Aralık 2010 Anneleri Çekiliş Yapıyor!

ben hediyemi aldım :teytey::teytey::teytey:
sinemcim çok tatlılar yaa çok teşekkür ederiz seni anarak giydircem kızıma hihoyyyt çok duygulandım ben hediyemi alınca senağlama ne güzel burdaki arkadaşlığımız hiç bitmesin:dance::dance:

bu arada bende bir yakışıklının hediyesini gönderdim bu gün:lepi::lepi: kargo şirketi arkadaşımızn iş işyeriyle çalıştığı için hergün kargo gidiyomuş iş yerine yarın muhtemelen eline geçer güzel annemezinhihoyyythihoyyyt umarım beğenir

kaydirigubbakcemile5 güle güle kullansın minik prensessshihoyyyt

ayyy cnm güle güle sağlıklı günlerde giysin prenses inşallah sen böle beğendikçe ben daha çok seviniyorumkaydirigubbakcemile3 çabuk gelmiş sevindim buarada :))

hediyeleri gelen arkadaşlar sizde güle güle sağlıkla giydirin inşallah bende bütün gün evdeydim ama gelmedi (( yarında öğleden sonra yokum perş. de yokum alttakine alırmısın dicem ama umarım kargocu alt katında zili çalar zaten kız giriş katında oturuyo geleni gidfeni görüyo görürse kesin alırda bakalım, bende çok sabırsızlanıyorum :)))

Kızlar bende hediyemi aldım Sinemden ama yükleyemiyorum çok büyük diyor boyuta nasıl yapcaz.

biz d ehediyemizi gönderdik bugün.
heralde 1-2 güne elinde olur en geç.
çabucak ulaşır ve inşallah beğenir arkadaşımız.

Canım sen hediyeni Sezen10 dan aldın, heyecanla beklediğimiz hediye bu! Sezencim bir türlü söylememişti de! ay bu ne anlamadım küçük olmuş fotoğraf!!

Üstüne tıkla canım büyüyyor.İlk ayakkabımızı saklamak için çok şık :) Evet resmi eklenmeyen hediyemiz :) Oğluşumun ayakkabılarını içine koycam yıllar sonrada Sinem teyzesini hatırlıycaz.

isiscim çok değişikmiş cnm güle güle kullanın sağlıkla,sanırım sezenin adı da sinem, isis onu diyor çünkü küçükprenscim ben değilim :)))gerçi senin adlarını bilmen lazım herkesinki var sende

Evet canım notunda Sezen 10 altında Sinem yazıyor o yüzden didim.Yanlışım varmıdır ki bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…