Guzel ilerlemiş niye oyle diyo doktorunmrblar kafam çok karışık benim gibi olup da gebeliği devam eden var mi
10. gün 74.9 - 14. gün 211 -18. gün 512 - 22. gün 1198 dr um yavaş ilerlediğini dış gebelik ihtimali olduğunu söylüyor kese de gözükmedi çok korkuyorum salı tekrar test yapilacak ins sonuç iyi olur
2 ye katlicakmis 2 günde benim ki 4 günde katliyo çok korkuttu beni yarin tekrar yapılacak bakalımGuzel ilerlemiş niye oyle diyo doktorun
Bi bakar misiniz arkadaşlar. Eki Görüntüle 2216737
Hayırlı olsun inşallah güzel haberlerini alırızKızlar merhabalar bende bugün transfer oldum beklemedeyim bırak günleri saatler bile geçmiyoooo
Selam arkadaşım gözün aydın ikinci çizgi silik ama çıkmış kaçıncı gün emriyosu kaçıncı gün transfer oldu bende 8.gün yapmıştım silik çıkmıştıBi bakar misiniz arkadaşlar. Eki Görüntüle 2216737
Selam arkadaşım evet benim transferim 1 Aralık'ta yapıldı çok şükür iyi haber aldım pazartesi günü kalp atışı dinlemeye gidicez Allah nasip ederse Rabbim inşallah sanada hayırlı haberler almayı nasip etsin inşallahAmin canım gerçekten yasayan bilir her gynnu sıkıntılı stresli en zoru da transfer sonras bekleyismis. Sizin transfer oldu mu. Allah ilk çocuğunuzu size bagislasin
mrb allahım devamını da saglikle geçirmeyi nasip etsin inşallah kontrol nasıl geçti kalp atışlarını duymussunuzdur insSelam arkadaşım evet benim transferim 1 Aralık'ta yapıldı çok şükür iyi haber aldım pazartesi günü kalp atışı dinlemeye gidicez Allah nasip ederse Rabbim inşallah sanada hayırlı haberler almayı nasip etsin inşallah
Ertesi günden başlıyorsunTransfer olduğumuz günü 1.gün olarak mı sayiyoruz yoksa ertesi günden mi başlıyoruz? Birde gebelik testi yapanlar bunlar erken gösteren testlerden mi yoksa standart testlermi
6. Gün embriyosu canım degerim 148.2 cıktı canım çok şükür idrar bi daha yap çıktıysa kesin vardirSelam arkadaşım gözün aydın ikinci çizgi silik ama çıkmış kaçıncı gün emriyosu kaçıncı gün transfer oldu bende 8.gün yapmıştım silik çıkmıştı
Ben ertesi gün kan tahlili yaptırdım 91 çıktı iki gün sonra tekrar yaptırdım artmıştı 31aralıkta kalp atışını duymak için gidicem inşallah duyarım rahatlarım seninde gözün aydın sağlıklı kucağına almayı nasip etsin Rabbim6. Gün embriyosu canım degerim 148.2 cıktı canım çok şükür idrar bi daha yap çıktıysa kesin vardir
İnşallah canım daha kalp atışını duyamadık 31aralıkta inşallahmrb allahım devamını da saglikle geçirmeyi nasip etsin inşallah kontrol nasıl geçti kalp atışlarını duymussunuzdur ins
duyarsınız ins canım benimde çok şükür dış gebelik değilmiş kese küçük de olsa görüldü rahatladim birazİnşallah canım daha kalp atışını duyamadık 31aralıkta inşallah
CÇo şükür Rabbim sağlıklı kucağına almayı nasip etsin inşallahduyarsınız ins canım benimde çok şükür dış gebelik değilmiş kese küçük de olsa görüldü rahatladim biraz
Hayırlı olsunKızlar bnde dün transfer oldum. Ocak 5 te kan vercem. Ama ctesiye geliyor nasıl.olucak acile gitsem de ne desem de kan versemki :)
:)) bnde o zmn birgün önce veririmHayırlı olsunBende dün transfer oldum. 5. Gün embriyosu ama test günüm 3 ocak. Acillerde beta hcg bakılmıyor çoğu illerde ya cuma vereceksin yada özel hastaneye gideceksin. Gerçi acilde baktırmanın bi yolu varda onu burdan demiyim şimdi :)
Tskler 5.gün embriyosu cnm.. insalah rabbim.nasip ederHayirli olsun tadavin canım
İnşallah olumlu olur
Kacinci gun emriyosu transferi oldun
benimde cumartesiye gelmişti acilde yapıyorlar tüp bebek transferi yapıldı test günüm bugün demen yeterli canım ins hayirlisiyla iyi sonuçlar alırsınKızlar bnde dün transfer oldum. Ocak 5 te kan vercem. Ama ctesiye geliyor nasıl.olucak acile gitsem de ne desem de kan versemki :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?