Aralık 2010 Anneleri Çekiliş Yapıyor!

aaaa buay alıyormuyuz hediyeleri yani,ben daha almamıştım bakınayım bari,yalnız çift sayıda kişi lazım çift sayılardayız demi yoksa açıkta kalır 1 arkadaş
ama çekilişte kim çıktığı belli olsun öle alayım ya offff :))))

1 eylül itibariyel listeye ekelnenlerden onaylama sürecini başlatalım bence.
kaç gün süre verelim
onaylayanalrdan adresleri alalım.
çekilişi yap sen.
bildir izlere kimin çıktığını.
bayram sonrası gönderimler başlar.
yada ay ortasından itibaren başalarız gönderimelre ancak olur.

kaydirigubbakcemile3bi an panikledim hemen 1-2 hafta içinde hediyeler verilcek diye,online çekiliş nasıl olcak hatta bu çekiliş nasıl olcak ben onu çok merak ediyorum :))))

ok tatlım 1 Eylül de başlatayım, bir hafta da süre vereyim diyorum, yeterli herhalde? Bayramdan önce hallederiz adres ve onay sürecini, bayramdan sonra da hediyeleri göndeririz. Teslimler falan ancak ay sonunu bulur zaten, izne çıkanlar da hediyelerini alıp çıkmış olurlaryerimseniben

prensim adresleri senin özeline mi göndereceğiz. Bir de telde yazsak iyi olur sanki,ihtiyaç olabilir.

kızlarr ben bugün ankaraya gidiyorum pazar gününe kadarda yokum internete giremeyebilirim ama çekiliş yaparsanız ben yokken beni unutmayın olurmuopuyorumnanaktan yoksa küserim

Listede ki arkadaşlara özel mesaj ile mail adresimi gönderiyorum, mailime gerekli bilgileri nickname lerinizle birlikte 01 Eylül-08 Eylül arasında gönderecek arkadaşlar katıldıklarını onaylamış olacaktır. Bayramdan sonra da çekilişi yaparak gönderim sürecini başlatacağız.
Hadi gazamız mübarek olsun canlarım:))

Son düzenleme:
cnm çekiliş topiğimize katılan çoktur herhalde çok güzel bişey benim doğum yapan geçen sene aralık annelerinde onlarda böyle bişey yapmışlardı ama daha arada bir kargoyla bişeyler gönderiyor herhalde daha devam ediyorlar hediyelere senden çekiliş sonuçlarını bekleyeceğiz artık değilmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…