısın canım bu topikten :)))))

Şaka bir yana yanılıyorsun tatlım gerçekten. Pek katılımda bulunmayan bir arkadaş çıktı bana,henüz yorum yapmadı yani hediyelere. Daha fazla tüyo vermeyeyim ama hakikaten sıcak bir yerde :)
Zaten edit yok yazarken korkuyorum vallahi :)

Bu arada bende şeker çıktı biliyor musun (

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 yaaa çatlıcam meraktan nasılda inandırmıştım kendimi sensin diye :)))

canım şekermiymiş kesin off diyet yapıcaksın demi bisüre az kaldı sık dişini hem tatlıda sevmiyodsun sen nerden çıktı bu yaa :1no2:

be n yarın kargoluyorumm buarada salı elinde olur tahminen

50 likte 146 çıktı yarın doktor ne diyecek bakalım.

Tamam canım salı-çarşamba evdeyim alırım :)))

50 likte 146 çıktı yarın doktor ne diyecek bakalım.

Tamam canım salı-çarşamba evdeyim alırım :)))

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 benimki uzaklara gidiyor :))) bende ipucu verdim bana göre uzaklara yani,sende yarın gönderiyomusun kaydirigubbakcemile3

canım valla ne diyim inşallah hemencecik geçerr yarın 100lük yapar sanırım

Ben yarın doktora gideceğim canım muhtemelen salıya kalır. Annemize de ufak bir şey almak istiyorum. Yarın onu hallederim,salı gönderirim. Yakınımda kargo şubesi yok ptt kargoyla göndersem güvenilir olur mu bilemedim. Bakıcaz bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…