cok guzel isimler bi cocugu dogurmak kadar isim koymakta zormus hepsi isimleriyle guzel omurler yasarlar insallah bende enhar bartu aren ve barkin diye dusunuyorum ama iki isim olucak ilk oglum gibi artik bakalim dogdugunda birini koyucagiz hangisi nasipse...tabi baska isimler dusunmezssem o gune kadar
eşimin anahtarlarını bulmam karşılığında sonunda isim koyma hakkını elde ettim şimdi tekrar yardımlarınızı bekliyorum ahmet kesin olacak yanına
eşim mert istiyo
ben berke diyodum mehmet efe *ahmet berke uysun diye ama berke değenek demekmiş çok üzüldüm
emir
eymen
mete
berk
yasin vs vs
sizce hangisi yeni önerilerede açığım ne olur fikirlerinizi çok merak ediyorum
canım eymen çok güzel bir isim bence.hadislerde geçen sahih 8 cennet kapısından birinin ismi.hemde hesabı, azabı olmayan tevekkül ehlinin gireceği kapının ismi.
çok sağol cnm şuan en yakın old isimlerden biri oldu bben bu anlamını bilmiyordum bi sahabinin adı old duymuştum çok sağol
ahmet eymen hoş duruyo demi ya
öptük teyzesi
kızlar hepiniz negüzel isimleri belirlediniz banada fikir verirseniz çokkkkkk sewinirim oğlumun adı KUZEY mi olsun yoksa RÜZGAR mı ? hangisi daha güzel sizce fikirlerinize ihtiyacım var doğuma çok az kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?