- Konu Sahibi Kardanadam33
-
Canim oncelikle saglikla hayirla kucagina al insallah. Peki canim cokmu kanaman oldu yoksa oyle sildikce peceteye gelen seklindemi olduBugun kan test sonucunu aldım Hamıleyım 454 degerım o kadar üzgündüm ki negatıf sonucı gelecek dıye artık bütün umudumuz kesılmıştıki Allahım ol dedı. 8.9.10. Günleri kanamam geldı ve artık adetin geliyor dıye umudumu yitirmıstım .Allahim isteyen herkese nasip etsin aglamaktan gözlerim sisti hàlà kendimde degilim. Kanamasi olanlar sakin korkmasin bem cok yiprattim kendimi siz sakin. Demekki kanama gelmesiylede hamile olunuyormus ve bende 3 gün boyunca geldi gittiŞükürler plsun Rabbıme
Gözün aydın canım hayırlı olsunBugun kan test sonucunu aldım Hamıleyım 454 degerım o kadar üzgündüm ki negatıf sonucı gelecek dıye artık bütün umudumuz kesılmıştıki Allahım ol dedı. 8.9.10. Günleri kanamam geldı ve artık adetin geliyor dıye umudumu yitirmıstım .Allahim isteyen herkese nasip etsin aglamaktan gözlerim sisti hàlà kendimde degilim. Kanamasi olanlar sakin korkmasin bem cok yiprattim kendimi siz sakin. Demekki kanama gelmesiylede hamile olunuyormus ve bende 3 gün boyunca geldi gittiŞükürler plsun Rabbıme
Allah razı olsun sildıkçe geldi hatta ped koydum oda olmustu sonra kahverengi lekelenmemde çok oldu belim çok ağrıdı adetim gelcek gibi agrım oldu ama tabi adet kanaması gıbiCanim oncelikle saglikla hayirla kucagina al insallah. Peki canim cokmu kanaman oldu yoksa oyle sildikce peceteye gelen seklindemi oldu
Gözün aydın canım hayırlı olsunişte biz çok acele ediyoruz hemen öğrenelim istiyoruz, telaş yapıyoruz. Bu veletler bize sabrı sükuneti de öğretecek inşallah
Canım kese ne zamam gözüküyor haftaya persembe bakacaz ultraşalla dedıler acaba sevıncten yanlısmı anladım transferden 20 gün sonra oluyor sende ne zaman bakıldı?Gözün aydın canım hayırlı olsunişte biz çok acele ediyoruz hemen öğrenelim istiyoruz, telaş yapıyoruz. Bu veletler bize sabrı sükuneti de öğretecek inşallah
Benim 25. güne randevu verdi ultrason için. Ama 18. gün gün almaya gittiğimde karından baktı gördük keseyi ufacık da olsa. Şimdi bu pazartesi gidicem 25. gün, kese tek mi çift mi belli olacak. Belki kalp atışını da görürüm kim bilirCanım kese ne zamam gözüküyor haftaya persembe bakacaz ultraşalla dedıler acaba sevıncten yanlısmı anladım transferden 20 gün sonra oluyor sende ne zaman bakıldı?
Ay inşallah canım o zaman bende de gözükür bıseyler 13. Güne bakarak degerım çok yuksek acaba ikizmi olabılırBenim 25. güne randevu verdi ultrason için. Ama 18. gün gün almaya gittiğimde karından baktı gördük keseyi ufacık da olsa. Şimdi bu pazartesi gidicem 25. gün, kese tek mi çift mi belli olacak. Belki kalp atışını da görürüm kim bilir
Değer yanıltıcı olabiliyormuş ama çok yüksekse ikiz ihtimali artıyor benceAy inşallah canım o zaman bende de gözükür bıseyler 13. Güne bakarak degerım çok yuksek acaba ikizmi olabılırHayırlısı bakalım inşallah Allah herkese nasıp etsin
Kese 20 günde belli oluyor ama kalp atışları net olsun dersen 1 ay bekle başka sıkıntın yoksa benim ilk zamanlar hiç kanama olmadı 2 tüp bebek deneyimimden 9. hafta ve 11.hafta oldu iki kere kanama ve lekeler oldu istirahat et dedi doktorumCanım kese ne zamam gözüküyor haftaya persembe bakacaz ultraşalla dedıler acaba sevıncten yanlısmı anladım transferden 20 gün sonra oluyor sende ne zaman bakıldı?
Çok teşekkür ederimKese 20 günde belli oluyor ama kalp atışları net olsun dersen 1 ay bekle başka sıkıntın yoksa benim ilk zamanlar hiç kanama olmadı 2 tüp bebek deneyimimden 9. hafta ve 11.hafta oldu iki kere kanama ve lekeler oldu istirahat et dedi doktorum
Hayırlısı olsun inşallahDeğer yanıltıcı olabiliyormuş ama çok yüksekse ikiz ihtimali artıyor bencehayırlısıyla gelsin de tek ya da ikiz dert değil
Benim de aklıma takıldı ; Cuma yazacaktım kendisi yazar diye düşünmüştüm ...
Doktor yeterli dedi ben son bir daha yaptırdım 2000 cıktı en son daha yapmam yeter ultrason gününü bekliyorum rüyalarıma bile giriyor korkuyorum Sen ne yaptın?Peteklim nerelerdesin? Yeni test yaptın mı ne oldu?
Herseyin yolunda olduğuna sevindim senin içinRainbow seni merak ettim en son durumun nedir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?