canım beraber ve aynı saatte asılama olmustuk bugun 13.gunumuz bende heyecanla beklıyorumayın 15adet gunum gercı duzenlı adet olmadıgım ıcın tam bılemıyorum ama gecen ayın 15ınde olmustum doktor gelecek ayın 15ınden sonra demıstı o zamana kadar bekleyecegım bakalım test yapmaya korkuyorum hergun adet olacakmısım gıbı kasık ve bel agrım var goguslerıme dokunamıyorum bıle cok acıyor progestanda bıttı bugun bakalım ınsallah sonuc bızım ıcın en hayırlı olan neyse o olur ınsallah guzel haberler verırız bırbırımıze
Arkadaslar ben bugum test yaptirdim 7cikti yane negatif doktorum 1hafta daha bekle olmassan bidaha test yapalim dedi.tekrar asilma yaptirmicam eger adet olursam ilac etkisini 1ay daha gosteriomus hayirlisi boleymis demekki :)
Kacinci gunde gebelik baktirdin. 5 ve uzeri hamile deil mi??? Allah kimsenin emeklerini zayi etmesin. Insallah hamilesindir
14.gundu bugun adet olmama 1 hafta var doktor onu bekle dedi.benim deger 0.100 yazio karsisinda 7 yazio bende anlmiorum ama hamilelik yokaminn ins. Buarada allah kimsenin kucagini bos birakmasin..
Arkadaslar ben bugum
test yaptirdim 7cikti yane negatif doktorum 1hafta daha bekle olmassan
bidaha test yapalim dedi.tekrar asilma yaptirmicam eger adet olursam
ilac etkisini 1ay daha gosteriomus hayirlisi boleymis demekki :)
canım bende bu sabah adet oldum nasıp bakalım hayırlısı boyle demekkı ınsallah en kısa zamanda rabbım bızlerede annelık duygusunu tattırır hayırlısı ıle
slm kızlar nerelerdesiniz niye kimse yok asılama olanlar sonuc alanlar haber bekliyoruz
bende 30aralıkta 2.aşılamamı oldum dün 14.gündü kan verdim negatif dedi dr adetimi bekliyorum Allahtan ümit kesilmezmiş
nasıl bi duygu oldugunu biliyorum canım allah hepimize sabır versin daha fazla evlat hasreti cektirmesin bende bi defa asılama yaptırdım doktorum bi ay dinlensin rahim dedi simdi yeniden adet olmayı bekliyorum insallah gerek kalmadan kendiliginden hamile kalırız
insallah bu ay hayırlısı ile hamile kalırsın canım
aminn inş. bu ay ne var ne yok denicem hem soğan kürü meryem anaeli otu zaten ilacın etkisidedevam ediomuş 1 ay daha inş 3ü bir arada olunca tutar hayırlısıyla:)
insallah canım bende bi yakınımız umreye gitti bende ona siparış verdim eyer getirirse meryem ana eli otu sen daha önceden yaptınmı meryem ana eli otunu
Evet bu ay yaptim duzenli suyu icmedim yarim biraktm bi parcasini uzerimde tasidim ama bi ara cikardim tekrar taktim duzenli yapamadim.ama bu ay duzenli uygulucm ins.
Sonucum 0,100 negatif ilk aşılamam 10 Ocak'ta yaptırdım 13 Ocak'ta adet oldum , bu ay bende ne yapacağımı bilmiyorum kürlerden soğan mı yapsam incir mi kafam karıştı .. Ikinci aşılamayı da bu aydan sonra yaptırayım diyorum ki inşallah bu ay kendiliğinden gebelik oluşurda mucize sahiplerinden biri de ben olurum ..aşılamamı ben özelde yaptırdım devlet tüp bebek için devlette mı aşılamaların olması şartı arıyor ne kadar karışık yazdım demikafamda karışık zaten Allah yardımcımız olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?