24. Cü haftaya kadar nöbet tutturuyorlar maalesef ve doktorlar nöbet tutamaz raporunu çokta kolay vermiyorlar. Haa ben mesaidense nöbet tercih ediyorum ama senin kafan bedenin nasıl rahat ediyosa onun için şartlarını zorla. Bana kalsa ben 24. Ten sonrada dilekçeyle nöbete devam ederim ama dediğim gibi senin rahat olacağın koşullar belirliyor. Tedavin hangi aşamadaValla canım bende palyatif bakım servisinde çalışıyorum. Ama ben nöbetten çıkmak isterim eğer nasip olur da gebelik olursa. Ama doktorlar nöbetten çıkma raporu vermiyormuş sanırım artık. Kendi doktoruma sormadım henüz. Nöbetten çıkma raporu alamazsam ne yaparım bilmiyorum
Nasipse Perşembe günü transferim var canım. Bizim nöbette tek olduğumuz için hastalar da hep yaşlı ve sıkıntılı olduğu için korkuyorum açıkçası. Hastane küçük ve nöbetler her zaman kötü geçmiyor ama zor elde edecegimiz için insan korkuyor24. Cü haftaya kadar nöbet tutturuyorlar maalesef ve doktorlar nöbet tutamaz raporunu çokta kolay vermiyorlar. Haa ben mesaidense nöbet tercih ediyorum ama senin kafan bedenin nasıl rahat ediyosa onun için şartlarını zorla. Bana kalsa ben 24. Ten sonrada dilekçeyle nöbete devam ederim ama dediğim gibi senin rahat olacağın koşullar belirliyor. Tedavin hangi aşamada
Yok yok haklısın biliyorum mesleki koşullar zor zaten bide gebelik eklenince hele o bulantı kusma dönemi hasta odasına girmen imkansız. Transferini ol hayırlısıyla inşallah pozitif olur kese fka (+) görünce doktorunla konuş heyet versin en azından ilk trimester için sonrasında izin rapor derken gelirsin 20. Haftalara zaten 24. Ten sonrada spontan çıkarsın nöbetten.Nasipse Perşembe günü transferim var canım. Bizim nöbette tek olduğumuz için hastalar da hep yaşlı ve sıkıntılı olduğu için korkuyorum açıkçası. Hastane küçük ve nöbetler her zaman kötü geçmiyor ama zor elde edecegimiz için insan korkuyor
Öyle canım inşallah Allah’ın izniyle pozitif görürsem bakacağım bi çaresineYok yok haklısın biliyorum mesleki koşullar zor zaten bide gebelik eklenince hele o bulantı kusma dönemi hasta odasına girmen imkansız. Transferini ol hayırlısıyla inşallah pozitif olur kese fka (+) görünce doktorunla konuş heyet versin en azından ilk trimester için sonrasında izin rapor derken gelirsin 20. Haftalara zaten 24. Ten sonrada spontan çıkarsın nöbetten.
Senin pozitif gibi görünüyor çok sevindim. Darısı basımıza inşallahYok yok haklısın biliyorum mesleki koşullar zor zaten bide gebelik eklenince hele o bulantı kusma dönemi hasta odasına girmen imkansız. Transferini ol hayırlısıyla inşallah pozitif olur kese fka (+) görünce doktorunla konuş heyet versin en azından ilk trimester için sonrasında izin rapor derken gelirsin 20. Haftalara zaten 24. Ten sonrada spontan çıkarsın nöbetten.
