benim adetimin 10 gününde asılamam yapıldı canım heyacanlı bi okadar da zor ye yıpratıcı bi bekleyiş ama ben cok yorgun hissediyorum kendimi canım
ilk aşılamamı 24 aralıkta yaptırdım.ama umudum yok.pembe kanamam oluyor 3 gündür normalmidir acaba
ilk aşılamamı 24 aralıkta yaptırdım.ama umudum yok.pembe kanamam oluyor 3 gündür normalmidir acaba
benim adetimin 10 gününde asılamam yapıldı canım heyacanlı bi okadar da zor ye yıpratıcı bi bekleyiş ama ben cok yorgun hissediyorum kendimi canım
merhaba arkadaşlar,
bugün kontrole gittim.doktor pregnly 5000 iğne yazdı.bu gece vurdurucam iğnemi.
iğne acıtıyormu,yakıyor mu?bir de pazartesi aşılamam yapılacak.biraz korkuyorum açıkçası.
inşallah sonucu hayırlı olur bu bekleyişlerimizin....
bende gece 12 de yaptırmısıtm..acısı filan olmadı..asılamada toplasan 2-3 dakika sürüyor..korkacak bişey yok..:) ins hayırlısı olur...
evet canım kesinlikle hic acısı ama olsada bebeklerimiz için herseye deger
teşekkür ederim arkadaşlar.
içimi rahatlattınız.inşallah hepimiz hayırlı sonuçlar elde ederiz.
yeni yıla meleklerimizle birlikte gireriz
Slm arkadaslar bende bugun asilama yaptirdim sabah 11 de yapildi hala kasik agrilarm var galiba bikacgun surcek bu agrilar.yeterki tutsun raziym ben agri cekmeye:) bende 2 senelik evliyim 1 sene once 3.5 aylikken dusuk yaptm.bi sorun yok esimde de bende de ama tekrar bebek olmadi asilama yapilirsa hamile kalirsin dedi dr bakalim 2 hafta gecermi bilmiorum cok uZun gelio ozaman ogrencem sonucu:) allah hepimizin cabasini karsiliksiz birakmaz ins hayirlisiyla bebislerimiZe kavusuruz:))
Slm arkadaslar bende bugun asilama yaptirdim sabah 11 de yapildi hala kasik agrilarm var galiba bikacgun surcek bu agrilar.yeterki tutsun raziym ben agri cekmeye:) bende 2 senelik evliyim 1 sene once 3.5 aylikken dusuk yaptm.bi sorun yok esimde de bende de ama tekrar bebek olmadi asilama yapilirsa hamile kalirsin dedi dr bakalim 2 hafta gecermi bilmiorum cok uZun gelio ozaman ogrencem sonucu:) allah hepimizin cabasini karsiliksiz birakmaz ins hayirlisiyla bebislerimiZe kavusuruz:))
kızlar bende 12 aralıkta asılama yaptırdım ve hamıleyım lutfen kafanıza takmayın rahat olun ben cok rahattım oyle agrı falanda olmadı ama umudunuzu yıtırmeyın bende ve esımdede sorun yoktu 2 yıllık evlıyım 8 aydır beklıyoruz olmamıstı asılamada oldu dınlenın bol bol ama korkmayın ıcınızı ferah tutun ben hep boyle yaptım ıns hepınız saglıklı evlatlara sahıp olursunuz ve ıns bende
mrb arkadaşlar,13 aralıkta aşılma yaptırdım ama test yapmaya cesaret edemiyorum 1 yıldır uğraşıyorum bende ve eşimde herşey normal ama hamilelik olmuyo hsynrcn hayırlı olsun Allah kucağına almayı nasip etsin ne zaman test yaptın hamilelik belirtisi oldu mu
insallah tutar canım asılaman ben de 3 gün sonra sonuc alacagım insallah rabbim yüzümüze bakar bebeklerizi bize verir
kızlar bende 12 aralıkta asılama yaptırdım ve hamıleyım lutfen kafanıza takmayın rahat olun ben cok rahattım oyle agrı falanda olmadı ama umudunuzu yıtırmeyın bende ve esımdede sorun yoktu 2 yıllık evlıyım 8 aydır beklıyoruz olmamıstı asılamada oldu dınlenın bol bol ama korkmayın ıcınızı ferah tutun ben hep boyle yaptım ıns hepınız saglıklı evlatlara sahıp olursunuz ve ıns bende
inş hayırlı haberler alırsın canım ve 9 ay sonrada bebişini sağlıkla hayırlısıyla kucagına alırsın:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?