Aralik 2018 transfer olanlar bekleyenler transfer sonrası neler yaşadınız

Kızlar 25inde transfer oldum 4unde kan vercem de acaba test yapsam doğru çıkarmı hamilelik testlerinden.. çok sabırsızlanıyorum :))

Kızlar 25inde transfer oldum 4unde kan vercem de acaba test yapsam doğru çıkarmı hamilelik testlerinden.. çok sabırsızlanıyorum :))
Kız dur sakin ol aynı gün transfer olduk benide gazlama erken daha. Önceki transferimde idrarda 6. Gün pozitif gördüm bikaç gün daha sık dişini

Bende 24.de transfer oldum umutlar sıfır ama 7.gün test yapıcam
Umutlar sıfır değil sen bebeğinden ümidini kesersen olmaz ki. Olumlu pozitif düşünüyoruz ki pozitif sonuç alalım değil mi? Dün banyoda öyle bi düştüm ki heryerim ezik morluk içinde karnımda klozetin kenarına sert bi şekilde çarpttı düşerken. Eee ben ne yapayım şimdi ümit etmiyim mi? Olumlu düşünelim önce karnımız sonra kucaklarımız dolsun

Ayy canım çok geçmiş olsun vallahi içime su serptin Allahta senin sıkıntılarını gidersin inşallah sağlıklı bi şekilde kavuşalım çocuklarımıza doğru diyosun umudu kaybetmemek lazım veren Allah alan Allah bana yazdığı başım gözüm üstüme..

Teşekkür ederim amin ben inanıyorum haftaya pozitif sonuçlar olacak yeni yıla hamile gireceğiz topluca. Beş gebelik kaybım var ama ümitsizlik asla!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…