Aralık 2010 Anneleri Çekiliş Yapıyor!

Ay en çok ben mutlu oluyorum herkes hediyesini aldıkça, çok sevindim canım güle güle giysin minik prenses!hihoyyyt Desire eline sağlık, kesene bereket arkadaşımalkisalkisalkis

Güle güle kullanın çok güzel :)) Bende bugün yolladım cicileri. Benim ki de gelsin ama çatlıycam yakında delikafadulden

hahahaaa ispiyoncu bunlar canımmmm sempatiksalakcinni şaka bir yana zaten çok beğenmiştim ilk gördüğümde içimdende geçmişti bu defne su'ya geliyo demiştimhihoyyythihoyyyt
ayy çok sevindim ozaman canım ohhh çok içime sindi şimdi güle güle kullan tekrar
Ay en çok ben mutlu oluyorum herkes hediyesini aldıkça, çok sevindim canım güle güle giysin minik prenses!hihoyyyt Desire eline sağlık, kesene bereket arkadaşımalkisalkisalkis

evet cnm bende öle güzel oldu bu çekiliş tekrarlıyoruz kesin :)) buarada cnm ben takip numarası almayı unuttum ya
zaten tellinaza hemen yetiştirmişler takip numarası vermesem sorun olmaz demi

denizim sende güle güle kullan canım çok yakışıcak minik prensesine

denizcim hediyen çok güseLmiş kızın güLe güLe giysin inş..
safacım senin hediyende çok hoş ve farklı olmuş tatlım

İyi akşamlar arkadaşlarrrr
ne güzel hediyeler alınmışş yollanmaya başlanmışşş,hepsii birbirinden güzelll
bende olamadığımm içinn çokk üzüldümmm
daha tam olarakk evimeee bugün geçtimmm ve resimlere tek tek baktımmm
bende kız kıyafeti almakk çokk istiyordumm harikaa kız bebek elbiselerii vardıı ama kısmet olmadıı
olamadığımaa aranızda gerçekten çok üzüldümm
başka sefer inşallahh

Kızlar hediyelerimizi paketledim,annemize de bir kolye aldım umarım beğenir. Bir de mektup yazdım :))))

Yarın yola çıkar. Bana yakın olduğu için ptt kargoyla göndereceğim. İnşallah hemen ulaşır.

yarın bizim hediyemiz de yola çıkıyor bi aksilik olmazsa. duyurulur.....:)

Kızlar hediyelerimizi paketledim,annemize de bir kolye aldım umarım beğenir. Bir de mektup yazdım :))))

Yarın yola çıkar. Bana yakın olduğu için ptt kargoyla göndereceğim. İnşallah hemen ulaşır.

Bende yarın göndereceğim inşallah, bugün kocacığımın gazabına uğradığım için gönderemedim. Öyleyse hepimize gelsin alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

desire cnm kesene bereket denizim iyi günlerde kullanın çok güzel kıznın elbisesi....
Bende dün akşam İdil baby den aldım hediyemi bugün kargoya veriyorum.....

denizim sağlıklı günlerde kullansın kızın. çok güzel bi tercih bencede..

bizde gönderdik hediyemizi.bugün ulaşır annemize sanırım.umarım beğenir..

Şimdi kargoyu takip ediyorum güzel anneye bugün ulaşcak çok heycanlıyım kaydirigubbakcemile2 inşallah beğenir cicileri

Güle gğle kullanın Elif sağlıklı hayırlı günlerde giysin canım beğenmene çok sevindim.opuyorumnanaktan

güle güle kullansın minik paşa canım.. bizim annemiz çalışan bi anne olduğu için akşama ulaşır hediye eline sanırım.. bi aksilik olmadan ulaştırsaydık kargosunu hayırlısıyla..

güle güle kullansın minik paşa canım.. bizim annemiz çalışan bi anne olduğu için akşama ulaşır hediye eline sanırım.. bi aksilik olmadan ulaştırsaydık kargosunu hayırlısıyla..

AAA KİM O YOKSA BENMİYİM ÇOK MERAK EDİYORUM ARKADAŞLAR YA boshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…