Aşılama Aralık 2013 te asılama yaptıranlar :)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canım keske cevaplaya bildeydim ama bilemiyorum allah yardımcın olsun

Arkadaslar benim bu ayki adetim cok farkli oldu adet kanamasi gibi deil koyu kahverengi seklinde ve gunde 1 pet cok az batio acaba ilaclardanmi bole oldu bi bilginiz varmi sizde bi farklilik oldumu?

kızlar dinleyin neler oldu bugün gittim tekrar bakıldı 2.5 cm kist oluşmuş bu 3.doktor takibi yapan diğerleri görmedi mi dedi yok dedim sağda 16 mm solda 14 mm olan 2 yumurta görmüşlerdi dedim şimdi sağda 23 mm solda 18 mm yumurtan var dedi bence onlar büyüdü ve kiste döndü bu gece 11 de ovitrelle vurucam salı aşılama olacak bir gün önceye çekildi aşılama ben bişey diyim mi yumurtalar büyür belki diye 2 gündür kuru incir yiyorum yarım kilo tükettim 2 günde ve bu yumoşlar 4-6 cm büyüdü deneyin işe yaradı bende Allah hepimizin yardımcısı olsun canlarm

niye kimse yok kızlar tedavileriniz nasıl gidiyo

niye kimse yok kızlar tedavileriniz nasıl gidiyo

tatlım benim aşılama oldu 4.günümdeyim 10 gün sonra belli olacak ocak 2014 te aşılama yaptıranlar diye bir başlık altında yazıyoruz şimdi o topiğe gel istersen oku oraları hem sana aydınlatıcı olur belki

baktım ama bulamadım canım asılaman hayırlı olsun canım insallah hayırlı haberleri alırsın

inş cnm benim tüp bebek tedavisine geçti fakat geçen ay ayak parmağımı çatlattım gidemedim bu ayda bekliyorum adeti bugün yrn olucam ama hiçte gitmek istemiyorum allah yardımcımız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…