ARALIK 2019 ANNELERİ BURAYA🤗😍

Merhaba kızlar aralık anneleriyle burda buluşalım nasıl öğrendiğimizi ve ne gibi belirtilerimiz olduğunu yazarak yardımlaşalım
Ben avulasyon takibi yapiyordum lekelenme oldu bende tam adet olucam dedim ama olmadim ovulasyona devam ettim 3 gun cok koyu cikinca gebelik testi yapti pozitif cikti tamamen supriz oldu 6 sene sonra gelen mucize ☺

Ben avulasyon takibi yapiyordum lekelenme oldu bende tam adet olucam dedim ama olmadim ovulasyona devam ettim 3 gun cok koyu cikinca gebelik testi yapti pozitif cikti tamamen supriz oldu 6 sene sonra gelen mucize ☺
Yaaa canım benim çok mutlu oldum Allaha şükürler olsun sağlıklı elimize alırız inşallah ya nasıl hissediyorsun kendini?

arkadaşlar merhaba ben de dün kan testi yaptırdım bat pazartesiydi. bhcg 28,16 çıktı doktor hamilesin ama pazartesi artışına bakalım şuan çok yeni dedi. dün bayağı sevindik falan ama şimdi beni bir korku sardı değer çok mu düşük?

Iki kat artiyorsa sorun yoktur bence canim.. ben cuma gidecem doktora 6 haftalik oluyor adet tarihime gore ins kalp atisi duyulur

Canım benimde 33.32 çıktı ilk testimde ertesi güngün 50.32 çıktı henüz yeni olduğu için dğşğk canım adetin geçmişmiydi

kızlar yine kan verdim 73 e yükselmiş bhcg şükürler olsun. darısı isteyen herkese olsun inşallah

Merhaba bende test yaptım pozitif çıktı ama hala inananmıyorum kan vermeye yarın gidicem ama felaket bir bel ağrım var sizlerde de oluyormu?
Canım oluyordu ben mesela iş yapayım az birşey çok ağrıyordu belim daha sonra çok asabiydim ağzımda metalik tat vardı geceleri uyuyamıyordum belirtilerim bunlardı . Allaha şğkğrler olsun hayırlısıyla gelsinler annelerine

Amin canım inşallah hayırlısı ile gelsinler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…