Aşılama Aralık 2013 te asılama yaptıranlar :)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

veracroft

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2012
256
8
68
Diğer
Ben 21 aralıkta ilk asılamamı yaptırdım sonuc 4 ocakta belli olacak benim gibi asılama yaptırıp bekleyenler varmı :))

bende 20 aralıkta aşılama yaptırdm ilk aşılamam 22 yaşındayım 2 yıldır çocuk istiyorz , kendinden bahset biraz

ben varım yani inşallah olucam.
klomen kullandım. yarın kontrole gidicem ve inşallah herşey yolunda giderse haftaya ilk aşılamam yapılacak.
inşallah hepimiz hayırlısıyla kavuşuruz minik yaramazlarımıza...

Ben 21 aralıkta ilk asılamamı yaptırdım sonuc 4 ocakta belli olacak benim gibi asılama yaptırıp bekleyenler varmı :))

Benimde 14 aralıkta aşılamam yapıldı yarın test yaptırmaya gidicem inşallah güzel haberler alırım sizede yazarım :) rabbim evlat isteyen herkese nasip eder inşallah sağlıklı sıhhatlı hayırlı uzun ömürlü..

bende 21 aralıkta yaptırdım..ilk asılamam..cok heyecanlıyım zaman gecmek bilmiyor..ocakta evliliğim 3 sene olcak..son 1 yıldır bebek düsünyoruz..prolaktın cıktı bende uzun zamandır ilac kullandm..bunun dısında hersey normal sebepsiz infertelite dedi doktorum..doktorumun ugruna inanıyorum ıns hepimizin tüm isteyenlerin rabbim sesini duysun...

merhaba arkadaslar ben varım bende 20 de yaptırdım 1 ocak test tarim ama o gün her yer kapalı olacagından ya bi gün önce yada bi gün sonra yaptırmam gerek belirti varmı sizde bende hiç bi belirti yok

canım test yaptırdınmı sonucu bizede söylermisin

bende farklı bir belirti yok..sadece kasıklarım da agrı oluyor anıden..bunun dısında pek bir sey yok..sizde varmı

bende farklı bir belirti yok..sadece kasıklarım da agrı oluyor anıden..bunun dısında pek bir sey yok..sizde varmı

bendede ara ara kasıgımda agrı oluyor oda adet olacagım zamanlardada olur bek umudum yok ama tabi rabbim bilir bi tek sonucun ne olacagını

bendede ara ara kasıgımda agrı oluyor oda adet olacagım zamanlardada olur bek umudum yok ama tabi rabbim bilir bi tek sonucun ne olacagını

ıyı düsünmeye calıs...ben normalde cok umutsuzdum..ama sımdi daha farklı bakıyorum..sonucta bu son sans değil..Allahın izniyle olur..sen hangi doktora gidiyorsun..progestan kullanıyormusun

ıyı düsünmeye calıs...ben normalde cok umutsuzdum..ama sımdi daha farklı bakıyorum..sonucta bu son sans değil..Allahın izniyle olur..sen hangi doktora gidiyorsun..progestan kullanıyormusun

ben konyada meram tüp bebek mezkezinde alanur hanıma gidiyorum sizde sorun ne sakıncası yoksa

ben konyada meram tüp bebek mezkezinde alanur hanıma gidiyorum sizde sorun ne sakıncası yoksa

yoo sakıncası yok..sadece prolaktın hormonu dendı onun ıcınde ilaç kullandm..stres kaynaklı dedi..bunun dısında yapılan testlerde herhangi bir sey cıkmadı..bu ay 1 yıl oldu..bakalım ıns olur..cok dua edyorum kendime ve herkese...Allahım kimseyi bu duyguyla sınamasın zor..sizde problem ne sakıncası yoksa :)

tabiki yok burada bir birimizin sıkıntısını paylasmak için varız benim esimde sperm az ve morfoloji bozuklugu cıktı varikoselden ameliyat oldu bizde bir bucuk yıldır ugrasıyoruz bende hem kendime hem isteyen her keze dua ediyorum ama bazen umutsuzluga kapılıyorum benim carsamba günü belli olacak ama ben olmadı gibi hissediyorum

olmadı diye düsünme..hem olmazsa da bir daha denersin üzülme..benim içinde aynı sey gecerli olmazsa denycez yapcak bseyımız yok..benim de cuma günü belli olucak zaman gecmiyor oyalanacak bseyler aryrm sürekli..calısmadgım döneme denk geldi bir yandan sevnyrm ama oyalanmak adına ıyı olurdu..

yarınmı sonraki cumamı yoksa

onumuzdekı cuma :) bakalım ınsss :)

desene arka arka arkaya ögrenecegiz insallah güzel allahım bebeklerimizi bize bagıslar daha fazla aratmaz aslında benim doktorum carsamba gel dedi galiba belli olacak ama yılbası tatili oldugu için hastaneler kapalı

kızlar ne güzel heyecanlı bir bekleyiş içindesiniz.
ben bugün kontrole gittim 15,14,13 mm 3 yumurtam varmış.cumartesi tekrar kontrole gidicem.
bugün adetimin 9. günü.9.gün için bu yumurta büyüklükleri normalmi?bilginiz var mı?
inşallah hepimiz burada mutlu haberlerimizi veririz birbirimize.

benim adetimin 10 gününde asılamam yapıldı canım heyacanlı bi okadar da zor ye yıpratıcı bi bekleyiş ama ben cok yorgun hissediyorum kendimi canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…