- Konu Sahibi kucukprens
-
ben oyuncakci gorunce hemen daliyorum walla
cok seviyorum
hatta yeni evlendigimizde esimin yegeni barbie oynamak istiyodu benimle
bi kaptiriyodum kendimi herkes guluyodu halime
sonra bigun kendime barbie aldim gorumceme giderken cantama atiyodum
kendi barbiemle oynuyodum:roflol:
kizim buyusun onada alcam barbielerhihoyyyt
esimde hep kizimiz olursa sen oyuncak isini abartirsin gibi gorunuyo derdikaydirigubbakcemile3
ben oyuncakci gorunce hemen daliyorum walla
cok seviyorum
hatta yeni evlendigimizde esimin yegeni barbie oynamak istiyodu benimle
bi kaptiriyodum kendimi herkes guluyodu halime
sonra bigun kendime barbie aldim gorumceme giderken cantama atiyodum
kendi barbiemle oynuyodum:roflol:
kizim buyusun onada alcam barbielerhihoyyyt
esimde hep kizimiz olursa sen oyuncak isini abartirsin gibi gorunuyo derdikaydirigubbakcemile3
hahahaaa, ay biri beni anlatıyorkaydirigubbakcemile3 Eşimde ben hasta olunca bana oyuncak alıyor. Bir ayıcığım ve bir barbie bebeğim var:kedi: Eve gelen çocuklardan saklıyorumkaydirigubbakcemile3 yeğenlerimle oynuyorum bende!
hadi yaaakaydirigubbakcemile3hahahaaa, ay biri beni anlatıyorkaydirigubbakcemile3 Eşimde ben hasta olunca bana oyuncak alıyor. Bir ayıcığım ve bir barbie bebeğim var:kedi: Eve gelen çocuklardan saklıyorumkaydirigubbakcemile3 yeğenlerimle oynuyorum bende!
tellinaz Sinem'i yakaladın demek :)))
yaaaaa ne bu acele msj atmak için hiç beklememişler bile ben günlerce nasıl sakladım kime yollayacağımı onlar 2dk da açık ettilerr :)))) güle güle günlerde sağlıkla kullanın inşallah cnm en geç çarş. elinde olurmuş eğer sizin şube yarın dağıtıma çıkarsa yarında olabilirmiş hayırlısı bakalım,inşallah içine siner tatlım aynılarından kendi kızımada aldım :lepi:sinemmm o güzel şeyler banamı geliyo msjımı aldım kargom yola çıkmış sempatiksalakcinni
evet ya yakalandım,benim cebe msj falan gelmedi ama bende bi yakalaybilsem :)))tellinaz Sinem'i yakaladın demek :)))
hahahaa evet cep numaramı verdiği için mesaj atmışlar kargonuz yola çıktı 2 gün içinde size ulaşacaktır diye hihoyyythihoyyyt:teytey:
yaaaaa ne bu acele msj atmak için hiç beklememişler bile ben günlerce nasıl sakladım kime yollayacağımı onlar 2dk da açık ettilerr :)))) güle güle günlerde sağlıkla kullanın inşallah cnm en geç çarş. elinde olurmuş eğer sizin şube yarın dağıtıma çıkarsa yarında olabilirmiş hayırlısı bakalım,inşallah içine siner tatlım aynılarından kendi kızımada aldım :lepi:
evet ya yakalandım,benim cebe msj falan gelmedi ama bende bi yakalaybilsem :)))
aslında tereddütte kaldım cnm cebini vermekte ama ben kendiminkini hep veriyrum iyi oluyor geleceği günü biliyorum öyle,bende kargonun bırakılacağı gün msj atarlar diye düşünmüştüm ama ürünü aldıkları an atmışlar :))))
Hadi gözün aydın Tellinaz hediyelerin yola çıkmış geliyorhihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?