- 3 Ekim 2018
- 424
- 905
- 103
- Konu Sahibi Kardanadam33
-
Hayirli zamanda gelsinler. Benim 3. Tedavi. Ilkinden kizim var ikinci bos gebelik oldu 8 haftalikken dusuk oldu.Gercekten nasip işi bu ne yaparsak yapalım.Hayırlısı ne ise o olsun İlk transferım tuttu kimyasal gebelık yasadım.
Rica ederim.canim güzel sonuçlar aliriz insBendede 2 tane embrio var. Peki canım zatem tansıyonumda yuksek o yuzden limonlu su içiyordum bol bol. Cok tesekkur ederım
Canimm hayirli olsunn artik sendede bir gebelik takvimi gorelimMerhaba arkadaşlar bugun test günümdü değerlerim yükselmiş şükür darısı bekleyen herkesin başına inşallahhh Allahım hepimizin yüzünü güldürsünHaftaya kese görürsek sonra da kalp atışlarını duyarsak benden mutlusu yok Kucağımıza almak da nasip olur inşallah. Hepimizin
Hayırlısı inşallah canım benımde persembe günü test günümHayirli zamanda gelsinler. Benim 3. Tedavi. Ilkinden kizim var ikinci bos gebelik oldu 8 haftalikken dusuk oldu.
suanki icin test gunum persembe. Hayirlisi artik napalim. Sabirdan baska elden birsey gelmiyor
Hayırlısı ne ise o olsun inşallahRica ederim.canim güzel sonuçlar aliriz ins
Canimm hayirli olsunn artik sendede bir gebelik takvimi gorelim
Evett harika olduuSağol canım benim, yapıyım di mi
Sonucunuz nasıl oldu merak ettim benimde göğüs ağrım azaldı1 gün kaldı verdikleri tarihineEvet o da oldu ilk üç gün göğüs hassasiyeti sonrasında normale döndü ve ciddi şekilde gaz var
Canim sakin ol kafanda kurma hersey yolunda gidecek insallah keseyide goreceksin insallah. Kendini alistirsanda hazirlasanda aksi durumda zaten uzuleceksim simdi hamis oldugunu bilmenin tadini cikarVarsayımlarla konuşuyorum şu an tabii.. ultrason kontrolünde bomboş bir ekranla karşılaşırsam fikri şimşekleniyor beynimde. Ya küçükken bir şey bilmezken ne güzelmiş. Çift çizgili testlerden sonra hemen bebek doğuyordu. Sanıyordum. Benim dünyamdaki sistem o şekildeydi. Yükselmesi, kesesi, kalbi, ilerleyişi, şekli, aşağıdası yukarıdası, ense kalınlığı.. Allahım kolaylık verSin hepimizee..
Yok doğru 11+2 demiş 3 aylık olmuş neredeyseTarih sanırım yanlış mi 05 kasım yazmışsın?
Dikkat etmemişim bizden çok önceler vallahi biz kan test aşamasındayız bilgimiz olsaydı yardımcı olurdumYok doğru 11+2 demiş 3 aylık olmuş neredeyse
Benim 7. gün çok çok hafif kahverengimsi bi lekelenmem oldu, başka da hiç olmadı. Bazısında hiç olmayabiliyor takılma hiç onaDikkat etmemişim bizden çok önceler vallahi biz kan test aşamasındayız bilgimiz olsaydı yardımcı olurdum
Thistle sana benim sorum olacak sende hiç lekeleme oldu mu? Ben de yok merak ettim benim bir önceki boş gebeligimde 2 kere kan testi yaptıktan sonra o hafta da lekelemem vardı merak ettim
Teşekkür ederim kan testinden sonra daha büyük dertler başlıyor anlayacağınız hep korkuyoruz kızım nasıl ağlıyor kardeşim diye hep yatıyorum ayağa kalkmaya korkuyorumDikkat etmemişim bizden çok önceler vallahi biz kan test aşamasındayız bilgimiz olsaydı yardımcı olurdum
Thistle sana benim sorum olacak sende hiç lekeleme oldu mu? Ben de yok merak ettim benim bir önceki boş gebeligimde 2 kere kan testi yaptıktan sonra o hafta da lekelemem vardı merak ettim
Geçmiş olsun canım bende çok dikkat ediyorum ama olacak oluyor işte hakkımızda hayırlısı olsun inşallahYüce rabbim hepimize yardımcı olsun inan ki varsa yiyeceği ekmek korkma hiçbirşey sebep olmaz
Elimizde degil korkuyoruz
hele de ben transfer oldum grip oldum ilaç içemiyorum öksürük hiç durmuyor gece bile boğuluyorum şans işte geldi aynı anı buldu sonra diyorum vardır bir hayır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?