Aşılama Aralık 2013 te asılama yaptıranlar :)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Ayy cok sevindim canim allah saglikli hayirli kucagina almayida nasip eder ins.darisi bizlerin basina ins:)

arkadaşlar bugün 12.günüm acaba test yapsam çıkarmı?

ayyy az kalmış sabret bence genelde 15. gün kesin çıkıyor ama şimdi ilaçların etkisi daha geçmemiştir ondan yanlış sonuç alabilirsin az sabret güzel sonuç alacaksın inşallah benim daha 4. gün nasıl sabredeceksem sana diyorum ama kendimi zor dizginliyorum

inş ya hayırlısyla güzel sonuçlar alırız :)) ama geçmio günler geçmio ya doktorum 13.de gelmemi söledi ama daha 4 gün var yapcak bişe yok sabretcem :) in. sende ve isteyen herkesde hayırlısıyla olumlu güzel sonuç alır:)

canım senin yasadıgını aynı sekilde bende yasadım ilk günlerde gögsüm acaıdı sol tarafıma batmalar oldu son günlede gecti ve sonuc negatif su an adetimin son günleri ama benim sol tarafımda hala batmalar oluyor neden o taraftan yumurtlamıs olmam olabilir diye düşünüyorum insallah senin sonnucun pozitif olur canım

amin canım inşallah.. valla günlerin geçmediğine bende şahidim geçme bilmiyorbenim 11 gün var dana sen çoğunu atlattın az kaldı müjde almana sonucunu burada yaz kesin tamam mı

ben gene garanti olsun die cmtsi gideyim :) pazartesini bekleyemicem galiba:) cnm asılamadan kaç gün sonra adet oldun sen

canım benim asılama aralıgın 20 de yapıldı ben ocagın 5 adet oldum zaten normal adet tarihim de ocagın 4 dü birgün gecikti oda normaldede olabiliyordu

amin canım inşallah.. valla günlerin geçmediğine bende şahidim geçme bilmiyorbenim 11 gün var dana sen çoğunu atlattın az kaldı müjde almana sonucunu burada yaz kesin tamam mı

ayy inş hayırlısıyla müjdeli haber alırım :) olumlu olumsuz haberide yazcam buraya ama inş olumlu haber yazarım

ayy inş hayırlısıyla müjdeli haber alırım :) olumlu olumsuz haberide yazcam buraya ama inş olumlu haber yazarım

canım benim asılama aralıgın 20 de yapıldı ben ocagın 5 adet oldum zaten normal adet tarihim de ocagın 4 dü birgün gecikti oda normaldede olabiliyordu

tamam cnm saol bende aralık 18 de adet oldum en son şimdi cmtsi test yaptırcam bakalım ne olcak hayırlısı hakkımda artık ..

evet canım haklısın.benimde ilk günler sol tarafımda vardı ağrı.çünkü solda iki yumurtam gelişmişti sağda ise bir.bende o ağrıları soldaki yumurta sayımın fazla olmasına bağladım. bilemiyorum tabi.dediğim gibi umudum yok tutmadı diye hissediyorum hatta artık aşılama tutmasa bile inşallah yumurtalarım çatlamıştır da inşallah kist olmamıştır diye dua ediyorum.Allahtan ümit kesilmez tabi ama tutmadı gibi geliyor bana.(inşallah bir mucize olmuştur da tutmuştur)
sen ne yapacaksın peki canım?hemen arkasından bir aşılama daha deneyecek misin?yoksa ara vermeyi düşünüyor musun?
bu arada bu kaçıncı aşılamandı?

insallah canım mucizen seninledir ben bu ay ilacların etkisinin devan etme ihtimali var dedikleri için bu ayı bos gecirecegim ama bidaha adetimle artık tüp mü olur asılamamı bilemiyorum kaldıgımz yerden devam edecegiz bakalım zaman ne gösterecek

Ben bu sabah kanı verdim 3 de alacam sonucu ama ümidim yok
İi dusun ii olsun ins hayirli guzel haber alirsin bende yarin gitmeye karar verdim 14 gun oluo yarin simdiden cok heyecanliyim Allah hepimizin gonlune gore versin ins.

canım beraber ve aynı saatte asılama olmustuk bugun 13.gunumuz bende heyecanla beklıyorum ayın 15adet gunum gercı duzenlı adet olmadıgım ıcın tam bılemıyorum ama gecen ayın 15ınde olmustum doktor gelecek ayın 15ınden sonra demıstı o zamana kadar bekleyecegım bakalım test yapmaya korkuyorum hergun adet olacakmısım gıbı kasık ve bel agrım var goguslerıme dokunamıyorum bıle cok acıyor progestanda bıttı bugun bakalım ınsallah sonuc bızım ıcın en hayırlı olan neyse o olur ınsallah guzel haberler verırız bırbırımıze

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…