• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ARALIK 2012 de BEBEK bekleyenler ;)

:))) süper siz ailecek benim zayıf dediğim yapıdasın canım:)))) ben heralde lisede en son 51 kiloydum :)))) ama bebek beslenmesi konusunda sana katılıyorummmmmm....çok formda çok güzel bir gebe olucan muhtemelennn.....çok sanslısın :)))))

sağolasın cnaım benımmm...herseyın hayırlısı olsun hakkımızda...

ıkı gün sonra usg ye giricem kesenın içinde fetusu görmemız lazım artık cok heyecanlıyım ama korkuyorumda fetusu görünce haftaya kalp atışı için bekleyeceğim şöyle bi artık hissettirse kendini yhaa

kızlar nasip olursa inş.bende aralık annesi olucam.tüp bebekten önce dış gebeliklerim oldu çok sıkıntı yaşadım.şuan 8+3 günlüğüm ama bu aralar çok fazla bebeğin kalbi durdu diye duyuyorum ve çok tedirginim çok korkuyorum.4 gün önce dr. kontrolüm vardı şimdi erken diye gidemiyorumda. göğüslerimde ağrıda,şişlikte geçtı ters giden bişimi var acaba göğüslerinin ağrısı gecen avrmı lütfen bilen varsa yazsın :(((

benimde başlara göre % 80 azaldı göğüs ağrım bende ilk başta endişelendim sanki bı aksılık varmış gibi içeride,hormonlarım felan azalıyo herşey geldı aklıma ama korkma adet göremedığımız için oluşan bır şişlik ve hassasiyetmiş o bırde vucut ilk defa b hcg ile karşılastığı için çok normal geçmesi 5-6 haftalıkkken ağrının bıtmesi lazım

kızlar nasip olursa inş.bende aralık annesi olucam.tüp bebekten önce dış gebeliklerim oldu çok sıkıntı yaşadım.şuan 8+3 günlüğüm ama bu aralar çok fazla bebeğin kalbi durdu diye duyuyorum ve çok tedirginim çok korkuyorum.4 gün önce dr. kontrolüm vardı şimdi erken diye gidemiyorumda. göğüslerimde ağrıda,şişlikte geçtı ters giden bişimi var acaba göğüslerinin ağrısı gecen avrmı lütfen bilen varsa yazsın :(((

benimde başlara göre % 80 azaldı göğüs ağrım bende ilk başta endişelendim sanki bı aksılık varmış gibi içeride,hormonlarım felan azalıyo herşey geldı aklıma ama korkma adet göremedığımız için oluşan bır şişlik ve hassasiyetmiş o bırde vucut ilk defa b hcg ile karşılastığı için çok normal geçmesi 5-6 haftalıkkken ağrının bıtmesi lazım

kızlar pazartesi günü kontrolümüz vardı.6+3 günlüktük.kesemiz bi öncekine göre daha iyiymiş.doktorumuz normal şartlarda kalp atışınıda görmemiz gerek dedi ama bazı gebelikler geç gelişebiliyormuş.14 mayısta tekrar bakılcak kalp atışı için.ozaman 8 haftalık olcaz.çok korkuyorum ya duyamassam miniğimin pıtpıt larını:( off ne kadar zor bekleyişler.ALLAH ım hepimizin yardımcısı olsun.

ARALIK 1. HAFTASI BEBEK BEKLEYEN ANNELER (1,2)

ARALIK 2. HAFTASI BEBEK BEKLEYEN ANNELER (3,4,5,6,7,8,9)
:emir_bebek: mavielle

ARALIK 3. HAFTASI BEBEK BEKLEYEN ANNELER (10,11,12,13,14,15,16)
:emir_bebek: dilaha
:emir_bebek:castamo
:emir_bebek:sonesinti

ARALIK 4. HAFTASI BEBEK BEKLEYEN ANNELER (17,18,19,20,21,22,23)
:emir_bebek:nzldm
:emir_bebek:denizden77
:emir_bebek: turtimm

ARALIK 5. HAFTASI BEBEK BEKLEYEN ANNELER (24,25,26,27,28,29,30)
:emir_bebek: anestek
:emir_bebek:14SERAP38
:emir_bebek: honeymooner

ARALIK 6. HAFTASI BEBEK BEKLEYEN ANNELER (31)

Not:Eklemek yada sildirmek isteyen olursa bilgi verebilir? :emir_bebek:
Bazı arkadaşlarında muhtemel bebek dogum tarıhlerı gorunmedıgı ıcın yazamadım :49:

Merhaba kızlar, bende 6+4 haftalık hamileyim. 4. tüp bebek denememde tuttu şükürler olsunki. Ben keseyi 21 nisanda gördüm 7.41 mm idi. 4 mayısa kalp atışları için gün verdi doktorum heyecanla 4 mayısı bekliyorum şuan.. Ben hala progestan iğne estrofem deltacortil kullanıyorum henüz kesmediler ilaçlara devam et dediler.. Bende heyecanlıyım ama hala hamile olduğuma inanamıyor gbyim :)) Bulantım yok sadece uyku halim oluyor kalkmak istemiyorum kalkıncada dipdiri oluyorum anlayamadım :))

hayırlı olsun rabbim kucağımıza almayıda nasip etsin bende 24 nisanda öğrendim sonucumu
12.gün değeri 320
14.gün değeri 685 yarın ilk kontrolum var
bi sorum olucak sana bende deltacortil kullanıyorum transferden önce sabahları 2tane alıyodum sonuçtan sonra drum 1hafta 1buçuk sonraki hafta 1 sonra yarım dedi sanırım bıraktıracak ama ben korkuyorum bişe olur diye sen nekadar daha kulanıcaksın drun bişe dedimi şu zamana kadar kullan diye herşey gönlünce olsun cevaplarsan çok sevinirim

merhaba arkadaşlar ben de aranıza şu an itibariyle katılmış bulunuyorum.sizleri transfer öncesi sonrası hep okudum özendim şimdi aynı duyguları paylaşmak beni çokk mutlu ediyorr:):)her birinizin duasına amin dedim.inşallah güzel duygu ve hayalerimiz gerçekleir.o hyalleri de rabbimize havale ediyorum.

