Aşılama Aralık 2013 te asılama yaptıranlar :)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ilk aşılamamı 24 aralıkta yaptırdım.ama umudum yok.pembe kanamam oluyor 3 gündür normalmidir acaba

ilk aşılamamı 24 aralıkta yaptırdım.ama umudum yok.pembe kanamam oluyor 3 gündür normalmidir acaba

istersen doktorunu ara yada bir hastaneden ogren..benim de ilk asılamam deneyimim yok bende de kanama gibi bisey olmadı..o yuzden seni yanlıs yönlendirmek istemem..
hakkımızda hayırlısı ıns...

benim adetimin 10 gününde asılamam yapıldı canım heyacanlı bi okadar da zor ye yıpratıcı bi bekleyiş ama ben cok yorgun hissediyorum kendimi canım

merhaba arkadaşlar,
bugün kontrole gittim.doktor pregnly 5000 iğne yazdı.bu gece vurdurucam iğnemi.
iğne acıtıyormu,yakıyor mu?bir de pazartesi aşılamam yapılacak.biraz korkuyorum açıkçası.
inşallah sonucu hayırlı olur bu bekleyişlerimizin....

bende gece 12 de yaptırmısıtm..acısı filan olmadı..asılamada toplasan 2-3 dakika sürüyor..korkacak bişey yok..:) ins hayırlısı olur...

bende gece 12 de yaptırmısıtm..acısı filan olmadı..asılamada toplasan 2-3 dakika sürüyor..korkacak bişey yok..:) ins hayırlısı olur...

evet canım kesinlikle hic acısı ama olsada bebeklerimiz için herseye deger

teşekkür ederim arkadaşlar.
içimi rahatlattınız.inşallah hepimiz hayırlı sonuçlar elde ederiz.
yeni yıla meleklerimizle birlikte gireriz

Slm arkadaslar bende bugun asilama yaptirdim sabah 11 de yapildi hala kasik agrilarm var galiba bikacgun surcek bu agrilar.yeterki tutsun raziym ben agri cekmeye:) bende 2 senelik evliyim 1 sene once 3.5 aylikken dusuk yaptm. bi sorun yok esimde de bende de ama tekrar bebek olmadi asilama yapilirsa hamile kalirsin dedi dr bakalim 2 hafta gecermi bilmiorum cok uZun gelio ozaman ogrencem sonucu:) allah hepimizin cabasini karsiliksiz birakmaz ins hayirlisiyla bebislerimiZe kavusuruz:))

insallah tutar canım asılaman ben de 3 gün sonra sonuc alacagım insallah rabbim yüzümüze bakar bebeklerizi bize verir

kızlar bende 12 aralıkta asılama yaptırdım ve hamıleyım lutfen kafanıza takmayın rahat olun ben cok rahattım oyle agrı falanda olmadı ama umudunuzu yıtırmeyın bende ve esımdede sorun yoktu 2 yıllık evlıyım 8 aydır beklıyoruz olmamıstı asılamada oldu dınlenın bol bol ama korkmayın ıcınızı ferah tutun ben hep boyle yaptım ıns hepınız saglıklı evlatlara sahıp olursunuz ve ıns bende

canım inşallah çabucak zaman geçer ve sonunda da sağlıcakla yavruna kavuşursun...

Tebrik ederim.Allah tamamına erdirsin inşallah...
böyle olumlu haberleri alınca çok heyecanlanıyorum, umutlanıyorum.
ama işte elimde değil çok takıyorum kafama sürekli aklımda.
canım sen kaçıncı gün öğrendin hamile olduğunu?
bir de aşılama günü dinlendin mi yoksa işe gittin mi?
ben karar veremedim.iş yerindekiler bilmiyor aşılama yaptırdığımı o yüzden dikkat çekmemek için işe gitmek istiyorum ama bu seferde aşılamanın tutma şansını mı azaltmış olurum bilmiyorum. aşılama günü doktora sorup ona göre karar veririm artık...
canım sen hamilesin bize de dua et ne olur...

mrb arkadaşlar,13 aralıkta aşılma yaptırdım ama test yapmaya cesaret edemiyorum 1 yıldır uğraşıyorum bende ve eşimde herşey normal ama hamilelik olmuyo hsynrcn hayırlı olsun Allah kucağına almayı nasip etsin ne zaman test yaptın hamilelik belirtisi oldu mu

canım çok bilmiyorum ama sen test yapsan çıkar sanki yani pazartesi yaptırsan belli olur diye tahmin ediyorum.inşallah canım hayırlı sonuç alırsın...

insallah tutar canım asılaman ben de 3 gün sonra sonuc alacagım insallah rabbim yüzümüze bakar bebeklerizi bize verir

inş hayırlı haberler alırsın canım ve 9 ay sonrada bebişini sağlıkla hayırlısıyla kucagına alırsın:)

allah hayırlı ve sağlıklı kucağına almayıda nasip eder inş. saol sölediklerin için içimi rahatlattın böle olumlu sonuçlar gördükçe çok mutlu oluorum hem sizlerin adına hemde bizede moral ve ümit verdiği içinn:) ii düşünelim ii olsun ozaman:))

inş hayırlı haberler alırsın canım ve 9 ay sonrada bebişini sağlıkla hayırlısıyla kucagına alırsın:)

cok saol canım öyle güzel söylemişsinki insallah öyle olur esim test getirmiş yarın yap diye ama ben cok korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…