Aralik 2018 transfer olanlar bekleyenler transfer sonrası neler yaşadınız

Guzel ilerlemiş niye oyle diyo doktorun

Kızlar merhabalar bende bugün transfer oldum beklemedeyim bırak günleri saatler bile geçmiyoooo

Amin canım gerçekten yasayan bilir her gynnu sıkıntılı stresli en zoru da transfer sonras bekleyismis. Sizin transfer oldu mu. Allah ilk çocuğunuzu size bagislasin
Selam arkadaşım evet benim transferim 1 Aralık'ta yapıldı çok şükür iyi haber aldım pazartesi günü kalp atışı dinlemeye gidicez Allah nasip ederse Rabbim inşallah sanada hayırlı haberler almayı nasip etsin inşallah

Transfer olduğumuz günü 1.gün olarak mı sayiyoruz yoksa ertesi günden mi başlıyoruz? Birde gebelik testi yapanlar bunlar erken gösteren testlerden mi yoksa standart testlermi

mrb allahım devamını da saglikle geçirmeyi nasip etsin inşallah kontrol nasıl geçti kalp atışlarını duymussunuzdur ins

Selam arkadaşım gözün aydın ikinci çizgi silik ama çıkmış kaçıncı gün emriyosu kaçıncı gün transfer oldu bende 8.gün yapmıştım silik çıkmıştı
6. Gün embriyosu canım degerim 148.2 cıktı canım çok şükür idrar bi daha yap çıktıysa kesin vardir

6. Gün embriyosu canım degerim 148.2 cıktı canım çok şükür idrar bi daha yap çıktıysa kesin vardir
Ben ertesi gün kan tahlili yaptırdım 91 çıktı iki gün sonra tekrar yaptırdım artmıştı 31aralıkta kalp atışını duymak için gidicem inşallah duyarım rahatlarım seninde gözün aydın sağlıklı kucağına almayı nasip etsin Rabbim

Kızlar bnde dün transfer oldum. Ocak 5 te kan vercem. Ama ctesiye geliyor nasıl.olucak acile gitsem de ne desem de kan versemki :)

Hayirli olsun tadavin canım
İnşallah olumlu olur

Kacinci gun emriyosu transferi oldun

Kızlar bnde dün transfer oldum. Ocak 5 te kan vercem. Ama ctesiye geliyor nasıl.olucak acile gitsem de ne desem de kan versemki :)
Hayırlı olsun Bende dün transfer oldum. 5. Gün embriyosu ama test günüm 3 ocak. Acillerde beta hcg bakılmıyor çoğu illerde ya cuma vereceksin yada özel hastaneye gideceksin. Gerçi acilde baktırmanın bi yolu varda onu burdan demiyim şimdi :)

:)) bnde o zmn birgün önce veririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…