Bizim oğluşumuzun adı ALİ KEMAL olacak.babalarımızın ikisinin adı da Ali,Kemal isminin de anlamı çok güzel ve büyük önderimizin adı olmasından ötürü ve ikisi bir çırpıda söylenebiliyor:)
ah kızlar ah....bu isim konusu beni doğumdan çok düşündürüyor aylardır.36+0 haftalık hamileyim.normalde 4 ocak gözüküyodu dogum.ama doktorum aralık sonu dedi.daha isim bulamadım.eşim topu bana attı.ama ne söylersem begenmiyor.eski Türk isimlerinden bul diyor.bana isim önerebilecek varmı aranızda...ben demirhan koymak isterdim ogluma lakin hiç taviz vermiyo.(
konuyu ben acmistim ve bebegim dogdu ismide ARTUN AREN oldu biraz erken davrandi bebegim 16 gun once geldi ama ismini dogdugunda yuzune bakarak koydum dusundugum isimler arasinda o anikinci prensim geldi sukurler olsun darisi bekleyenlerin basina...
kızlar hepiniz negüzel isimleri belirlediniz banada fikir verirseniz çokkkkkk sewinirim oğlumun adı KUZEY mi olsun yoksa RÜZGAR mı ? hangisi daha güzel sizce fikirlerinize ihtiyacım var doğuma çok az kaldı