Bunlar sonraki meseleler ve bi şekilde hallolur. Sen transfere odaklan şimdiden bunlarla germe kendini, inşallah gönlünce olurÖyle canım inşallah Allah’ın izniyle pozitif görürsem bakacağım bi çaresine
Bu üçüncü transferim olacak çok tedirginim aslında . Hiç pozitif görmedim daha. İnşallah rabbim sevindirir. Emeklerimizi boşa çıkarmaz. Bende Ankara’da ailemin yanında tedavi görüyorum. Normalde başka şehirde yaşıyorum. Gel git izin ayarla çok zor geçiyor. Her aşaması ayrı gerginlikBunlar sonraki meseleler ve bi şekilde hallolur. Sen transfere odaklan şimdiden bunlarla germe kendini, inşallah gönlünce olur
Diğer transferleri unut her transfer ayrı bi işlem. Doğal yoldan bi ay uğraşan çift gebelik oluşmadı diye öbür aydan ümit mi kesmeli. Stres biliyorsun vücutta lökosit monosit sayısını arttırıyor bunlarda savunma hücreleri transfer edilen embriyo ya da yabancı madde muamelesi yapıp onunla da savaşabiliyor eee sonuç negatif oluyor. Hatta bazı hastalara bağışıklığı baskılamak için tüp bebek transfer sürecinde kortizon başlanıyor. Koşallar zor ama stresle başa çıkmanın kendince yollarını bulmalısınBu üçüncü transferim olacak çok tedirginim aslında . Hiç pozitif görmedim daha. İnşallah rabbim sevindirir. Emeklerimizi boşa çıkarmaz. Bende Ankara’da ailemin yanında tedavi görüyorum. Normalde başka şehirde yaşıyorum. Gel git izin ayarla çok zor geçiyor. Her aşaması ayrı gerginlik
Öyle canım haklısın. Çok fazla düşünmemeye çalışıyorum zaten. Yiyenlerle akrabalarla gün geçiriyorumDiğer transferleri unut her transfer ayrı bi işlem. Doğal yoldan bi ay uğraşan çift gebelik oluşmadı diye öbür aydan ümit mi kesmeli. Stres biliyorsun vücutta lökosit monosit sayısını arttırıyor bunlarda savunma hücreleri transfer edilen embriyo ya da yabancı madde muamelesi yapıp onunla da savaşabiliyor eee sonuç negatif oluyor. Hatta bazı hastalara bağışıklığı baskılamak için tüp bebek transfer sürecinde kortizon başlanıyor. Koşallar zor ama stresle başa çıkmanın kendince yollarını bulmalısın
Diğer transferleri unut her transfer ayrı bi işlem. Doğal yoldan bi ay uğraşan çift gebelik oluşmadı diye öbür aydan ümit mi kesmeli. Stres biliyorsun vücutta lökosit monosit sayısını arttırıyor bunlarda savunma hücreleri transfer edilen embriyo ya da yabancı madde muamelesi yapıp onunla da savaşabiliyor eee sonuç negatif oluyor. Hatta bazı hastalara bağışıklığı baskılamak için tüp bebek transfer sürecinde kortizon başlanıyor. Koşallar zor ama stresle başa çıkmanın kendince yollarını bulmalısın
Eee kortizon olacak o kadar. Ödemde yapar bağışıklığını da baskılar. Uyarmışlardır tuzdan yoksun beslen suyu bol için yeterli dengeli beslen ve iyi uyu diyeBana prednol başladı doktor transferden önce, hala da devam ediyorum. bu sanırım bağışıklığı baskilamak için. iyi baskıladi gerçi sanırım, transferden iki gün sonra nezle oldum geçmedi hala :)
Eee kortizon olacak o kadar. Ödemde yapar bağışıklığını da baskılar. Uyarmışlardır tuzdan yoksun beslen suyu bol için yeterli dengeli beslen ve iyi uyu diye
Hayırlı olsun ne dedim ben sanaEki Görüntüle 2220488
Kızlarrrr 7. Günüm
Vallahi hala inanamıyorum yaHayırlı olsun ne dedim ben sana
Amin inşallah iyi düşünelim iyi olsunVallahi hala inanamıyorum yaUmarım sağlıkla gelişir ve bana gelir bu aşamaya gelmek bile harikaymış Allah herkese nasip etsin
Canım bekle daha erken geç tutunmuş olabilir hem 11.güne kadar testlerde gözükmeyenler var bozma moralini hemenbugun 7. gunum 5. gun embriyosu. erken testlerden yaptim. silik çizgi bile cikmadi cok kötüyüm
Çok geçmiş olsun canım. Allah şifa versinKızlar ohss olmuşum hastaneye yatırdılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?