Aralık 2010 Anneleri Çekiliş Yapıyor!

Ay hep atlıyorum sporstar haklısın oyuncakda lazım. Gerçekten çok işe yarıyor dönenceler uyku arkaşları bunlar 1-2 aydan sonra ilgisini çekmeye başlıyor.

ben oyuncakci gorunce hemen daliyorum walla
cok seviyorum
hatta yeni evlendigimizde esimin yegeni barbie oynamak istiyodu benimle
bi kaptiriyodum kendimi herkes guluyodu halime
sonra bigun kendime barbie aldim gorumceme giderken cantama atiyodum
kendi barbiemle oynuyodum:roflol:
kizim buyusun onada alcam barbielerhihoyyyt
esimde hep kizimiz olursa sen oyuncak isini abartirsin gibi gorunuyo derdikaydirigubbakcemile3

hahahaaa, ay biri beni anlatıyorkaydirigubbakcemile3 Eşimde ben hasta olunca bana oyuncak alıyor. Bir ayıcığım ve bir barbie bebeğim var:kedi: Eve gelen çocuklardan saklıyorumkaydirigubbakcemile3 yeğenlerimle oynuyorum bende!

Ay kızlar çok güldürdünüz beni :roflol::roflol:
Bende barbilere bayılırım :kedi:Ve kocaman bir ayım var oğlumun odasına koyacağım

3 gün yoktum, hediyeler doluşmuş. hepsini çok beğendim ama... bu arada ben de hediyemi cuma günü almıştım. ben beğendim, alan kişinin de beğeneceğini düşünüyorum. umarım öyle olur. en kısa zamanda da göndermeye çalışacağım.

hadi yaaakaydirigubbakcemile3
ne guzel iste
icimizdeki cocuk hala yasiyor demekki sekerim:kedi:

Bende Peluş delisiyimdir evde bir sürü peluş oyuncak var.Babası şimdiden oyuncak yığmak istiyor ama ilk önce kendi oynayacaklarını seçmekle meşgul kaydirigubbakcemile3 şimdilik erteliyorum çünkü almak istedikleri onun 2yaşında oynayağı oyuncaklar :))

sinemmm o güzel şeyler banamı geliyo msjımı aldım kargom yola çıkmış sempatiksalakcinni

ay ben hediyemi hazırladım paketledim ama sabahdan beri bekliyorum gelip alacaklar diye iyice sinir oldum yaaa 5'e kadar gelmezlerse gidip kızcam onlaraalsanaalsanasmileklava:

Bende bizim burada kargolarla ilgilenen arkadaş var ona verdim toplu gönderim yapılacağı için akşam kargocular geliyormuş.
Herhalde en geç çarşamba ellerinde olur güzel anne adayının opuyorumnanaktan

;Geçen hafta araba bende değildi o yüzden çıkıp bişey alamadım ya bugün bi yere bakıcam beğenirsem alıcam bende ayy çok heycanlandım ya sizinkileri görünce...

sinemmm o güzel şeyler banamı geliyo msjımı aldım kargom yola çıkmış sempatiksalakcinni
yaaaaa ne bu acele msj atmak için hiç beklememişler bile ben günlerce nasıl sakladım kime yollayacağımı onlar 2dk da açık ettilerr :)))) güle güle günlerde sağlıkla kullanın inşallah cnm en geç çarş. elinde olurmuş eğer sizin şube yarın dağıtıma çıkarsa yarında olabilirmiş hayırlısı bakalım,inşallah içine siner tatlım aynılarından kendi kızımada aldım :lepi:
tellinaz Sinem'i yakaladın demek :)))
evet ya yakalandım,benim cebe msj falan gelmedi ama bende bi yakalaybilsem :)))
hahahaa evet cep numaramı verdiği için mesaj atmışlar kargonuz yola çıktı 2 gün içinde size ulaşacaktır diye hihoyyythihoyyyt:teytey:

aslında tereddütte kaldım cnm cebini vermekte ama ben kendiminkini hep veriyrum iyi oluyor geleceği günü biliyorum öyle,bende kargonun bırakılacağı gün msj atarlar diye düşünmüştüm ama ürünü aldıkları an atmışlar :))))

hahahaaa ispiyoncu bunlar canımmmm sempatiksalakcinni şaka bir yana zaten çok beğenmiştim ilk gördüğümde içimdende geçmişti bu defne su'ya geliyo demiştimhihoyyythihoyyyt

kızlar benim hediyem geldiiiiiii.
önce kim olduğunu anlamadım.
ama topiğe koymuştu arkadaş resmini. desire yollamış bize hediymizi.
çoooooooooook ama çok teeşkkür ederiz. gerçekten çok beğendim.
artık kızım doğumgünü zmanında giydiğinde hatırlıcam yine.
tekrar resmini yükliyim.

[/URL][/IMG]

eşime bugün söelmiştim.
aam dıaşrı çıkmamış. Allah ansip ederse yarın da bizim hediyemiz yola çıkıyo.

denizim güle güle giydir tatlım kızına..çok güzel hakkaten..ilk gördüğümdede bayılmıştım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…