- 21 Kasım 2018
- 260
- 381
- 18
- 33
Allah razı olsun hayırlısı neyse o olsun kan vermeye gidicek misin peki senin yerine ben heyecanlandımTeşekkür ederim düşsekte koştursakda herşey olacağına varıyor. Seninde pozitif haberini alcam biliyorum
Kan için 3 ocak dedi merkez. Ankara da tedavi oldum yarın evime dönüyorum 4 ocakta mesaim zaten kadın doğum hastanesinde çalışıyorum işe gitmişken veririm kanı. Karnımdaki doluluk basınç idrar değişikliğinden anladım gebelik olduğunu hem işim bu hemde bu 6. Gebelik olacak artık net ayrımını yapabiliyorumAllah razı olsun hayırlısı neyse o olsun kan vermeye gidicek misin peki senin yerine ben heyecanlandım
Yarın kan vermeyi planlıyorumBen yapıcammm
Bende 24.de transfer oldum umutlar sıfır ama 7.gün test yapıcam
Kan için 3 ocak dedi merkez. Ankara da tedavi oldum yarın evime dönüyorum 4 ocakta mesaim zaten kadın doğum hastanesinde çalışıyorum işe gitmişken veririm kanı. Karnımdaki doluluk basınç idrar değişikliğinden anladım gebelik olduğunu hem işim bu hemde bu 6. Gebelik olacak artık net ayrımını yapabiliyorum
Hamilesin hamile :) dün gece kasıklarımdaki basınçtan dolayı pijamanın lastiğini çıkarmak zorunda kaldım. İdrarda rengi sarıdan ziyade bende hep bi ton farkeder ve koku rahatsız etmeyen kendine has bi koku.Rabbim hepimize hayırlısını versin test yap madem benden bir gün önceyse hayli hayli çıkar. Ben 5. Gün öğlen idrarıyla yaptım negatif görsemde üzülmicektim çünkü erken biliyorumşimdi gördüm mesajını hayırlı olsun çok sevindim. ben senden bir gün önce olmuştum transfer. test yapacak cesaretim hiç yok. o karındaki doluluk basınç hissi bende de var, idrarda değişiklik renginin koyulasmasi mi kokusu mu ne canim? ay çok heyecanlıyım ya napsam
Kendim test yapmayı düşünüyorumaynı gün transfer olmuşuz. yarın mi düşünüyorsun testi, kan mi vereceksin?
Ya bende de şişlik var ama ağrılı ben ohssden şüpheleniyorum zorluyo beni çünkü bol sıvı alcam az yemek yicem bakalım geçmezse yarın hastaneye gidicem mecbur ağrım artıyo çünküHamilesin hamile :) dün gece kasıklarımdaki basınçtan dolayı pijamanın lastiğini çıkarmak zorunda kaldım. İdrarda rengi sarıdan ziyade bende hep bi ton farkeder ve koku rahatsız etmeyen kendine has bi koku.Rabbim hepimize hayırlısını versin test yap madem benden bir gün önceyse hayli hayli çıkar. Ben 5. Gün öğlen idrarıyla yaptım negatif görsemde üzülmicektim çünkü erken biliyorum
Taze transfer miydi?Ya bende de şişlik var ama ağrılı ben ohssden şüpheleniyorum zorluyo beni çünkü bol sıvı alcam az yemek yicem bakalım geçmezse yarın hastaneye gidicem mecbur ağrım artıyo çünkü
Çok kötü olursan yarını bekleme acile git. Nefes almakta sıkıntın olur kusarsın filan beklemeye gerek yok hem beta hcg de bakarlar.
