- Konu Sahibi kucukprens
-
demekk senin çıkan bebiş kızzz belkide benimdirr neden olmasın :))))kaydirigubbakcemile3 evet cnm daha yeni doğumdan çıkmış olcaz o dönem olmaz konuşur arada ayarlarız işte kimse kaçmıyor ya bi bunu atlatalım
evet evet olmaz cnm ayarlarız artık yeni bi çekiliş konuşup biraz geçsin ozaman
demekk senin çıkan bebiş kızzz belkide benimdirr neden olmasın :))))kaydirigubbakcemile3 evet cnm daha yeni doğumdan çıkmış olcaz o dönem olmaz konuşur arada ayarlarız işte kimse kaçmıyor ya bi bunu atlatalım
evet evet olmaz cnm ayarlarız artık yeni bi çekiliş konuşup biraz geçsin ozaman
Sinem sende bütün kız bebekleri kendine biçtin kaydirigubbakcemile3 Hapşuruk kız dememiş kış demiş kışkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
names canım çok güzel bunlar kadife çok iyi oluyormuş kışın kesene bereket canım
sorması ayıp sana kızmı erkekmi çıktı ipucu versen azıcık
Çok ciciymiş canım, bu idil baby beraserimin dediği kadar var ben çok beğendim. Hediyemi de aldım, kendi oğluma da oradan 20 li hastane çıkışı aldım:lepi:
Kızlar olmadı ya vaktimde yok.
Günaydın safa, fotoğraflarını gelişmiş mesajda eklentiler adındaki buton ile yükleyebilirsin. (gülen suratın yanında ataç şeklinde)
teşekkür ediyorum deniyorum
Sinem sende bütün kız bebekleri kendine biçtin kaydirigubbakcemile3 Hapşuruk kız dememiş kış demiş kışkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3Kız bu merak seni öldürür vallahi :) Ay çok güldüm canım yaolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile
evet cnm öleymiş güle güle kullansınlar inşallah zemuszemusamin canım .. hepimizin kesesine bereket.. ne alacağım diye mağazaya giderken kışlık ürünlerin de geldiğini görünce çok sevindim .. bu arada bana erkek çıktı.... oğluşuma da alacaaammmm...
teşekkür ediyorum deniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?