- 5 Mart 2015
- 308
- 233
- 303
- 34
Tsklerbenimde cumartesiye gelmişti acilde yapıyorlar tüp bebek transferi yapıldı test günüm bugün demen yeterli canım ins hayirlisiyla iyi sonuçlar alırsın
Evet negatifCanim yaptin mi kan tahlili
Evet negatif
Acild3n direk verebiliyorsunuz ben de cmtsi vermiştim daha da cabuk çıkıyorKızlar bnde dün transfer oldum. Ocak 5 te kan vercem. Ama ctesiye geliyor nasıl.olucak acile gitsem de ne desem de kan versemki :)
Tmm tsk ederim öyle yapiyim bndeAcild3n direk verebiliyorsunuz ben de cmtsi vermiştim daha da cabuk çıkıyor
Kız dur sakin ol aynı gün transfer olduk benide gazlama erken daha. Önceki transferimde idrarda 6. Gün pozitif gördüm bikaç gün daha sık dişiniKızlar 25inde transfer oldum 4unde kan vercem de acaba test yapsam doğru çıkarmı hamilelik testlerinden.. çok sabırsızlanıyorum :))
Çok zor ya beklemek :)) acaba kan testini ptesi mi yapsam :))Kız dur sakin ol aynı gün transfer olduk benide gazlama erken daha. Önceki transferimde idrarda 6. Gün pozitif gördüm bikaç gün daha sık dişini
Evet zor hemde çok nefret ediyorum şu bekleme olayından ama yapacak bir şey yok. Önceki transferimde 8. Gün 55 çıkmıştı. Pazartesi 6. Günümüz çıkabilir ama ya geç tutunduysa o strese değer mi?Çok zor ya beklemek :)) acaba kan testini ptesi mi yapsam :))
Umutlar sıfır değil sen bebeğinden ümidini kesersen olmaz ki. Olumlu pozitif düşünüyoruz ki pozitif sonuç alalım değil mi? Dün banyoda öyle bi düştüm ki heryerim ezik morluk içinde karnımda klozetin kenarına sert bi şekilde çarpttı düşerken. Eee ben ne yapayım şimdi ümit etmiyim mi? Olumlu düşünelim önce karnımız sonra kucaklarımız dolsunBende 24.de transfer oldum umutlar sıfır ama 7.gün test yapıcam
Ayy canım çok geçmiş olsun vallahi içime su serptin Allahta senin sıkıntılarını gidersin inşallah sağlıklı bi şekilde kavuşalım çocuklarımıza doğru diyosun umudu kaybetmemek lazım veren Allah alan Allah bana yazdığı başım gözüm üstüme..Umutlar sıfır değil sen bebeğinden ümidini kesersen olmaz ki. Olumlu pozitif düşünüyoruz ki pozitif sonuç alalım değil mi? Dün banyoda öyle bi düştüm ki heryerim ezik morluk içinde karnımda klozetin kenarına sert bi şekilde çarpttı düşerken. Eee ben ne yapayım şimdi ümit etmiyim mi? Olumlu düşünelim önce karnımız sonra kucaklarımız dolsun
Teşekkür ederim amin ben inanıyorum haftaya pozitif sonuçlar olacak yeni yıla hamile gireceğiz topluca. Beş gebelik kaybım var ama ümitsizlik asla!Ayy canım çok geçmiş olsun vallahi içime su serptin Allahta senin sıkıntılarını gidersin inşallah sağlıklı bi şekilde kavuşalım çocuklarımıza doğru diyosun umudu kaybetmemek lazım veren Allah alan Allah bana yazdığı başım gözüm üstüme..
Hımm doğru diyosun benim ilk denemem ondan sanırım bu acele :)Evet zor hemde çok nefret ediyorum şu bekleme olayından ama yapacak bir şey yok. Önceki transferimde 8. Gün 55 çıkmıştı. Pazartesi 6. Günümüz çıkabilir ama ya geç tutunduysa o strese değer mi?
Pist yarın sabah test yapalım mıHımm doğru diyosun benim ilk denemem ondan sanırım bu acele :)
Ben yapıcammmPist yarın sabah test yapalım mı
Ben az önce dayanamadım yaptım 5. Gün şu saatte silik çıktı normal testte. Sen 6. Gündesin sabah yapınca çıkabilir inşallahta çıkacak. Yarın 7. Günün zatenBen yapıcammm
Ayyy tebrik ederim çok sevindimBen az önce dayanamadım yaptım 5. Gün şu saatte silik çıktı normal testte. Sen 6. Gündesin sabah yapınca çıkabilir inşallahta çıkacak. Yarın 7. Günün zaten
Teşekkür ederim düşsekte koştursakda herşey olacağına varıyor. Seninde pozitif haberini alcam biliyorumAyyy tebrik ederim çok sevindim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?