Aralık 2010 Anneleri Çekiliş Yapıyor!

Sinem sende bütün kız bebekleri kendine biçtin kaydirigubbakcemile3 Hapşuruk kız dememiş kış demiş kışkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Sinem sende bütün kız bebekleri kendine biçtin kaydirigubbakcemile3 Hapşuruk kız dememiş kış demiş kışkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Kız bu merak seni öldürür vallahi :) Ay çok güldüm canım yaolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile

names canım çok güzel bunlar kadife çok iyi oluyormuş kışın kesene bereket canım

sorması ayıp sana kızmı erkekmi çıktı ipucu versen azıcık

amin canım .. hepimizin kesesine bereket.. ne alacağım diye mağazaya giderken kışlık ürünlerin de geldiğini görünce çok sevindim .. bu arada bana erkek çıktı.... oğluşuma da alacaaammmm...

Çok ciciymiş canım, bu idil baby beraserimin dediği kadar var ben çok beğendim. Hediyemi de aldım, kendi oğluma da oradan 20 li hastane çıkışı aldım:lepi:

teşekkür ederim canım .. evet çok güzeller... ben de 20'li hastane çıkışımızı oradan aldımmm .(hatta resmini koymuştum).. çok güzeller gerçekten...

Günaydın kızlar aldığınız hediyeler çok güzel. Bende aldım hediyemi eklemeye çalışıcam ama nasıl eklendiği konusunda bana yardımcı olurmusunuz daha önce resim eklemedim.

Şimdi oldu sanırım. Kızlar teşekkür ederim. Benimki erkek bebek için kıyafet değil ama umarım alan kişi beğenir.

Ay çok tatlı safa ...
Değişik birşey olmuş güle güle kullansın bebeğimiz opuyorumnanaktan

küçükprens, mavrulam çok teşekkür ediyorum. Ay inşallah beğenir ya çok düşündüm ama erkek bebek olduğu için çok zorlanıyo insan.

aaaa inanmıyorum nasılda kendime mal etmişim hemen ya kış demiş kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 neyse namesi de eledik ozaman :))
Kız bu merak seni öldürür vallahi :) Ay çok güldüm canım yaolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
amin canım .. hepimizin kesesine bereket.. ne alacağım diye mağazaya giderken kışlık ürünlerin de geldiğini görünce çok sevindim .. bu arada bana erkek çıktı.... oğluşuma da alacaaammmm...
evet cnm öleymiş güle güle kullansınlar inşallah zemuszemus
teşekkür ediyorum deniyorum

çok güzel canım kesene bereket bebeişlere oyuncaklarda lazım bende almadım daha hiç bikaç parça alıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…