Aralık 2019 tüp bebek yaptıranlar

Bugun kan test sonucunu aldım Hamıleyım 454 degerım o kadar üzgündüm ki negatıf sonucı gelecek dıye artık bütün umudumuz kesılmıştıki Allahım ol dedı. 8.9.10. Günleri kanamam geldı ve artık adetin geliyor dıye umudumu yitirmıstım .Allahim isteyen herkese nasip etsin aglamaktan gözlerim sisti hàlà kendimde degilim. Kanamasi olanlar sakin korkmasin bem cok yiprattim kendimi siz sakin. Demekki kanama gelmesiylede hamile olunuyormus ve bende 3 gün boyunca geldi gitti Şükürler plsun Rabbıme

Canim oncelikle saglikla hayirla kucagina al insallah. Peki canim cokmu kanaman oldu yoksa oyle sildikce peceteye gelen seklindemi oldu

Gözün aydın canım hayırlı olsun işte biz çok acele ediyoruz hemen öğrenelim istiyoruz, telaş yapıyoruz. Bu veletler bize sabrı sükuneti de öğretecek inşallah

Canim oncelikle saglikla hayirla kucagina al insallah. Peki canim cokmu kanaman oldu yoksa oyle sildikce peceteye gelen seklindemi oldu
Allah razı olsun sildıkçe geldi hatta ped koydum oda olmustu sonra kahverengi lekelenmemde çok oldu belim çok ağrıdı adetim gelcek gibi agrım oldu ama tabi adet kanaması gıbi
Çok degıldı. 3 gün geldiği için korkmustum.

Allah razı olsun ay çok sabırlı olup beklemek gerekmıs . İlk denemem kimyasal gebelıkle somucla dı 27 idi ve yukselmedı ama bu 13. Gün kan sonucu 464 şok geçirdimRabbım bu duyguyu isteyen herkese tadtırsın inşallah

Gözün aydın canım hayırlı olsun işte biz çok acele ediyoruz hemen öğrenelim istiyoruz, telaş yapıyoruz. Bu veletler bize sabrı sükuneti de öğretecek inşallah
Canım kese ne zamam gözüküyor haftaya persembe bakacaz ultraşalla dedıler acaba sevıncten yanlısmı anladım transferden 20 gün sonra oluyor sende ne zaman bakıldı?

Canım kese ne zamam gözüküyor haftaya persembe bakacaz ultraşalla dedıler acaba sevıncten yanlısmı anladım transferden 20 gün sonra oluyor sende ne zaman bakıldı?
Benim 25. güne randevu verdi ultrason için. Ama 18. gün gün almaya gittiğimde karından baktı gördük keseyi ufacık da olsa. Şimdi bu pazartesi gidicem 25. gün, kese tek mi çift mi belli olacak. Belki kalp atışını da görürüm kim bilir

Ay inşallah canım o zaman bende de gözükür bıseyler 13. Güne bakarak degerım çok yuksek acaba ikizmi olabılır Hayırlısı bakalım inşallah Allah herkese nasıp etsin

Ay inşallah canım o zaman bende de gözükür bıseyler 13. Güne bakarak degerım çok yuksek acaba ikizmi olabılır Hayırlısı bakalım inşallah Allah herkese nasıp etsin
Değer yanıltıcı olabiliyormuş ama çok yüksekse ikiz ihtimali artıyor bence hayırlısıyla gelsin de tek ya da ikiz dert değil

Kese 20 günde belli oluyor ama kalp atışları net olsun dersen 1 ay bekle başka sıkıntın yoksa benim ilk zamanlar hiç kanama olmadı 2 tüp bebek deneyimimden 9. hafta ve 11.hafta oldu iki kere kanama ve lekeler oldu istirahat et dedi doktorum

Şimdi farkettim ultrasana girmişsin kese kaç tane belli olmadi mi? Kalp atışı bazıları hemen görüyor acaba bizim değerler en başta düşüktü geriden sanırım geliyor

Rainbow seni merak ettim en son durumun nedir?
Herseyin yolunda olduğuna sevindim senin için
Benim biraz karışık ((( geçen hafta 2 kese görüldü , Cuma kanama-lekelenme arası birsey oldu , sonra dün tüp bebek doktorum baktı birinin kalp atışını gördü digerinden emin olamadı 1 hafta sonra gel akibeti kesinleşir dedi ... evde oturmaktan beklemekten mide bulantısından normal bir gebelik yaşayamamaktan son 1 yıldır hayatımızın buna endeksli olmasından yoruldum .... (normalde pozitif bir insanımdır ama bugün biraz tersimden kalktım sanırım((- aslında bunun nedeni sinir bozucu şekilde lekelenmenin devam etmesi) .... bir önceki gebelikte de bugünlerde kaybetmiştim düşünmemeye çalışıyorum ama insan ister istemez geriliyor ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…