ARALIK 2019 ANNELERİ BURAYA🤗😍

Valla canım aynı belirtileri yaşıyorum ve ayrıca çok asabiyim etrafta hortlak gibi dolanıyorum midem 2 dk aç kalsın feci şeyler oluyor. Ayrıca benim geceleride bulantım ve mide aprım oluor nasılda aynı zamana denk gelmişiz ya

Evet vala çok güzel bi tevafuk olmuş sat larimiz aynı hatta belirtiler bile aynı bakalım bebislerin cinsiyetleri de aynı olcak mi

Ay evet ya benim içime erkek doğuyo çünkü 3 kere rüyamda gördüm ismini dahi
Ciddi mi ayyy inşallah sağlıklı hayırlı olur ama benim eşim de erkek doguyo içime diyo ben pek hissedemiyorum ama Bizim kız da olsa erkek de olsa isim hazır miraç kandili günü öğrendim o yüzde miraç siz ne dusunuyosunuz canım

Ben rüyamda gördüm Muhammed Kerim

Tek dileğimiz zaten sağlıklı ve hayırlı olması erkek kız fark etmez

Yani 300 kaç haftalık oluyo birde adetin kaç gün geçti
Ben dun acil gittim doktora peceteye silince geliyirdu kanama demeyelimde lekelenme doktor bakti kese yerinde dedi yatirdi bugun ciktim sabahta bakti ultrasonda kesede sorun yok dedi ama hala devam ediyor lekelenme progestn hap verdi kullaniyorum ins bisey olmaz cok korkuyorum

Canım yat hep sakın iş yapma fazla inşallah birşeý olmaz allahın izniyle

Ben de ağzımda metalik ya da pas tadı çektim 1 hafta öyle şüphelenip test yaptım kan değeri 92 çıktı adet günümden 2 gün önce. Allahım hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…