Aşılama Aralık 2013 te asılama yaptıranlar :)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Aminn canim ins hayirli guzel haberler veririz:) benim adet tarihimde karisik gecen 18inde oldm ve o tarihe kadar bekleyemem ama bende kasik agrisi hafif ama bide bel agrisi ve goguslerimde agri var.yarin gitcem ben tahlil yaptirmaya ama sanki adet olcakmisim gibi cok gerginim bugun ins yarin hayirlisiyla ii haber alirim dua edin bana olurmu?

Arkadaslar ben bugum test yaptirdim 7cikti yane negatif doktorum 1hafta daha bekle olmassan bidaha test yapalim dedi.tekrar asilma yaptirmicam eger adet olursam ilac etkisini 1ay daha gosteriomus hayirlisi boleymis demekki :)

Merhaba arkadaşlar ,benimde bu ay aşılamam var bu gün son Gonal f-im .Sabah yumurtalarıma bakılıcak .İçimde öyle bir garip hiss var ki,bilemiyorum neden.Hepinizin güzel haberlerini bekliyorum .Allah hiç kimseyi pişman etmesin .

Arkadaslar ben bugum test yaptirdim 7cikti yane negatif doktorum 1hafta daha bekle olmassan bidaha test yapalim dedi.tekrar asilma yaptirmicam eger adet olursam ilac etkisini 1ay daha gosteriomus hayirlisi boleymis demekki :)

Kacinci gunde gebelik baktirdin. 5 ve uzeri hamile deil mi??? Allah kimsenin emeklerini zayi etmesin. Insallah hamilesindir.

Arkadaslar ben bugum
test yaptirdim 7cikti yane negatif doktorum 1hafta daha bekle olmassan
bidaha test yapalim dedi.tekrar asilma yaptirmicam eger adet olursam
ilac etkisini 1ay daha gosteriomus hayirlisi boleymis demekki :)

canım bende bu sabah adet oldum nasıp bakalım hayırlısı boyle demekkı ınsallah en kısa zamanda rabbım bızlerede annelık duygusunu tattırır hayırlısı ıle

canım bende bu sabah adet oldum nasıp bakalım hayırlısı boyle demekkı ınsallah en kısa zamanda rabbım bızlerede annelık duygusunu tattırır hayırlısı ıle

Amin cnm demekki daha zamani var. Ben daha adet olmadim bikac gun adet olmama ins bi mucize olur ve adet olmam hamile oldugumu ogrenirim:)

slm kızlar nerelerdesiniz niye kimse yok asılama olanlar sonuc alanlar haber bekliyoruz

bende 30aralıkta 2.aşılamamı oldum dün 14.gündü kan verdim negatif dedi dr adetimi bekliyorum Allahtan ümit kesilmezmiş

nasıl bi duygu oldugunu biliyorum canım allah hepimize sabır versin daha fazla evlat hasreti cektirmesin bende bi defa asılama yaptırdım doktorum bi ay dinlensin rahim dedi simdi yeniden adet olmayı bekliyorum insallah gerek kalmadan kendiliginden hamile kalırız

Kizlar busabah kirmizilari gordum iki gun erken oldum hemde hayirlisi demekki boleymis ins bu ay hamile kalirim hayirlisiyla:)

inş canım banada dr bu ay dinlen bidahaki ay tüp bebek dedi ama kafam çok karışık bidaha aşılma denesekmi die düşünüyoruz allah yar ve yardımcımız olsun

insallah bu ay hayırlısı ile hamile kalırsın canım

aminn inş. bu ay ne var ne yok denicem hem soğan kürü meryem anaeli otu zaten ilacın etkisidedevam ediomuş 1 ay daha inş 3ü bir arada olunca tutar hayırlısıyla:)

aminn inş. bu ay ne var ne yok denicem hem soğan kürü meryem anaeli otu zaten ilacın etkisidedevam ediomuş 1 ay daha inş 3ü bir arada olunca tutar hayırlısıyla:)

insallah canım bende bi yakınımız umreye gitti bende ona siparış verdim eyer getirirse meryem ana eli otu sen daha önceden yaptınmı meryem ana eli otunu

insallah canım bende bi yakınımız umreye gitti bende ona siparış verdim eyer getirirse meryem ana eli otu sen daha önceden yaptınmı meryem ana eli otunu

Evet bu ay yaptim duzenli suyu icmedim yarim biraktm bi parcasini uzerimde tasidim ama bi ara cikardim tekrar taktim duzenli yapamadim.ama bu ay duzenli uygulucm ins.

Evet bu ay yaptim duzenli suyu icmedim yarim biraktm bi parcasini uzerimde tasidim ama bi ara cikardim tekrar taktim duzenli yapamadim.ama bu ay duzenli uygulucm ins.

insallah canım yer gök dua üzerine imis rabbim peygamber efendimiz sav yüzü suyu hürmetine meryem validemiz yüzü suyu hürmetne verecek insallah

Sonucum 0,100 negatif ilk aşılamam 10 Ocak'ta yaptırdım 13 Ocak'ta adet oldum , bu ay bende ne yapacağımı bilmiyorum kürlerden soğan mı yapsam incir mi kafam karıştı .. Ikinci aşılamayı da bu aydan sonra yaptırayım diyorum ki inşallah bu ay kendiliğinden gebelik oluşurda mucize sahiplerinden biri de ben olurum ..aşılamamı ben özelde yaptırdım devlet tüp bebek için devlette mı aşılamaların olması şartı arıyor ne kadar karışık yazdım demi kafamda karışık zaten Allah yardımcımız olsun

kızlarrrrrrrrrrr bişi sorucam nolur deneyimli arkadaşlarım benim dert ortaklarım cevap verin bana;

ayın 5.inde adet oldum 10.unda klomene başladım ilk yumurta takibi 15.inde oldu 13 mm tek yumrta var dedi dr.bana bugünyine çağırdı ayın 17.sinde yani 16 mm bir yumurta var dedi 14 mm bir yumurta daha var dedi pazar günü yine gidicem sonra da pazartesi bu yumoşlar bildiğim kadarıyla hergün 1 mm büyüyor o zaman pazartesi günü yani ayın 20 sinde eğer büyümeye devam ederse yani yumoşlar biri 19 mm diğeri de 17 mm olucak iğne yaparlar dimi bana yani süreç normal dmi gününe göre küçük filan değil dimi eğer iğne olursa çarşamba aşılama yapıcaklar bana

cok üzüldüm canım insallah bu ay mucizen kendiliginden gelir rabbim aratmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…