Aralık 2019 tüp bebek yaptıranlar

Gercekten nasip işi bu ne yaparsak yapalım.Hayırlısı ne ise o olsun İlk transferım tuttu kimyasal gebelık yasadım.
Hayirli zamanda gelsinler. Benim 3. Tedavi. Ilkinden kizim var ikinci bos gebelik oldu 8 haftalikken dusuk oldu.
suanki icin test gunum persembe. Hayirlisi artik napalim. Sabirdan baska elden birsey gelmiyor

Canimm hayirli olsunn artik sendede bir gebelik takvimi gorelim

Hayirli zamanda gelsinler. Benim 3. Tedavi. Ilkinden kizim var ikinci bos gebelik oldu 8 haftalikken dusuk oldu.
suanki icin test gunum persembe. Hayirlisi artik napalim. Sabirdan baska elden birsey gelmiyor
Hayırlısı inşallah canım benımde persembe günü test günüm

Kızlar geneliği tutunların sizdede 8.9. Günleri kan pıhtısı gıbı oldumu?

Arkadaşlar merhaba, ben yine bir anksiyete komasına girdim sanırım birkaç sorum var.. test günümde değerim güzel çıktı ama diyelim ki ilerlerken bir sorun oldu ve hamileliğim sonlandı kanamam başlar mı hemen? Ve estrofem kullanıyorum ona rağmen yani? Transferden teste tuttu tutmadı tutunca da ya düşerse korkusu.... çok endişeliyim gerçekten.

Varsayımlarla konuşuyorum şu an tabii.. ultrason kontrolünde bomboş bir ekranla karşılaşırsam fikri şimşekleniyor beynimde. Ya küçükken bir şey bilmezken ne güzelmiş. Çift çizgili testlerden sonra hemen bebek doğuyordu. Sanıyordum. Benim dünyamdaki sistem o şekildeydi. Yükselmesi, kesesi, kalbi, ilerleyişi, şekli, aşağıdası yukarıdası, ense kalınlığı.. Allahım kolaylık verSin hepimizee..

Canim sakin ol kafanda kurma hersey yolunda gidecek insallah keseyide goreceksin insallah. Kendini alistirsanda hazirlasanda aksi durumda zaten uzuleceksim simdi hamis oldugunu bilmenin tadini cikar

Merhaba benimde 5 kasımda trasferim gerçekleşti 1 tanesi tuttu 9 haftalıkken hafif kanama geçirdim şuan 11+2 günüm bitti bu sefer kırmızı renkli çok fazla kanamam oldu yüreğimizi hop hop ettirip duruyor sizlerdede kanama oldumu hiç

Yok doğru 11+2 demiş 3 aylık olmuş neredeyse
Dikkat etmemişim bizden çok önceler vallahi biz kan test aşamasındayız bilgimiz olsaydı yardımcı olurdum
Thistle sana benim sorum olacak sende hiç lekeleme oldu mu? Ben de yok merak ettim benim bir önceki boş gebeligimde 2 kere kan testi yaptıktan sonra o hafta da lekelemem vardı merak ettim

Benim 7. gün çok çok hafif kahverengimsi bi lekelenmem oldu, başka da hiç olmadı. Bazısında hiç olmayabiliyor takılma hiç ona

Teşekkür ederim kan testinden sonra daha büyük dertler başlıyor anlayacağınız hep korkuyoruz kızım nasıl ağlıyor kardeşim diye hep yatıyorum ayağa kalkmaya korkuyorum

Yüce rabbim hepimize yardımcı olsun inan ki varsa yiyeceği ekmek korkma hiçbirşey sebep olmaz
Elimizde degil korkuyoruz
hele de ben transfer oldum grip oldum ilaç içemiyorum öksürük hiç durmuyor gece bile boğuluyorum şans işte geldi aynı anı buldu sonra diyorum vardır bir hayır

Geçmiş olsun canım bende çok dikkat ediyorum ama olacak oluyor işte hakkımızda hayırlısı olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…