Ben avulasyon takibi yapiyordum lekelenme oldu bende tam adet olucam dedim ama olmadim ovulasyona devam ettim 3 gun cok koyu cikinca gebelik testi yapti pozitif cikti tamamen supriz oldu 6 sene sonra gelen mucize ☺Merhaba kızlar aralık anneleriyle burda buluşalım nasıl öğrendiğimizi ve ne gibi belirtilerimiz olduğunu yazarak yardımlaşalım
Yaaa canım benim çok mutlu oldum Allaha şükürler olsun sağlıklı elimize alırız inşallah yaBen avulasyon takibi yapiyordum lekelenme oldu bende tam adet olucam dedim ama olmadim ovulasyona devam ettim 3 gun cok koyu cikinca gebelik testi yapti pozitif cikti tamamen supriz oldu 6 sene sonra gelen mucize ☺
Ben daha inanamadim cevredekiler cok telaşlı ama ben daha kalp atisi duymadan inanmicam sanirimYaaa canım benim çok mutlu oldum Allaha şükürler olsun sağlıklı elimize alırız inşallah yanasıl hissediyorsun kendini?
Iki kat artiyorsa sorun yoktur bence canim.. ben cuma gidecem doktora 6 haftalik oluyor adet tarihime gore ins kalp atisi duyulurarkadaşlar merhaba ben de dün kan testi yaptırdım bat pazartesiydi. bhcg 28,16 çıktı doktor hamilesin ama pazartesi artışına bakalım şuan çok yeni dedi. dün bayağı sevindik falan ama şimdi beni bir korku sardı değer çok mu düşük?
Canım benimde 33.32 çıktı ilk testimde ertesi güngün 50.32 çıktı henüz yeni olduğu için dğşğk canım adetin geçmişmiydiarkadaşlar merhaba ben de dün kan testi yaptırdım bat pazartesiydi. bhcg 28,16 çıktı doktor hamilesin ama pazartesi artışına bakalım şuan çok yeni dedi. dün bayağı sevindik falan ama şimdi beni bir korku sardı değer çok mu düşük?
maşallah canım Rabbim kucağımıza almayı da nasip etsin.Iki kat artiyorsa sorun yoktur bence canim.. ben cuma gidecem doktora 6 haftalik oluyor adet tarihime gore ins kalp atisi duyulur
yok canım üç gün kala yapıldıCanım benimde 33.32 çıktı ilk testimde ertesi güngün 50.32 çıktı henüz yeni olduğu için dğşğk canım adetin geçmişmiydi
canımm hayırlı olsun testini gönder bakalımMerhababende test yaptım pozitif çıktı ama hala inananmıyorum kan vermeye yarın gidicem ama felaket bir bel ağrım var sizlerde de oluyormu?
canım hayırlı uğurlu olsunBen daha inanamadim cevredekiler cok telaşlı ama ben daha kalp atisi duymadan inanmicam sanirim
Canım benimde 33.32 çıktı ilk testimde ertesi güngün 50.32 çıktı henüz yeni olduğu için dğşğk canım adetin geçmişmiydi
cevaplamışım zaten
canım bat kaç ben sana hayırlı olsun diyebilirm bence maşallah maşallah Allah sağlıkla kucağına aldırsınEki Görüntüle 2256136 Eki Görüntüle 2256136 Eki Görüntüle 2256136 Eki Görüntüle 2256136
Teşekkür ederim canımtestim böyleydi
Canım oluyordu ben mesela iş yapayım az birşey çok ağrıyordu belimMerhababende test yaptım pozitif çıktı ama hala inananmıyorum kan vermeye yarın gidicem ama felaket bir bel ağrım var sizlerde de oluyormu?
Benimki de böyleydi sanırım seninki 3 haftalıkEki Görüntüle 2256136 Eki Görüntüle 2256136 Eki Görüntüle 2256136 Eki Görüntüle 2256136
Teşekkür ederim canımtestim böyleydi
Kaç günde yükseldi canım maşallahkızlar yine kan verdim 73 e yükselmiş bhcgşükürler olsun. darısı isteyen herkese olsun inşallah
Amin canım inşallah hayırlısı ile gelsinlerCanım oluyordu ben mesela iş yapayım az birşey çok ağrıyordu belimdaha sonra çok asabiydim ağzımda metalik tat vardı geceleri uyuyamıyordum belirtilerim bunlardı . Allaha şğkğrler olsun hayırlısıyla gelsinler annelerine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?