- 22 Ocak 2010
- 998
- 204
- 123
- Konu Sahibi kucukprens
-
bunlarda bizim cicilerimiz aynılarından kendi kızımada aldım :lepi: takım takım giyer arkadaşıyla,2li setlerdi zaten eşlerini bizim kıza ayırdım inşallah beğenir çekilişteki arkadaşım sağlıkla giydiririz bebişlerimizi,birazdan da beşiğimizin resmini ekliyeceğim
Ayyy herkesler kendi üstüne alınıo.. warmı başka talipli zemuszemus
ben hediyemi aldım :teytey::teytey::teytey:
sinemcim çok tatlılar yaa çok teşekkür ederiz seni anarak giydircem kızıma hihoyyyt çok duygulandım ben hediyemi alınca senağlama ne güzel burdaki arkadaşlığımız hiç bitmesin:dance::dance:
bu arada bende bir yakışıklının hediyesini gönderdim bu gün:lepi::lepi: kargo şirketi arkadaşımızn iş işyeriyle çalıştığı için hergün kargo gidiyomuş iş yerine yarın muhtemelen eline geçer güzel annemezinhihoyyythihoyyyt umarım beğenir
yaw kucukprens sana kim hediye alıcak, çok merak ettim :)
E sen alacaksın ya:roflol:
ben hediyemi aldım :teytey::teytey::teytey:
sinemcim çok tatlılar yaa çok teşekkür ederiz seni anarak giydircem kızıma hihoyyyt çok duygulandım ben hediyemi alınca senağlama ne güzel burdaki arkadaşlığımız hiç bitmesin:dance::dance:
bu arada bende bir yakışıklının hediyesini gönderdim bu gün:lepi::lepi: kargo şirketi arkadaşımızn iş işyeriyle çalıştığı için hergün kargo gidiyomuş iş yerine yarın muhtemelen eline geçer güzel annemezinhihoyyythihoyyyt umarım beğenir
800-680 yap cnm boyutlandır diye seçenek olması lazım yüklediğin sitede,güle güle kullan buarada cnmKızlar bende hediyemi aldım Sinemden ama yükleyemiyorum çok büyük diyor boyuta nasıl yapcaz.
800-680 yap cnm boyutlandır diye seçenek olması lazım yüklediğin sitede,güle güle kullan buarada cnm
Kızlar bende hediyemi aldım Sinemden ama yükleyemiyorum çok büyük diyor boyuta nasıl yapcaz.
Yukardaki için özür dilerim :kedi:
Canım sen hediyeni Sezen10 dan aldın, heyecanla beklediğimiz hediye bu! Sezencim bir türlü söylememişti de! ay bu ne anlamadım küçük olmuş fotoğraf!!
Üstüne tıkla canım büyüyyor.İlk ayakkabımızı saklamak için çok şık :) Evet resmi eklenmeyen hediyemiz :) Oğluşumun ayakkabılarını içine koycam yıllar sonrada Sinem teyzesini hatırlıycaz.
isiscim çok değişikmiş cnm güle güle kullanın sağlıkla,sanırım sezenin adı da sinem, isis onu diyor çünkü küçükprenscim ben değilim :)))gerçi senin adlarını bilmen lazım herkesinki var sende
Evet canım notunda Sezen 10 altında Sinem yazıyor o yüzden didim.Yanlışım varmıdır ki bilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?