Herşey içerdeki ufaklık için motivasyonunu düşürme onca şey yaptın ona erişmek için hastaneye gitmek mi zor geliyor? Sen sağlıklı olacaksın ki ona sağlık veresinBakalım artık akşamı bekliyim o zaman hiç ayağım gitmiyo hastaneye ya
Hamilesin hamile :) dün gece kasıklarımdaki basınçtan dolayı pijamanın lastiğini çıkarmak zorunda kaldım. İdrarda rengi sarıdan ziyade bende hep bi ton farkeder ve koku rahatsız etmeyen kendine has bi koku.Rabbim hepimize hayırlısını versin test yap madem benden bir gün önceyse hayli hayli çıkar. Ben 5. Gün öğlen idrarıyla yaptım negatif görsemde üzülmicektim çünkü erken biliyorum
Zor bi tedavi süreci bence bu süreçte profesyonel yardım alınması lazım ama malum koşullar. Ama şöyle düşünelim ben bu yaşta bu bedenle bu yükü kaldıramazsam henüz hücre topluluğu olan bebişlerimiz nasıl kaldırsın. Modu düşürmek yok en kötü şartlarda bileHaklısın ne diyim burda herkese senin gibi yorum yapan birisi lazım insanın modu hiç düşmüyo sayende
% 40-50 civarı ama bu oran koşulları uygun olmayan hastaları da kapsıyor. Zor diye tabir edilen vakalarıda. Kaldı ki normal yoldan elde edilecek gebelik istatistiği ay olarak daha düşük. Sen tedaviyle % 50 lerde şans bulurken normal gebelik oranı aylık % 10 un altına kadar düşebiliyor. Az değil şansımız yani 5. Gün tek dondurulmuş benimdegercekten mi ya, insallah canim inşallah. bugun galiba yapamam hazir hissetmiyorum ama belki yarin. sen isin icinde olduğun icin biliyosundur. bu dondurulmus 5. gün embriyosu ile, ama bir tane, hamile kalma oranlari nasil? tek embriyo transferiyle yuzde 40 diyo cogu yerde. bu kadar mi gercekten yoksa daha mi mi fazla
Meslektaşımı gördüğüme çok sevindim. Canım bu kaza bela olmazsa benim 6. Gebeliğim olacak ama yaşayan yok maalesef. Kadın Doğum Hastanesinde çalışıyorum takibimide çalıştığım hastanenenin tüp bebek eğitimli bi doktoruna yaptırıyorum. Önceki de tüp bebekti çalıştım taki 7. Haftada şiddetli kanama ve eşilik eden hiperemezis yüzünden 10+ 45 günlük heyet raporu verdi doktorum. 14. Haftaya kadar yattım bu arada plasenta previa olduğumu öğrendim gebelik sonuna kadar kanama oldukça heyet raporu devam edecek dedi doktorum ama ben duramadım evde nöbette tuttum serviste tek hemşire olarak. 17 . Haftada beklenmedik bi sıkıntı daha oldu anhidroamnios! Bebek ex oldu ve sonlandırıldı. Şimdi devam ederse servis çiftlendi çalışmayı düşünüyorum ama şartlar elverirse. Malum beyaz önlük sendromu peşimizi bırakmıyor. Üstelik bu kötü anemnezle bide gebe ve bebeklerin olduğu bi serviste çalışıyorumnesmertoglu canım bende hemşireyim ve nöbetli çalışıyorum. Betahcg pozitif gelince ne yapmayı düşünüyorsun. Nöbet tutuyorsan çıkacak mısın nöbetten
Valla canım bende palyatif bakım servisinde çalışıyorum. Ama ben nöbetten çıkmak isterim eğer nasip olur da gebelik olursa. Ama doktorlar nöbetten çıkma raporu vermiyormuş sanırım artık. Kendi doktoruma sormadım henüz. Nöbetten çıkma raporu alamazsam ne yaparım bilmiyorumMeslektaşımı gördüğüme çok sevindim. Canım bu kaza bela olmazsa benim 6. Gebeliğim olacak ama yaşayan yok maalesef. Kadın Doğum Hastanesinde çalışıyorum takibimide çalıştığım hastanenenin tüp bebek eğitimli bi doktoruna yaptırıyorum. Önceki de tüp bebekti çalıştım taki 7. Haftada şiddetli kanama ve eşilik eden hiperemezis yüzünden 10+ 45 günlük heyet raporu verdi doktorum. 14. Haftaya kadar yattım bu arada plasenta previa olduğumu öğrendim gebelik sonuna kadar kanama oldukça heyet raporu devam edecek dedi doktorum ama ben duramadım evde nöbette tuttum serviste tek hemşire olarak. 17 . Haftada beklenmedik bi sıkıntı daha oldu anhidroamnios! Bebek ex oldu ve sonlandırıldı. Şimdi devam ederse servis çiftlendi çalışmayı düşünüyorum ama şartlar elverirse. Malum beyaz önlük sendromu peşimizi bırakmıyor. Üstelik bu kötü anemnezle bide gebe ve bebeklerin olduğu bi serviste çalışıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?