Aralık 2015'te Klomen Kullanacaklar Buraya

Durumumuz çok benziyo benim de herseyim düzgün rahim filminde de sorun yok esimde de sorun yok. Allah daha fazla aratmasın.. İsteyen herkese versin inşallah..

Cevremde kilolu hamile kalan o kadar çok insan var.. Tamam biraz fazlam var ama hamile kalmaya engel mi bilmiyorum.. Ben evleneli 3.5 yıl oldu ilk zamanlar ben istemedim ama şimdi çok pismanim keşke o zamandan baslasaymisim..
Bende 3.5 yıllık evliyim ilk zamanlar istemiyordum 2 yıldırda upraşıyoruz olmuyor sebepsiz, pkoyum bende ve son 2 yılda 8 kilo aldım benimde bir 5 kilo fazlalığım var dr dikkat kilo alma dedi

Bende 3.5 yıllık evliyim ilk zamanlar istemiyordum 2 yıldırda upraşıyoruz olmuyor sebepsiz, pkoyum bende ve son 2 yılda 8 kilo aldım benimde bir 5 kilo fazlalığım var dr dikkat kilo alma dedi
Sebebin ne olduğunu bilmeden uğraşmak çok zor geliyor ama bazen de diyorum ki en azından bi umudum var.. Allah korusun hiç olmucak diyen bi Dr olmadı.. Biz de 2 yıldır ugrasiyoruz. İlk gittiğim Dr bana 6-7 ay yumurta takibi yaptı ne çatlatma iğnesi ne de klomen şimdi Dr değiştirdim.. 5 kilo çok değil bence takilma

Canım bu ilaçlarda kilo yapıyor. Ben 2014te ilk 6 ay gebelik olmayınca yumurta takibine başlandı bazen çatlıyor bazen de çatlamıyordu ama pko değilsin diyordu. 4 ay klomen tedavisi oldum yine olmadı. Doktor tüp bebek dedi bizde daha erken diye düşündük prof başka doktora gideyim dedim 3 ay önce değiştirdim doktorumu oda iğne tedavisine başlayalım dedi sonra aşılama sonra tüp dedi bakalım bu ay 2. ayım 30 ARALIK BAT. inşallah en azından biri döllenmiştir.

Kizlar ben bu ay yeni klomen kullamdim. 5 tane yumurtam olmus.. Ama 19 gunum.. 12mm yumurtam. . dr yavas büyüyor dedi. Pazartesi gel bi daha bakalim ona gore igne vercem dedi. Sizce pazarrtesiye kadar buyur mu.. Cok morelim bozuldu =((

Kizlar ben bu ay yeni klomen kullamdim. 5 tane yumurtam olmus.. Ama 19 gunum.. 12mm yumurtam. . dr yavas büyüyor dedi. Pazartesi gel bi daha bakalim ona gore igne vercem dedi. Sizce pazarrtesiye kadar buyur mu.. Cok morelim bozuldu =((
moralini bozma canım benim. bir iki günde çok büyüyebiliyorlar son anda. benim de öyle üzülme

İnşallah dollenmistir.. Ben daha yeni başladım ilaca daha önce kullanmadim.. Keşke daha önce yonlendirseydi Dr en azından şimdi aşılama ya da tüp bebek yapardık.. Bana Dr 6 aya kadar deneriz ilacı olmazsa aşılama dedi..

Him. Buyuduler mi. Senin yumuslar ay cok sevindim yaa. Cok kfaya takiorum yavas buyuyo dedigi icin.. Sanada mi oyle söyledi doktorun
büyüdüler canım ikisi 19 biri 17 mm oldu öyle çatlatma iğnesi vuruldum. bu ay daha kontrole gitmedim. pazartesi gidicem. klomen bitti. iniAllah 4-5 yumoş olmuştur kocaman kocaman olurlar da yeni yıla mutlu mutlu girerim

Benim doktorum da 6 ay deneriz klomen ve çatlatma iğnesini, olmazsa iğne tedavisine geçeriz. onu kısa tutarız o da olmazsa aşılama, sonrası tüp bebek dedi. inşAllah hiçbirine gerek kalmadan olur bu ay.

Benim doktorum da 6 ay deneriz klomen ve çatlatma iğnesini, olmazsa iğne tedavisine geçeriz. onu kısa tutarız o da olmazsa aşılama, sonrası tüp bebek dedi. inşAllah hiçbirine gerek kalmadan olur bu ay.
Insallah cAnim ya.. Benim 5 tane yumurtam olmus ama yavas buyuyomus.. Büyümemişse ne yapcak bilmiyorum. 2 gunde buyumez gibi geliyor yumuslarim =((

Kızlar bugün kontrolüme gittim 16 ve 14 mm yumurtalar varmış bana iğne vermedi 10 gün sonra progestana başla dedi bakalım bekleyecez nolacak hayırlısı olsun umarım adet olmam

Kızlar bugün kontrolüme gittim 16 ve 14 mm yumurtalar varmış bana iğne vermedi 10 gün sonra progestana başla dedi bakalım bekleyecez nolacak hayırlısı olsun umarım adet olmam
neden vermedi ki? bugün adetinin kaçıncı günü. döllenmesi için yumoşların en az 18 mm olması gerekmiyor mu?

Canim bana da pazartesi gel eger istenilen buyuklukteyse vericem igne dedi doktorum yani yeteri buyukluge gelmedwn vermiyor.progestana ne işe yariyor ki sormadin mi nedwn verdigini
Sormadım canım ya çatlamazsa nolacak dedim baya ümit verici konuştu herşey yolunda dedi progestan da 10 gün sonra başlayacağım için gebelik gerçekleşirse yerleşme kolay olsun diyedir zaten düşük önleyici gebelik yoksa da adet olmayı sağlıyor

İlaçla oldu canım serophene verdi
Him bnada klomen vermisti. Adetin 5 gunu ictim 10 tane sabah aksam. 5 gunde bitti. Ve ilac bittikten sonra 3 gun sonra cagirdi.. 5 tane yumurtan olmus dedi. 2 gun arayla yine cagirdi ama yumurtalrim yavas buyuyomus onun icin pazartesi gitcem.. Bakalim ne dicek.. Bence senin yumurtalrini guzel gordugu icin igne vermemistir.. Iliski hakkinda bisey dedi mi peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…