aralik 2011 olucak erkek bebeklerin isimleri.

Aren'i ben de çok beğeniyorum ama eşim farklı bir etnik kökene ait diye istemiyor

bizim de bebişimiz 20 aralıkta gelecek ben de 20 aralık doğumluyum ama hala isim yok. sizden ilham alırım diye düşündüm koyduğunuz isimler çok güzel ama hala kararsızız

Karar veremedim.
Alp, Alper, Yiğit, Umut favorilerim.
Alp'e dahat yatkınım ama eşim pek sıcak bakmıyo.
Başında İsmail olcak o kesin.
Bilemedim ben...

benim kızım olacak ama bir erkek ismi önerebilirim...
KARAN
bence ilerde bir işadamı doktor veya üst düzey yönetici gibi hayal edip biraz ağır isimler koyun...örneğin atıyorum "demir bey" gibi

Son düzenleme:
kızlar oğluşumun ismine karar verdik ben babasını koymasını istiyodum o da eymen ismini söyledi çok beğendik inşallah oğluşumun ismi EYMEN olucak

bizde karar verdik gibi yusuf egemen koyacağız inşallah babasının fikri değişmezse

eşimin anahtarlarını bulmam karşılığında sonunda isim koyma hakkını elde ettim şimdi tekrar yardımlarınızı bekliyorum ahmet kesin olacak yanına

eşim mert istiyo
ben berke diyodum mehmet efe *ahmet berke uysun diye ama berke değenek demekmiş çok üzüldüm
emir
eymen
mete
berk
yasin vs vs

sizce hangisi yeni önerilerede açığım ne olur fikirlerinizi çok merak ediyorum

Canım Eymen çok güzel bir isim bence.Hadislerde geçen sahih 8 cennet kapısından birinin ismi.Hemde hesabı, azabı olmayan tevekkül ehlinin gireceği kapının ismi.

canım eymen çok güzel bir isim bence.hadislerde geçen sahih 8 cennet kapısından birinin ismi.hemde hesabı, azabı olmayan tevekkül ehlinin gireceği kapının ismi.

çok sağol cnm şuan en yakın old isimlerden biri oldu bben bu anlamını bilmiyordum bi sahabinin adı old duymuştum çok sağol

ahmet eymen hoş duruyo demi ya

öptük teyzesi

Benim kizimin ismi Fatima,oglumun ismi Fuat.Insallah bu dogacak oglumun ismin de Ferit dusunuyoruz.

paşamın adı Ataberk olacak inşallah. İsim listesi hazırlamıştım babasıyla karar verdilk. Türkçe kökenli isim olmasını istemiştik. Anlamı Selçuklularda şehzade eğitmeni

çok sağol cnm şuan en yakın old isimlerden biri oldu bben bu anlamını bilmiyordum bi sahabinin adı old duymuştum çok sağol

ahmet eymen hoş duruyo demi ya

öptük teyzesi

Evet canım iki ismide pek kıymetli oğluşunun.Ahmet zaten isimlerin şah'ı bence.Benim çok yakın arkadaşımın oğlunun ismi eymen.eğer onda olmasaydı bende ahmet eymen koyacaktım,şimdi ahmet kerem düşünüyoruz.Hayırlısı bakalım.Bende sizi öptüümmm

biz de eşimin isteğiyle (tabi benimde onayımla) efe inanç isminde karar kıldık.özellikle eşimin ailesi pek beğenmedi.biz sadece efe deriz inanç ismini beğenmedik diyorlar.biz çok beğendik ama insan da ister istemez etkialtında kalıyor. ben de iki ismin de söylenmesi taraftarıyım. sizce nasıl kızlar inanç ismi gerçekten çok mu kötü?

kızlar hepiniz negüzel isimleri belirlediniz banada fikir verirseniz çokkkkkk sewinirim oğlumun adı KUZEY mi olsun yoksa RÜZGAR mı ? hangisi daha güzel sizce fikirlerinize ihtiyacım var doğuma çok az kaldı

kızlar hepiniz negüzel isimleri belirlediniz banada fikir verirseniz çokkkkkk sewinirim oğlumun adı KUZEY mi olsun yoksa RÜZGAR mı ? hangisi daha güzel sizce fikirlerinize ihtiyacım var doğuma çok az kaldı

tatlım 2si de çok güzel ama herkesde var yahu :) ama birinden biri dersen rüzgar dhaa hoş bence zaten kuzey dolu heryer,diziler bile...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…