aralik 2011 olucak erkek bebeklerin isimleri.

dunyamm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2009
100
0
96
Hollanda
merhaba aralik 20 de ikinci oglum dunyaya gelicek insallah sizler isim konusunu dusundunuzmu ben hala karar vermedim belki fikir olur paylasimlardan..:44:

inş benmde bi oğlum olacak ama isim konusunda hala karar veremedik..eşim cinsiyetini öğrendiğimizden beni RÜZGAR yada KUZEY olsun istiyor ama ben daha değişik duyulmamış we anlamıda güzel olan bi isim istiyorum

bizde çok kararsızız ama ilk duyduğumda siraç ismini beğenmiştim anlamı da güzel ışık aydınlık demekmiş ama hala çoook kararsızım:44:

benim oglusumun adi
erdenay:el degmemis erkek,parlak ayisigi demek.....

birdaha oglusum olsaydi erdeniz olacakdi denizlerin erkegi demek....

2 yaşındaki oğlumun adı : Levent Aras
doğacak erkek bebeğimin adı : ( Kuzey ) Poyraz olacak galiba .. Poyraz kesin olacak da , ilk isim olan Kuzey değişebilir daha güzel bir isim gelirse aklımıza şu kalan 6 hafta içinde

ilk oğlumun adını koyarken aklımızdaki isimler : Aras , Rüzgar , Poyraz , Kuzey 'di .. yine o isimlere kaldık

Off ya benim ilk oğlumun ismi mehmet efe ben koymuştum eşimde hiç karışmadı bende seviniodum tabi mehmet babasının ismi ya şimdide ahmet berke istiyorum ahmet benim babamın ismi bizimki de ahmet mert diye ısrar ediyo hiç taviz vermeyecek gibi nasıl ikna edebilirim aslında ilk başlarda mert benim listemdeydi ordan seçti ama şimdi istemiyorum işte annem kardeşlerim falan beğenmemişti o da bende ondan etkilendik sanırım

biz ilk kaan düşünüyorduk son zamanlarda değişti şimdilik "emir" olacak inşallah

Son düzenleme:
cok guzel isimler bi cocugu dogurmak kadar isim koymakta zormus hepsi isimleriyle guzel omurler yasarlar insallah bende enhar bartu aren ve barkin diye dusunuyorum ama iki isim olucak ilk oglum gibi artik bakalim dogdugunda birini koyucagiz hangisi nasipse...tabi baska isimler dusunmezssem o gune kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…