cumartesi ilk test canım pazartesi de ikinci testi yaptırdımKaç günde yükseldi canım maşallah
Ne zaman doktora gitmeyi düşünüyorsunuzcumartesi ilk test canım pazartesi de ikinci testi yaptırdım
Canım brn 6 haftalıkken gitcem yani cuma günü kalp atışını duymak vr keseyi görmek içinbenimde 25. martta beta 45 çıktı 2 gun snra 79 du sanırım kan testi yapan kişi hayırlı olsun dedi ama hala doktora gitmedim biraz daha bekliyorum bu tarihlere denk gelip doktora giden varmı
zaten bu söylediğim kan testi. gittim doktoraNe zaman doktora gitmeyi düşünüyorsunuz
şuan kese oluşmuştur siye düşünüyorum. bence bir doktora gitmelisin artıkbenimde 25. martta beta 45 çıktı 2 gun snra 79 du sanırım kan testi yapan kişi hayırlı olsun dedi ama hala doktora gitmedim biraz daha bekliyorum bu tarihlere denk gelip doktora giden varmı
Canım beta şimdi çıktı 96.7 ama doktor yarın bir daha yapalım dedicanım bat kaç ben sana hayırlı olsun diyebilirm bence maşallah maşallah Allah sağlıkla kucağına aldırsın
Hayırlısı inşallah canım benim bugün kan testim 96.7 çıktıBenimki de böyleydi sanırım seninki 3 haftalık
en son sat başlama tarihi ne idi sizinCanım brn 6 haftalıkken gitcem yani cuma günü kalp atışını duymak vr keseyi görmek için
maşallah canım hayırlı olsun. adetin kaç gün gecikti?Canım beta şimdi çıktı 96.7 ama doktor yarın bir daha yapalım dedi
1 gün gecikti canım amin hepimiz için hayırlısı olsunmaşallah canım hayırlı olsun. adetin kaç gün gecikti?
28 şubat canımen son sat başlama tarihi ne idi sizin
Yani 300 kaç haftalık oluyo birde adetin kaç gün geçtiBen cuma gidecem ins hersey yolundadir benim ilk kan testim 300 lerde cikti
benimde 24 şubat banada yazar mısınız gidince ben daha hiç gitmedim kalp atışını duymak istiyorum bekliyorum ama siz duydum derseniz bende gidebilirim belki İNŞAALLAH duyarsınız duyarım28 şubat canım
Ramam canım cuma gidicem buraya yazarım inşallahbenimde 24 şubat banada yazar mısınız gidince ben daha hiç gitmedim kalp atışını duymak istiyorum bekliyorum ama siz duydum derseniz bende gidebilirim belki İNŞAALLAH duyarsınız duyarım
Amiin hayırlı olsunMerhaba kızlar bende araniza yeni katıldım Allah sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
Teşekkür ederim canım şu an 5+6 olduk bakalım hayırlısıylaAmiin hayırlı olsunkaç haftalık canım
AynıyızTeşekkür ederim canım şu an 5+6 olduk bakalım hayırlısıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?