Aralık 2010 Anneleri Çekiliş Yapıyor!

çalışan annelerden erken izne ayrılacak olanları da düşünürsek bence kucukprense bize ulaşabilceği bi tel numarası da verelim. benim evmde internet yok mesela izne ayrıldığımda sık giremem anneme gidersem ancak. sakın silmeyin beni listeden...

canım tam net konuşulmadı galiba ama ben hep bebeğe diye düşündüm. zaten limitimizle de ancak bebeğe alınır...

Sanırım bence de öyle olur...
Ama bebeğe alınması daha mantıklı ki isteyen anne ye de minik bir hediye alabilir...
Bence bu çekilişi biran önce ayarlayalım...
Çünkü çalışanlar için sorun olur...
Ekim aynın ilk haftası hediyeler gönderilsin bitsin bence :lepi:
Ki adres bilgileri ve tel kesinlikle verilmeli..
Aselcik canım biz hep aktifiz bizi silerlerse KK yı ayağa kaldırırım dermişim :roflol::roflol:

Merhaba kızlar yazdıklarınızı okumaya çalıştım. Ben sürekli takipteyim ama fazla zamanım olmadığım için sizlerin muhabbetine pek katılamıyorum. Bir aydır evdeki internette de sorun olduğu için evde pek giremiyorum. Sizlerin almış olduğu bir karar var sanırım küçükprens'den ricam listeden beni silebilir. Söylediklerinizi hem üzerime alındım hemde alınmadım çünkü hergün yazdıklarınızı ve geçmişi okuyorum. Sadece muhabbettinize katılamıyorum. Almış olduğunuz karara saygı duyuyorum.

Birde ricam konun ismini değiştirmeniz daha iyi olur. Nekadar aktif olur veya olmasada aralık 2010 anneleri listesi 60 kişi civarında 2010 Aralık anneleri çekilişi deyince 60 kişinin bu çekilişe katılma hakkı olabilir. Onun için konun başlığını değiştirirseniz daha iyi olur.

Biz karar almadık sadece çekindiğimiz durumu söyledik...
Ben açıkçası seni görüyorum sık sık...
Benim bildiğim 2-3 kişi var sadece...
Sen benim açımdan bir sorun yok dedikten sonra bizim için hiç olmaz...
Alınmanı , gücenmeni istemem açıkçası
Sorun olmayacaksa kal bence çekilişte... Şeniz

Yok canım yanlış anlama ben sizleri uzun zamandır takip ediyorum sadece muhabbetlerinize katılamıyorum. Onun için kendimi geride hissettim. Diğerleride aktif olmayanlar çıksın felan deyince üzerime alındım ister istemez.

Ya herkes kimse hayal kırıklığına uğramak istemiyor bence sorun o...
Dedim ya kendi açından benden yana problem olmaz diyorsan sorun olmaz bütün arkadaşlar benim gibi düşünüyordur eminim...
Sorun yaşamadan atlatalım çekilişi yeter Şeniz

canım ben de yukarıda işte fazla paylaşımda bulunmayan ama sürekli takip edenler olabilir derken senin gibileri kastetmiştim. yani bunun ayrımını yapmak zor olur. bu yüzden son bi onay alınması konusunda names'e katıldım zaten...takip edenler onayını da yapar sorun olmaz inşaallah diye düşünüyorum...

Yok canım anlıyorum sizi gerçekten çok haklısınız aynışeyleri bende düşünerek katıldım. İnan sizlere kızgınlığımdan değil şimdi gerçekten mantıklı düşünüyorum da evde internetim var ama bir sorun olup bir iki hafta giremezsem KK'ya yazık olur. Ama tekrar bir onay alacaksınız sanırım çekiliş için bu güzel düşünce benim ikinci bebeğim ilk kızımda 2008 nisan annelerini takip ettim ama KK'ya üye olmadan. Gerçekten burda kurulan arkadşlıklar çok güzel. Neyse fazla uzatmadan tekrar bir onay alacağınız zaman takipte olursam karar veririm. Lütfen yukarda yazdıklarım için kırılmayın yanlış anlaşılmak istemem. Sizlerin düşüncelerini gerçekten anlıyorum.

Bence de canım sende düşün bu arada...
Sonuçta çekilişte tel ve adres verilecek giremezsen telden konuşulur...
Kimse kırılmasın ya dimi konuşup herşey hallolur Şeniz

Bence de canım sende düşün bu arada...
Sonuçta çekilişte tel ve adres verilecek giremezsen telden konuşulur...
Kimse kırılmasın ya dimi konuşup herşey hallolur Şeniz

Canım ya çok tatlısın. Bu aralar çok hassasım bende herşeye alıngan oldum ama güzel motive ettin. Çok teşekkür ederim.Şeniz

merhaba arkadaşlar bende bu konunun konuşulup herkesin bi ortak kararda bulunmasına sevindim inşallah sorunsuz atlatırız,ben aktifim bu arada ha :)) yani buara kitap derdine düştüm okuma stoğu yapıyorum doğumdan sonra çok fırsatımız olamıcak diye çok sık katılmasamda site hep açık öle, katılıyorum yinede. benden hep onay var öle bikaç gün içinde onay bekleyip ben denk gelemezsem benide silmeyin tel falan bırakırım ben küçükprense,hadi şuda bitsinde görelim hediyelerimizii

kızlarrr bende hep takipdeyim ama bayramda giremeyebilirim malum misafir felan bide evde interneti pek açmıyom bayramda falan yapmayında çekilişi hatta hafta içine gelsinki evinde interneti olmayanlar olabilir

canım bence üzerine alınmana gerek yok.
çünkü bak bu konu bugün paylşıldı ve sen görüp fikrini pylaşabiliyosan aktif sin demektir
ve ben seni görüyorum topikte
ama görmedijlerimiz var sizlerde listeye baktığınızda görüceksiniz.
sonuçta herkes bu çekilişe heves ederk giricek ve sonudfas hayalkırıklığı olmaması açısından bunu paylaştık
sanırım hepimiz d ehemfikiriz.
bence d ebi çekilişe katılımı onaylama tarihi veririz.
gelip görmeyen o aralıkta ve onaylamayanaı mecburen sileriz.
sonuçta hediyelrin belli zamanda ulşaşması da gerek yoksa
kimimiz öçok beklemek zorunda kalabilir
inşallah sorunsuz güzelce geçiricez bu zevkli aktiviteyi.

evet onaylama tarihi çok iyi olur.
sonuçta ekim ayı ortalarında hediyeleşme bitmiş olmalı.
hepimiz hediyelerimizi uşaştırmalıyız.
çünkü arkadaşalrımızın izin zamanalrı gelio.

Kızlar Eylül de bayraman sonra hemen yapalım çekilişi ben eylül sonu işten ayrılıcam ... evdede var internet ama buradaki kadar aktif olamam belki ..

Denizim eylül sonu izne çıkacaklar varmış, bu işi eylülde bitirmemiz gerekiyor. En iyisi ben adresleri toplamaya başlayayım. seninle de bi onay günü belirleyelim olur mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…