Aralık 2010 Anneleri Çekiliş Yapıyor!

Benimde hediyem dün yola çıkmış mailimi aldım ev adresimi vermiştim... artık ben evde yokken gelirlerse not bırakırlar herhalde..

bugünün hiç tadı yok .. ben burada... hediyem kargocuda beni bekler durur ... keşke iş yerimin adresini verseymişim de eve kadar gidip dönmeselerdi... :kedi:

Keşke iş adresini verseydiniz kızlar ya...

Ben daha önce hedileştiğim için hep iş adresini veriyorum...

Bize gelmicek heral napalım kısmet deilmiş :gitme: opuyorumnanaktan

mavrulam hayırlı günlerde kullanın. semacımın ellerine sağlık, kesesine bereket.. çok güzellermiş..

Aaaa niiye ağlıyosun, göndercekler de fırsat bulamadılar bi türlü kuzummmmmboshayallersmile

YOK HAYATIM ŞAKA YAPIORUM ACELEMİZ YOK. DAHA DOĞUMA 3AY VAR.. :CüvCüv: ARKADAŞLARIMIZNE ZAMAN RAHAT OLURLARSA O ZAMAN GÖNDERİRLER.. HEM BEKLEMEK MERAK ETMEK DE ZEVKLİ OLUO Bİ YANDAN :hulya:

mavrulam güle güle iyi günlerde kullanın cnm....
tellinaz seninde ellerine sağlık kesene bereket...

Teşekkür ederim canım...

Bize gelmicek heral napalım kısmet deilmiş :gitme: opuyorumnanaktan

mavrulam hayırlı günlerde kullanın. semacımın ellerine sağlık, kesesine bereket.. çok güzellermiş..

Sağol cicim...
Adaşım sağolsun bayanssulusmile

güsel anneler bisim hediyemiz biraz evvel ulaştı elimize tooba teyzesine çoook çokkk teşekkürler kesesine bereket .. biz hediyemizi çok beğendik benim kolyemde çok şık ayrıca ben düşünememiştim birde mektup yazmış tooba çok hoş bir hatıra olarak saklıyabilicem... şimdi keşke bende iki kelam bişi yazsaydım diyorum çok zarif bir düşünce tekrardan teşekkür ediyorum toobacım :)))

Eve canım kader arkadaşı oldukkaydirigubbakcemile5
İlginç olanı hiç tahmin yürütmedim kim gönderecek konusunda ay ama çok merak ediyorum.

ben de sürekli aklımda eliyorum hediyesi ulaşanları. isteyerek değil ama elimde olmadan... bak toobadan şüphelendim o da gitti. şimdi başka bi şüphelim var:)

canım fotolarını koy da biz de görelim. ayrıca toobacım ben de mektup istiyorum bana ne. çok kıskandım. ben de gönderdikten sonra aklıma geldi iki satır bişey yazsaydım diye. küçükprensime de dedim zaten kusura bakma düşünememişim diye... gerçi bizim hediyemiz hala gelmedi, belki bize de mektup gelir. şimdi haksızlık etmiş olmayayım arkadaşıma...

Benim hediyem bugün ulaşacak gibi görünüyor. Dağıtıcıdaymış. Merakla bekleyenleri heyecanlandırayım biraz daha

çok güzeller canım güle güle kullansın bebişin...

Keşke iş adresini verseydiniz kızlar ya...

Ben daha önce hedileştiğim için hep iş adresini veriyorum...

son 2 saatimiz kaldıııııı.. ay bu da başka bi heyecanlı oldu....ne resim gördüm ne bişi ...

kızlar çok komik ya işyerinin önüne kargo arabası geldi şimdi ama ben ev adresi vermiştim:) bana gelmemiştir herhalde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…