- Konu Sahibi kucukprens
-
canım tam net konuşulmadı galiba ama ben hep bebeğe diye düşündüm. zaten limitimizle de ancak bebeğe alınır...
Aselcik canım biz hep aktifiz bizi silerlerse KK yı ayağa kaldırırım dermişim :roflol::roflol:
Merhaba kızlar yazdıklarınızı okumaya çalıştım. Ben sürekli takipteyim ama fazla zamanım olmadığım için sizlerin muhabbetine pek katılamıyorum. Bir aydır evdeki internette de sorun olduğu için evde pek giremiyorum. Sizlerin almış olduğu bir karar var sanırım küçükprens'den ricam listeden beni silebilir. Söylediklerinizi hem üzerime alındım hemde alınmadım çünkü hergün yazdıklarınızı ve geçmişi okuyorum. Sadece muhabbettinize katılamıyorum. Almış olduğunuz karara saygı duyuyorum.
Biz karar almadık sadece çekindiğimiz durumu söyledik...
Ben açıkçası seni görüyorum sık sık...
Benim bildiğim 2-3 kişi var sadece...
Sen benim açımdan bir sorun yok dedikten sonra bizim için hiç olmaz...
Alınmanı , gücenmeni istemem açıkçası
Sorun olmayacaksa kal bence çekilişte... Şeniz
Yok canım yanlış anlama ben sizleri uzun zamandır takip ediyorum sadece muhabbetlerinize katılamıyorum. Onun için kendimi geride hissettim. Diğerleride aktif olmayanlar çıksın felan deyince üzerime alındım ister istemez.
Merhaba kızlar yazdıklarınızı okumaya çalıştım. Ben sürekli takipteyim ama fazla zamanım olmadığım için sizlerin muhabbetine pek katılamıyorum. Bir aydır evdeki internette de sorun olduğu için evde pek giremiyorum. Sizlerin almış olduğu bir karar var sanırım küçükprens'den ricam listeden beni silebilir. Söylediklerinizi hem üzerime alındım hemde alınmadım çünkü hergün yazdıklarınızı ve geçmişi okuyorum. Sadece muhabbettinize katılamıyorum. Almış olduğunuz karara saygı duyuyorum.
Yok canım anlıyorum sizi gerçekten çok haklısınız aynışeyleri bende düşünerek katıldım. İnan sizlere kızgınlığımdan değil şimdi gerçekten mantıklı düşünüyorum da evde internetim var ama bir sorun olup bir iki hafta giremezsem KK'ya yazık olur. Ama tekrar bir onay alacaksınız sanırım çekiliş için bu güzel düşünce benim ikinci bebeğim ilk kızımda 2008 nisan annelerini takip ettim ama KK'ya üye olmadan. Gerçekten burda kurulan arkadşlıklar çok güzel. Neyse fazla uzatmadan tekrar bir onay alacağınız zaman takipte olursam karar veririm. Lütfen yukarda yazdıklarım için kırılmayın yanlış anlaşılmak istemem. Sizlerin düşüncelerini gerçekten anlıyorum.
Bence de canım sende düşün bu arada...
Sonuçta çekilişte tel ve adres verilecek giremezsen telden konuşulur...
Kimse kırılmasın ya dimi konuşup herşey hallolur Şeniz
canım ben de yukarıda işte fazla paylaşımda bulunmayan ama sürekli takip edenler olabilir derken senin gibileri kastetmiştim. yani bunun ayrımını yapmak zor olur. bu yüzden son bi onay alınması konusunda names'e katıldım zaten...takip edenler onayını da yapar sorun olmaz inşaallah diye düşünüyorum...
canım bence üzerine alınmana gerek yok.
çünkü bak bu konu bugün paylşıldı ve sen görüp fikrini pylaşabiliyosan aktif sin demektir
ve ben seni görüyorum topikte
ama görmedijlerimiz var sizlerde listeye baktığınızda görüceksiniz.
sonuçta herkes bu çekilişe heves ederk giricek ve sonudfas hayalkırıklığı olmaması açısından bunu paylaştık
sanırım hepimiz d ehemfikiriz.
bence d ebi çekilişe katılımı onaylama tarihi veririz.
gelip görmeyen o aralıkta ve onaylamayanaı mecburen sileriz.
sonuçta hediyelrin belli zamanda ulşaşması da gerek yoksa
kimimiz öçok beklemek zorunda kalabilir
inşallah sorunsuz güzelce geçiricez bu zevkli aktiviteyi.
evet onaylama tarihi çok iyi olur.
sonuçta ekim ayı ortalarında hediyeleşme bitmiş olmalı.
hepimiz hediyelerimizi uşaştırmalıyız.
çünkü arkadaşalrımızın izin zamanalrı gelio.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?