ben de 31 martta yumurta toplama işleminden sonra 5 nisanda 2 tane blastokist transferi oldum.geçen hafta keseler için gitmiştim bana göre 5+5 iken doktorum 5+1 olduğunu boyunun 1,08 cm olduğunu söyledi her şey yolunda dedi c.tesi kalp atışı için gideceğim.çok heyecanlıyım.umarım her şey benim ve sizin için yolundadır:):):)

çok tşk ederim canım içim rahatladı saolasın.

kızlar bulantılarınız ne durumda benim gün boyu midem bulanıyo:(( benim bundan önce 2 düşüğüm vardı. o yüzden çok korkuyorum. 14 mayısta kontrolüm var heyecanla bekliyorum umarım herşey yolundadır. ALLAH hepimizin yardımcısı olsun sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah...amiiinn!!

kızlar bugün tam 7 hf oldumm...öle mide bulantım falan olmuyoo ama canım bişey istiyo ama ne ? tarzındayım..sürekli yiyorumm.göğüs hassasiyetim gitti.. kendimi çok iyi hissediyorummm...kızlar aklıma hiç kötü bişi getirmiyorumm...
hepinizi çooookkk öpüyorummmmm

merhaba arkadaşlar ben de aranıza şu an itibariyle katılmış bulunuyorum.sizleri transfer öncesi sonrası hep okudum özendim şimdi aynı duyguları paylaşmak beni çokk mutlu ediyorr:):)her birinizin duasına amin dedim.inşallah güzel duygu ve hayalerimiz gerçekleir.o hyalleri de rabbimize havale ediyorum.

ben de 31 martta yumurta toplama işleminden sonra 5 nisanda 2 tane blastokist transferi oldum.geçen hafta keseler için gitmiştim bana göre 5+5 iken doktorum 5+1 olduğunu boyunun 1,08 cm olduğunu söyledi her şey yolunda dedi c.tesi kalp atışı için gideceğim.çok heyecanlıyım.umarım her şey benim ve sizin için yolundadır:):):)

hayırlı olsun canım Rabbim kucağına aldığın günleri de gösterir inş.:nazar: :49:
benimde opu tarihim 30 mart transfer tarihim 4 nisan aynı sayılır bir gün öndeyim senden ;)
Bakalım hangimiz ilk dogumu yapacak :emir_bebek:

Son düzenleme:
kızlar bugün tam 7 hf oldumm...öle mide bulantım falan olmuyoo ama canım bişey istiyo ama ne ? tarzındayım..sürekli yiyorumm.göğüs hassasiyetim gitti.. kendimi çok iyi hissediyorummm...kızlar aklıma hiç kötü bişi getirmiyorumm...
hepinizi çooookkk öpüyorummmmm

bende senin gibiyim canım
Benimde mide bulantım yok canım birşey yemek istiyor ama ne böyle tuzlu ve ekşi şeyler
Çay içemiyorum günde ancak bir bardak :(
Birde tatlı yiyemiyorum sadece dondurma yiyorum :))

kızlar bulantılarınız ne durumda benim gün boyu midem bulanıyo:(( benim bundan önce 2 düşüğüm vardı. o yüzden çok korkuyorum. 14 mayısta kontrolüm var heyecanla bekliyorum umarım herşey yolundadır. ALLAH hepimizin yardımcısı olsun sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah...amiiinn!!

İçini rahat tut tatlım çok düşünmeye çalış Rabbimin izni ile birşey olmaz inş canım benim.

kızlar sonunda bende gördüm minişlerimin keselerini çok mutluyum haftaya kalp atışı için gideceğiz. rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin rabbim herkesin dileğini yerine getirsin inşallah. bu mübarek cuma günü hürmetine

kızlar sonunda bende gördüm minişlerimin keselerini çok mutluyum haftaya kalp atışı için gideceğiz. rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin rabbim herkesin dileğini yerine getirsin inşallah. bu mübarek cuma günü hürmetine

aminnnnnnnnnnnn .. hayırlı olsunnnn minişlerrr

aminnnnnnnnnnnn .. hayırlı olsunnnn minişlerrr

Herkese selamlar :49:
Bende Aralık ayında doğum yapacaklar arasındayım benim durum biraz farklı ikizlerim olacak hayırlısıyla. Ama çok endişeliyim canım hiç birşey yemek istemiyor herşeyden tiksinir durumdayım kusma falan yok ama sürekli baş dönmesi var bu çocukları ben nasıl besleyeceğim diye kara kara düşünüyorum tip olarak oldukça zayıf sayılırım Allahım hepimizin yardımcısı olsun

Back
X