arkadaslar bugun ılk asılamam yapıldı ınsallahda son olur cok heyecanlıyım rabbım hepımız ıcın en hayırlı olanını versın ınsallah... sabah saat 11gıbı asılama yapıldı bır saat sonra adet olacakmıs gıbı sancı saplandı kasıklarıma hala gecmedı bıraz hafıfledı ama yuruyunce canım yanıyor normal mı bu agrılar acaba bırde doktorum bugece 12gıbı ılışkıye gırın dedı ve 4gun boyunca gun asırı bırlıkte olun 4.gunde progestan kullanmaya basla dedı boyle bır tavsıyede bulunmus muydu doktorunuz
slm bende bugün 11 de aşılama yaptırdım aynı şekilde kasıklarımda sancı var bugünden beri yatıorum galiba normalmış bu agrılar banada bu gce ilişki dedi ve pztsi akşamı dedi.banada fiitil verdi ve yarın sabah başlıcam kullanmaya 2 hafta kullancam bende..demekki aynı zamanda öğrencez hamile olduğumuzu:) Allah söletti galiba direk hamile olduğumuzu dedim:) hakkımızda hayırlısı olsun hepimiz için..
i
ayy ınsallah bakalım hayırlısı bakalım mutlu haberlerımızı paylasırız :)) aynı gun ve aynı saatte asılama olmusuz hemde:))) banada fıtıl degıldı hap verdı progestan cok heyecanlıyım bakalım sonuç nasıl olacak:)
canım çok bilmiyorum ama sen test yapsan çıkar sanki yani pazartesi yaptırsan belli olur diye tahmin ediyorum.inşallah canım hayırlı sonuç alırsın...
bırde asılama gunu 20 dk orda uzandırdı doktorum eve geldıgımdede dınlendım bırde asılama gunu dus aldım asılamadan sonra 2 gun bekledım ertesı gun bırlıkte olduk ılk gun dınlenın dıger gunlerde dolanıyordum ama oyle cok agır ısler yapmadım doktorum normal yasantına don demıstı kusura bakmayın uzun uzun yazıyorum ama azda olsa bılgılerımı paylasıyorum bıde herkesde olan seylerı kendınızde aramayın benım hıc bır agrım olmadı bı baska topıkde daha yazıyorum orda aynı gun asılamamız olan arkadasımın da tuttu asılaması ama onun agrıları olmustu herkesın vucudu aynı tepkıyı vermez bosuna umıtsızlenmeyınn olurmu
hayırlı ugurlu olsun inş.darısı bizlerin başına :) bende dün aşılma oldum dün yattım hiç kalkmadım bugünde sabah kalktım kahvaltı yaptım tekrar yattım.dün gece için doktor ilişki demişti bize ama bu sabah herşey geri aktı inş. aşılmada yapılanlar akmamıştırAllah hepimizin hakkında hayırlısını verir bende her gece çocuk isteyen herkese içerisinde de bana hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin die dua ediorum:)
bende asılama yapıldıktan sonra kaltıgımda akmıstı bende senın gıbı korkmustum ama cnm tutunan coktannnn tutunmusturrr hıc merak etme sen
merhaba kızlar,
3,5 yıllık evliyim gecen ocak ayında bebek yapmaya karar verdik.cam ayında bıraktım korunmayı ve martta hamile kaldım ama kimyasal gebelik oldu. yıkıldım. ozmandan beri 9 ay oldu gebelik yok bende herşey normal. eşimin sperm sayısı olması gerekenden biraz az çıktı. yarın dr.a gideceğim bir karar verilcek muhtemelen önceki gittiğimde aşılama yapabiliriz belki demişt. ama ben çok çekiniyorum. korkuyorum yapıalcak işlemlden değil de nebileyim sonucu beklemek ya olmazsa diye ..... off ne bileyim işte. sizler nasıl karar verdiniz biraz denesek mi doğal yoldan diyorum çünkü eşime sperm artırıcı ilaç verdi ürolog. tavsiyeleriniz nelerdir?
beklemek istemiyorum daha fazla. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah. çok dua ediyorum. inanıyorum olacak elbet birgün ama o gün nolur Allah ım haırlısıyla çabuk olsun.
yorumlarınız bekliyorum..
merhaba kızlar,
3,5 yıllık evliyim gecen ocak ayında bebek yapmaya karar verdik.cam ayında bıraktım korunmayı ve martta hamile kaldım ama kimyasal gebelik oldu. yıkıldım. ozmandan beri 9 ay oldu gebelik yok bende herşey normal. eşimin sperm sayısı olması gerekenden biraz az çıktı. yarın dr.a gideceğim bir karar verilcek muhtemelen önceki gittiğimde aşılama yapabiliriz belki demişt. ama ben çok çekiniyorum. korkuyorum yapıalcak işlemlden değil de nebileyim sonucu beklemek ya olmazsa diye ..... off ne bileyim işte. sizler nasıl karar verdiniz biraz denesek mi doğal yoldan diyorum çünkü eşime sperm artırıcı ilaç verdi ürolog. tavsiyeleriniz nelerdir?
beklemek istemiyorum daha fazla. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah. çok dua ediyorum. inanıyorum olacak elbet birgün ama o gün nolur Allah ım haırlısıyla çabuk olsun.
yorumlarınız bekliyorum..
Kizlar mrb 26 sinda ikinci asilamami oldum.ilki o kadar agrili gecmistiki, detayları diger topiklere yazmistim.Bunda gogus ve hafif kasik agrisi cektim.Daha umutluyuz ve hayal kirikligina ugramayiz ins. soracaginiz herseye cvb verebilirim
Kimseyazmiyo kizlar asilamanin 18. gunundeyim adet olmadim idrar testi yaptirdm silik cikti kan tahlilide yaptirdim ama persembe cikacak sonuc aranizda benm gibi olan var mi acaba ??
bende yaptırdım bu gün 10 gün benimde persembe belli olacak sonucum ama karnımda gaz sancısı gibi sancı var sanki adet olacak gibi
Evet benm de oyleydi ve hala devam ediyo bakalim hasta olacak miyimm ilk asilam fi bu Rabbim ins hayirlisi ile nasip eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?