Aynıyızyarın benimkide 6 haftalık olcak peki canım belirtilerin neler
Evet gunlerimiz ayniIlk öğrendiğimde fazla belirtim yoktu fazla canım ama hcg değerlerim yükselmeye başladıkça sabahları özellikle aşırı bulantı yaşıyorum halsizlik gün içinde uyuklama ama sabah normalden daha erken uyanmaya başladım artık ve ac kalamıyorum hic sürekli sekerim düşüp bulantı yaşıyorum göz altlarım çöktü şimdilik aklıma gelenler bunlar canım senin neler peki
1 gün gecikti canım
Hayırlı olsun canımMerhaba kızlar bende araniza yeni katıldım Allah sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
katlanarak artsın inşallah yine test için çağırdı mı dr1 gün gecikti canım amin hepimiz için hayırlısı olsun
selam canım hoşgeldin Allah sağlıkla getirsin kucağınaMerhaba kızlar bende araniza yeni katıldım Allah sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
Amin canım benim seninde sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallahselam canım hoşgeldin Allah sağlıkla getirsin kucağına
Evet vala çok güzel bi tevafuk olmuşValla canım aynı belirtileri yaşıyorum ve ayrıca çok asabiyim etrafta hortlak gibi dolanıyorum midem 2 dk aç kalsın feci şeyler oluyor. Ayrıca benim geceleride bulantım ve mide aprım oluornasılda aynı zamana denk gelmişiz ya
Ay evet yaEvet vala çok güzel bi tevafuk olmuşsat larimiz aynı hatta belirtiler bile aynı bakalım bebislerin cinsiyetleri de aynı olcak mi
Ciddi mi ayyy inşallah sağlıklı hayırlı olur ama benim eşim de erkek doguyo içime diyo ben pek hissedemiyorum amaAy evet yabenim içime erkek doğuyo çünkü 3 kere rüyamda gördüm ismini dahi
Ben rüyamda gördüm Muhammed KerimCiddi mi ayyy inşallah sağlıklı hayırlı olur ama benim eşim de erkek doguyo içime diyo ben pek hissedemiyorum amaBizim kız da olsa erkek de olsa isim hazır miraç kandili günü öğrendim o yüzde miraç siz ne dusunuyosunuz canım
Tek dileğimiz zaten sağlıklı ve hayırlı olması erkek kız fark etmezCiddi mi ayyy inşallah sağlıklı hayırlı olur ama benim eşim de erkek doguyo içime diyo ben pek hissedemiyorum amaBizim kız da olsa erkek de olsa isim hazır miraç kandili günü öğrendim o yüzde miraç siz ne dusunuyosunuz canım
Çok güzelmiş canım ismiyle yaşasın inşallah bu arada kalp atışları için gittim mi doktoraBen rüyamda gördüm Muhammed Kerim
Amin inşallah Yarın gidicrm inşallah canım sen gittin miÇok güzelmiş canım ismiyle yaşasın inşallah bu arada kalp atışları için gittim mi doktora
Biz gittik evdeki testten sonra sadece keseyi görmeye yarında inşallah kalp atışları için bende gidicem canımAmin inşallah Yarın gidicrm inşallah canım sen gittin mi
Ben dun acil gittim doktora peceteye silince geliyirdu kanama demeyelimde lekelenme doktor bakti kese yerinde dedi yatirdi bugun ciktim sabahta bakti ultrasonda kesede sorun yok dedi ama hala devam ediyor lekelenme progestn hap verdi kullaniyorum ins bisey olmaz cok korkuyorumYani 300 kaç haftalık oluyo birde adetin kaç gün geçti
Canım yat hep sakın iş yapma fazla inşallah birşeý olmaz allahın izniyleBen dun acil gittim doktora peceteye silince geliyirdu kanama demeyelimde lekelenme doktor bakti kese yerinde dedi yatirdi bugun ciktim sabahta bakti ultrasonda kesede sorun yok dedi ama hala devam ediyor lekelenme progestn hap verdi kullaniyorum ins bisey olmaz cok korkuyorum
Aynı nasıl da aynı günde kalp atışı duymaya gidiyoruz @Biz gittik evdeki testten sonra sadece keseyi görmeye yarında inşallah kalp atışları için bende gidicem canım
Ben de ağzımda metalik ya da pas tadı çektim 1 hafta öyle şüphelenip test yaptımCanım oluyordu ben mesela iş yapayım az birşey çok ağrıyordu belimdaha sonra çok asabiydim ağzımda metalik tat vardı geceleri uyuyamıyordum belirtilerim bunlardı . Allaha şğkğrler olsun hayırlısıyla gelsinler annelerine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?