Aşılama aralık 2010 da aşılama yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
arkadasım bence bısey soylemek zor.bence bır kac gun sonra tekrar yaptır.

cevap yazdığın için tşk.ederim. doktorum da öyle söyledi.5 ten aşağısı dikkate alınmıyormuş zaten. birde içtiğimiz ilaç biraz yükseltebiliyormuş.bugün adet günümdü.olmazsa yarın tekrar yaptırıcam.hayırlısı olsun.hepimiz için...

Aminnnn çok teşekkür ederim... Aşılamadan sonra çok yattım. Kasık ve bel ağrım çoktu, bıçak saplanıyor gibi bir ağrı oluyordu. Dr yatmana gerek yok dedi ama ağrım çok diye yattım ben. Birde hiç temizlik vs. yapmadım. Sadece yemek yaptım o kadar. Allahım hepinize nasip etsin en yakın zamanda ikinci çizgiyi görmeyi...

benimde ölee canım 2.aşılamam tutmadı..hayırlısı artık ne diyelim...3.sefere başlıoruz...

3.aşılamayı neden düşünüyosun canım benimki sebepsiz infertilite ben aşılama düşünmüyorum artık yaza kadar olur inşallah olmazsa tüp bebek malesef.korkutuyo beni tüp bebek düşününce bile stres oluyorum.

Son düzenleme:

ard arda yapılınca şans artıyor
tüp bebeğe geçene kadar 3 kez denenmeli bence
tüp bebekten daha kolay ve ucuz
sonrasında da normal yola hamiş kalma ollasılığı yüksek olmazsa tüp bebğe geçilebilir,

bir de soruna bağlı bende hiç bir sorun eşimde de mesela
sebebsiz yani
kusura bakmayın ben dee konuyla ilgim olmadan cevapladım ama :)

bana doktorum 2 den sonra tüp bebek raporu veririm dedi ondan tüp düşünmeye başladım.daha bugün karar verdim zaten 24 aralıktaydı 2.aşılamam cuma günü yıkıldım.tüpün olma olasılığı daha fazla gibi geliyo bana.1 milyarımız gidiyor aşılama da da zaten .bakalım kayseriye iyi diyorlar tüp bebek merkezine gitmek istiyorum haziranda.Allah hepimizin yüzünü güldürür inşallah yakında.

Teşekkürler... Sperm sayımız çok düşüktü. Hatta ikinci aşılama yapıldıktan sonra dr bu aşılama boşuna yapılmış tutmayacağı belliymiş zaten dedi

hayret iste tuttumu tutuyor, normalinde kesinlikle tavsiye etmiyorlar, sperm sayisi yüksek ve hareketli olmasi lazim asilama icin diyorlar, banada sadece tüp bebek tavsiye etmislerdi, ama bunun arkasinda para da var arkadaslar, yani almanyada rapora filan gerek yok direk tüp bebek yapabiliyorsunuz ama 2500 € patliyor, ve tüp bebekte yumurta zorla dölleniyor, spermleri ne kadar kontrol etselerde bozuk filan olabiliyor, normal yolla oldugunda vücut zaten kötüleri atiyor...

burda asilamayla fazla ugrasmak istemiyorlar, ayni islemlerden geciyorsun git gel falan, adam parami cebime atim diye düsünüyor, asilama baya bir ucuz tüple kiyaslarsak......

ama gercekten cok sevindim, demekki hepsi fasa fiso, insan öylede hamile kalabiliyormus demekki buda cok güzel... :)

canım aslında ben tüp bebek istiyorum ama 3 yıl evli olma şartı varmış..bizim eylülde doluo.o nedenle bi ihtimal tutar die yaptıralım dedik...3 kez üstüste şans artıyormuş diolar bilmiorum yaaa offffff...aslında öleee karışıkki kafam...Allahım çok zor bu sınav nolurrr en kısa zamanda bitir sınavımızı ve hepimize bebiş nasip et...!!!

tabiki cvp verebilirsin:) ewt doktorumda seninle aynı fikirde:)

Evet canım Allah yazsın yeterki alnımıza. Hz. Zekeriyya iyice kocamışken ve karısıda menopoza girmişken Hz. Yahya yı veren rabbim, bizlere de birer nasip verir...

Sperm sayısını artırmak için ilaç felan kullanmıştı eşim, sigarayı azaltmıştı. Nasip oldu 3. aşılamada çok şükür. Birde tuhaf bir olay oldu; bu aşılamayı yapan dr daha işleme başlamadan "bu aşılama tutacak" dedi bana. Normalde dr lar böyle şeyler söylemezler çok şaşırdım...

merhaba arkadaşlar
ben de 19 aralıkta 2. aşılamamı yaptırdım..
umutsuzdum adet olmayınca 16. gün test yaptırdım ve hamile olduğumu öğrendim
Allahım isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu..
hiç bir şey imkansız değil, sadece rabbim bizim için en doğru zamanı biliyor.
inşallah isteyen herkes en kısa sürede bebeişine kavuşur

Alah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin canım:))darısı da bize olur inşallah!!benimde şubat ayında 3.aşılamam yapılacak,kısmet artık..

Gözün aydın arkadaşım,Rabbim kucağına aldığın günleri göstersin inşallah!!bizler için bol bol dua edin..

doktorun quantum enerjisi mi yolladi bilinc altina ne :))

cok sevindim, allah hayirli dogum nasip etsin insallah, bizimde yüzümüzü güldürür insallah :)

Allah tamamına erdirsin, sağlıkla kucağına dolar hayırlı evlat olur inşallah...

Gözün aydın arkadaşım,Rabbim kucağına aldığın günleri göstersin inşallah!!bizler için bol bol dua edin..

Aminnn... Rabbim bu güzel hisleride bu ağrı sancı bulantılarıda isteyen herkese tattırsın.. :)

doktorun quantum enerjisi mi yolladi bilinc altina ne :))

Bilmiyorum ki :) Ama şaşırdım hem dediğinin çıkmasına, hemde dr lar normalde böyle demezlerdi ilk defa bir dr dan böyle bir cümle işittim...

tebrik ederim canım inş sağlıkla bebeğini kucağına alırsın aşılamadan sonra belirtilerin varmıydı hamiş kalan arkadaşlara hep soruyorum benim müthiş kasık ve göbek ağrım var bide göğüslerim çok şiş bunlar ii belirtilermi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…