kizlar 266 cikti hamileyimm.Ben ikinci asilamada buldum isteyen herkes bulsun inş.bu sureci paylasmak istiyorum, cunku ben bu sayfalarda o kadar sey aradm ki beni rahatlaticak; bir bucuk senelik evliyiz oncelikle ne esimde ne bende problem yoktu iki doktor degistirdim bu doktoruma gelinceye kadar.Hastanede gereken ilgiyi ozel de olsa goremedim bes ay klomen kist klomen kist siralamasyla vakit kaybettim., bu doktoru buldum tamamen tesadufle.Ilk asilamam basarisiz gecti cok yipraticiydi agrisal olarak, sonra kistim oldu iki ay ilac derken, beyin olarak bu fikri kafamizdan attik bir ay esimle, gezdik dolastik..Sonra ikinciden once annem yakıyı onerdi.iki gun oncesinden yapıstrdim belime.Ve esimin spermleri elli milyon olmasina ragmen havuc suyu icirdim, bal tarcin yedirdim.Ve en onemlisi DUA.Ya EVVELU okudum gunde bin tane.esimin sperm sayisi altmis bine cikti.bu on bes gunde sanci, gogus agrisi ve son bi hafta gaz siskinligi yasadim hala da var.Surec bu,,yilmayin ve dua edin derim.cok zor ama sabir...
arkadaşlar bugün 12.günüm acaba test yapsam çıkarmı?
ayyy az kalmış sabret bence genelde 15. gün kesin çıkıyor ama şimdi ilaçların etkisi daha geçmemiştir ondan yanlış sonuç alabilirsin az sabret güzel sonuç alacaksın inşallahbenim daha 4. gün nasıl sabredeceksem sana diyorum ama kendimi zor dizginliyorum
canım benimde bugün 10.günüm aşılamadan sonra.
bahsettiğin kasık ağrıları bende de oldu ara ara.
şu an yok mesela ama dün vardı.benim göğüs ağrım ya da hassasiyetim de yok.
yani hiçbir belirtim yok.zaten umudum da yok.büyük ihtimalle tutmadı.
ben cuma günü tahlil yaptırıcam.sonuç cuma belli olucak inşallah.sen ne zaman yaptırıcaksın kan tahlilini?
inş ya hayırlısyla güzel sonuçlar alırız :)) ama geçmio günler geçmio ya doktorum 13.de gelmemi söledi ama daha 4 gün varyapcak bişe yok sabretcem :) in. sende ve isteyen herkesde hayırlısıyla olumlu güzel sonuç alır:)
cıkar canım cünkü bana asılamadan sonra 12 gün cagırdılar belli oldu
ben gene garanti olsun die cmtsi gideyim :) pazartesini bekleyemicem galiba:) cnm asılamadan kaç gün sonra adet oldun sen
amin canım inşallah.. valla günlerin geçmediğine bende şahidim geçme bilmiyorbenim 11 gün var dana sen çoğunu atlattın az kaldı müjde almanasonucunu burada yaz kesin tamam mı
amin canım inşallah.. valla günlerin geçmediğine bende şahidim geçme bilmiyorbenim 11 gün var dana sen çoğunu atlattın az kaldı müjde almanasonucunu burada yaz kesin tamam mı
canım benim asılama aralıgın 20 de yapıldı ben ocagın 5 adet oldum zaten normal adet tarihim de ocagın 4 dü birgün gecikti oda normaldede olabiliyordu
canım senin yasadıgını aynı sekilde bende yasadım ilk günlerde gögsüm acaıdı sol tarafıma batmalar oldu son günlede gecti ve sonuc negatif su an adetimin son günleri ama benim sol tarafımda hala batmalar oluyor neden o taraftan yumurtlamıs olmam olabilir diye düşünüyorum insallah senin sonnucun pozitif olur canım
evet canım haklısın.benimde ilk günler sol tarafımda vardı ağrı.çünkü solda iki yumurtam gelişmişti sağda ise bir.bende o ağrıları soldaki yumurta sayımın fazla olmasına bağladım. bilemiyorum tabi.dediğim gibi umudum yok tutmadı diye hissediyorum hatta artık aşılama tutmasa bile inşallah yumurtalarım çatlamıştır da inşallah kist olmamıştır diye dua ediyorum.Allahtan ümit kesilmez tabi ama tutmadı gibi geliyor bana.(inşallah bir mucize olmuştur da tutmuştur)
sen ne yapacaksın peki canım?hemen arkasından bir aşılama daha deneyecek misin?yoksa ara vermeyi düşünüyor musun?
bu arada bu kaçıncı aşılamandı?
28inde oldum bende ama garanti olsun die pazartesi test yaptircam:)
İi dusun ii olsun ins hayirli guzel haber alirsin bende yarin gitmeye karar verdim 14 gun oluo yarin simdiden cok heyecanliyim Allah hepimizin gonlune gore versin ins.Ben bu sabah kanı verdim 3 de alacam sonucu ama ümidim yok
Cnm sonucu aldinmi merak ettim..Ben bu sabah kanı verdim 3 de alacam sonucu ama ümidim yok
Ben bu sabah kanı verdim 3 de alacam sonucu ama ümidim yok
arkadaşlar bugün 12.günüm acaba test yapsam çıkarmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?