- 26 Ocak 2007
- 6.527
- 884
- 363
- 38
- Konu Sahibi kucukprens
-
Benimde hediyem dün yola çıkmış mailimi aldım ev adresimi vermiştim... artık ben evde yokken gelirlerse not bırakırlar herhalde..
bugünün hiç tadı yok .. ben burada... hediyem kargocuda beni bekler durur ... keşke iş yerimin adresini verseymişim de eve kadar gidip dönmeselerdi... :kedi:
Bende sabah gönderdim zaten maili, bakıyorumm hemen saatineeee.. Sen buraya yazmadan 10 dakika önce göndermişimay yok 10 güne kalmasın canımm gelsin senin hediyende artıkkyerimseniben
Hediyesi gönderilmeyen iki kişi kaldıııı kafamçokkarıştı Aselcik ve Safa83, bekliyoruz bakalım. Hediyeleri gönderecek olan arkadaşlar, yarın son elinizi çabuk tutuuuuuuuuuuun birazdelikafadulden
Bize gelmicek heral napalım kısmet deilmiş :gitme: opuyorumnanaktan
mavrulam hayırlı günlerde kullanın. semacımın ellerine sağlık, kesesine bereket.. çok güzellermiş..
Aaaa niiye ağlıyosun, göndercekler de fırsat bulamadılar bi türlü kuzummmmmboshayallersmile
mavrulam güle güle iyi günlerde kullanın cnm....
tellinaz seninde ellerine sağlık kesene bereket...
mavrulam hayırlı günlerde kullanın. semacımın ellerine sağlık, kesesine bereket.. çok güzellermiş..
Canım boşver ağlama bak bende almadım daha hediyemi. Ama çok merak ediyorum.:uhm:
Kader arkadaşım benim olumunekankayizsmile
Eve canım kader arkadaşı oldukkaydirigubbakcemile5
İlginç olanı hiç tahmin yürütmedim kim gönderecek konusunda ay ama çok merak ediyorum.
güsel anneler bisim hediyemiz biraz evvel ulaştı elimize tooba teyzesine çoook çokkk teşekkürler kesesine bereket .. biz hediyemizi çok beğendik benim kolyemde çok şık ayrıca ben düşünememiştim birde mektup yazmış tooba çok hoş bir hatıra olarak saklıyabilicem... şimdi keşke bende iki kelam bişi yazsaydım diyorum çok zarif bir düşünce tekrardan teşekkür ediyorum toobacım :)))
ben de sürekli aklımda eliyorum hediyesi ulaşanları. isteyerek değil ama elimde olmadan... bak toobadan şüphelendim o da gitti. şimdi başka bi şüphelim var:)
Dur kulağıma söyle kız merak ettimsempatiksalakcinni
Benim hediyem bugün ulaşacak gibi görünüyor. Dağıtıcıdaymış. Merakla bekleyenleri heyecanlandırayım biraz daha
Hediyelerimiz geldiiiiii...
Tellinaz teyzesi oğluma kendi elleri ile yelek örmüş ellerine sağlık olumunekankayizsmile
Pek net çıkmadı ama rengi sarı kızlar...
Çok teşekkür ederim Tellinaz tüm hediyeler çok güzel Şeniz
Keşke iş adresini verseydiniz kızlar ya...
Ben daha önce hedileştiğim için hep iş adresini veriyorum...
Benim hediyem bugün ulaşacak gibi görünüyor. Dağıtıcıdaymış. Merakla bekleyenleri heyecanlandırayım biraz daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?