Ben 21 aralıkta ilk asılamamı yaptırdım sonuc 4 ocakta belli olacak benim gibi asılama yaptırıp bekleyenler varmı :))
bende 21 aralıkta yaptırdım..ilk asılamam..cok heyecanlıyım zaman gecmek bilmiyor..ocakta evliliğim 3 sene olcak..son 1 yıldır bebek düsünyoruz..prolaktın cıktı bende uzun zamandır ilac kullandm..bunun dısında hersey normal sebepsiz infertelite dedi doktorum..doktorumun ugruna inanıyorum ıns hepimizin tüm isteyenlerin rabbim sesini duysun...
bende 20 aralıkta aşılama yaptırdm ilk aşılamam 22 yaşındayım 2 yıldır çocuk istiyorz , kendinden bahset biraz
Benimde 14 aralıkta aşılamam yapıldı yarın test yaptırmaya gidicem inşallah güzel haberler alırım sizede yazarım :) rabbim evlat isteyen herkese nasip eder inşallah sağlıklı sıhhatlı hayırlı uzun ömürlü..
bende farklı bir belirti yok..sadece kasıklarım da agrı oluyor anıden..bunun dısında pek bir sey yok..sizde varmı
bendede ara ara kasıgımda agrı oluyor oda adet olacagım zamanlardada olur bek umudum yok ama tabi rabbim bilir bi tek sonucun ne olacagını
ıyı düsünmeye calıs...ben normalde cok umutsuzdum..ama sımdi daha farklı bakıyorum..sonucta bu son sans değil..Allahın izniyle olur..sen hangi doktora gidiyorsun..progestan kullanıyormusun
ben konyada meram tüp bebek mezkezinde alanur hanıma gidiyorum sizde sorun ne sakıncası yoksa
yoo sakıncası yok..sadece prolaktın hormonu dendı onun ıcınde ilaç kullandm..stres kaynaklı dedi..bunun dısında yapılan testlerde herhangi bir sey cıkmadı..bu ay 1 yıl oldu..bakalım ıns olur..cok dua edyorum kendime ve herkese...Allahım kimseyi bu duyguyla sınamasın zor..sizde problem ne sakıncası yoksa :)
olmadı diye düsünme..hem olmazsa da bir daha denersin üzülme..benim içinde aynı sey gecerli olmazsa denycez yapcak bseyımız yok..benim de cuma günü belli olucak zaman gecmiyor oyalanacak bseyler aryrm sürekli..calısmadgım döneme denk geldi bir yandan sevnyrm ama oyalanmak adına ıyı olurdu..
yarınmı sonraki cumamı yoksa
onumuzdekı cuma :) bakalım ınsss :)
kızlar ne güzel heyecanlı bir bekleyiş içindesiniz.
ben bugün kontrole gittim 15,14,13 mm 3 yumurtam varmış.cumartesi tekrar kontrole gidicem.
bugün adetimin 9. günü.9.gün için bu yumurta büyüklükleri normalmi?bilginiz var mı?
inşallah hepimiz burada mutlu haberlerimizi veririz birbirimize.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?