Aşılama aralık 2010 da aşılama yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
angelic seni kusyuvasıyla karıştırdım
pardon canım

hehehe olsun canım önemli değil seninde dediğin gibi dertler aynı dillerde aynı bizde yeni evli sayılırız 2.5 yıl oldu :)) 8 aydırda bebek için uğraşıyoruz ama moralimizi hiç bozmuyoruz tabi eninde sonunda olcak vazgeçmek yok :))

hayır çağırmadı işte oyüzden biraz kafam karıştı ya baştan savma olsun istemiyorum sonuçta umutlanıyorum okadar

ben sşılamamda 3 günden itibaren iğnelere başlamışstım 2 gunde bır gıttım baktı yumurtaların durumuna hatta 5.gunde bır test yaptılar sonra iğnenin dozunu indirdiler 7 gun iğne yaptımsonra çatlatma iğnemi oldum ve 12. gun aşılamam oldu hapla tedavi olduğumdada 3 gunde bır gıdıyodum kontrole istersen bı dr. sor canım belkı senın durumun farklıdır

bende adetin 3. günü gittim doktora 4. günü ilaç kullanmaya başladım 5 gün kullandım dün son gündü 10. günü gel dedi takvime baktık pazara geliyordu ozaman 9. günü cumartesi gel dedi yumurtalarıma bakıcak hem aşılama hakkında bilgi vericem dedi... için rahat etmesi açısından istersen cumartesi günü randevu al senide yanlış yönlendirmek istemem ama bende tecrübeli değilim benimde kafam karıştı şimdi :))

saol haklısın galiba doğru dürüst anlatmadı bana. peki senin normalde kaçıncı gün oluyordu yumurtlaman

sekreterine sordum geç kalmış olmazsın dedi ama hiç ikna olmadım.tekrar doktorumu arasam acaba

sen bılırsın canım ama kafanda soru ısaretı varsa kendını yemektense ara derim bne.
bende şimdi arıycam drumu adetim başladı dıye haber ver demıstı bakalım napcaz inş ikinci tutuaar

tam olarak nezaman olduğunu bilmiyorum amasanırım 15-16. günde benim adetlerim 31-32 de bir oluyor 28 günde bir adet olanlar için 14. gün yumurtlama zamanı olduğunu duymuştum ... sen doktorunla görüşebilirsen sor yinede içinde bir şüphe kalmasın yoksa kafana takarsın

sen bılırsın canım ama kafanda soru ısaretı varsa kendını yemektense ara derim bne.
bende şimdi arıycam drumu adetim başladı dıye haber ver demıstı bakalım napcaz inş ikinci tutuaar

herşeyde bir hayır vardır inşallah tutar allah herkese hayırlı, sağlıklı bebeişler nasip etsin inşallah tüm isteyenlere versin :))

slm kızlar;
bende aralıkta aşılama yaptıracaktım ama vazgeçmek üzereyim ((

Eşimin varikoseli var topiğin başındada anlatmıştım;eşim ameliya oldu ameliyattan 6 ay sonra spermiyogram sonucuna göre aşılama yapılacaktı...Hisar hast. gitmiştim bunu bana öneren doktor iyi bir doktor ama infertilite konusunda ne kadar uzman bilemediğim için bir tüp bebek uzmanına sordum oda spermiyogram sonuçları sınırda olduğu için aşılama denemeden mikroenjeksiyon yön.ile tüp bebek dene dedi ağlamak istiyorum ya

SPERM MOLİTESİ
1) Hareketli (a+b) 9%
a)hızlı ileri doğru 3%
b)Yavaş ileri doğru 6%
c)Yerinde hareketli 5%
2) Hareketsiz 86%
SPERM MORFOLOJİSİ
1) Normal sperm oranı 4%
2) Patalojik sperm oranı 96%
a)Baş anomalisi 74%
b) Gövde-kuyruk Anomalisi 22%
SPERM SAYISI 12.6 Milyon

Seval taşdemir e sordum ben konusunda çok iyi olduğunu düşünüyorum kardeşimin hamileliği çok zor geçti 4 yada 5 doktora gitti hiçbirinden sonuç alamadı seval hanım düzelltti

doğrumu anladım canım 5. gün klomene başla dedi sonrada aşılama için 13.gün senimi çağırdı
tuhaf
kaç yumurtan oluştuğunu anlamak ve boyutunu kontrol etmek için seni 5gün sonra tekrar çağırmak zorunda
ne zaman bilecek çatlatma iğnesinin ne zaman yapılacağını yumoşların boyutunu bilmeden
körükörüne aşılamamı olur ya

merhabalar arkadaşım bizde seni aramızda görmekten çok memnunuz aynı duyguları paylaşıyoruz amafazla kafaya bende taktım olmadı allah vereceği zamn veriyor zaten her zaman yanındayız herşeyimizi paylaşalım

sevgili arkadaşlar merhaba
bende bir buçuk yıldır ikinci çocuk için uğraşıyom.bende pko var
ve ben yumurtlama için uğraşırken eşimde sperm değerlerinde sorun çıktı
neyseki bir aylık tedaviyle baya yoluna soktuk.
şuan değerleri şöyle, sayı 24 milyon
morfoloji %75, hareket %40
sorun hala harekette.bizde aralık ayında aşılamaya karar verdik.
sevgili arkadaşlarım umarım burdan hepimiz güzel haberler alırız

benim eşimin ameliyat sonrası hızlı ileri %15 oldu toplam hareketlide %55 oldu önceden 25di.bize oyüzden aşılama önerdiler belkide sizin için tüp bebek daha iyibir seçenektir gerçekten canım üzülme aşılama yaptırıp umutlanıp sonra üzülmektense zaman kaybetmeden kavuşursun bebişine böylece.

14. gün bakıcakmış aşılama gününü söyliycekmiş bende anlamadım iyice sinirim bozuldu walla.acaba bende herşey yolunda diyemi büyüdüklerini izlemeye gerek duymadı annamadımki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…