- Konu Sahibi kucukprens
-
Ay en çok ben mutlu oluyorum herkes hediyesini aldıkça, çok sevindim canım güle güle giysin minik prenses!hihoyyyt Desire eline sağlık, kesene bereket arkadaşımalkisalkisalkis
ayy çok sevindim ozaman canım ohhh çok içime sindi şimdi güle güle kullan tekrarhahahaaa ispiyoncu bunlar canımmmm sempatiksalakcinni şaka bir yana zaten çok beğenmiştim ilk gördüğümde içimdende geçmişti bu defne su'ya geliyo demiştimhihoyyythihoyyyt
Ay en çok ben mutlu oluyorum herkes hediyesini aldıkça, çok sevindim canım güle güle giysin minik prenses!hihoyyyt Desire eline sağlık, kesene bereket arkadaşımalkisalkisalkis
yarın bizim hediyemiz de yola çıkıyor bi aksilik olmazsa. duyurulur.....:)
Kızlar hediyelerimizi paketledim,annemize de bir kolye aldım umarım beğenir. Bir de mektup yazdım :))))
Yarın yola çıkar. Bana yakın olduğu için ptt kargoyla göndereceğim. İnşallah hemen ulaşır.
güle güle kullansın minik paşa canım.. bizim annemiz çalışan bi anne olduğu için akşama ulaşır hediye eline sanırım.. bi aksilik olmadan ulaştırsaydık kargosunu hayırlısıyla..
AAA KİM O YOKSA BENMİYİM ÇOK MERAK EDİYORUM ARKADAŞLAR YA boshayallersmile
güle güle kullansın minik paşa canım.. bizim annemiz çalışan bi anne olduğu için akşama ulaşır hediye eline sanırım.. bi aksilik olmadan ulaştırsaydık kargosunu hayırlısıyla..
bence bu bana geliyo....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?