Aralık 2019 tüp bebek yaptıranlar

Kızlar transferin ikinci gunundeyim crinone jel hafif kahverengi gibiydi bir sorun yoktur degil mi

Ya arkadaşlar benim birkaç gündür mide bulantım vardı çok hafif. Dün baya şiddetlendi, neredeyse bütün gün sürdü ve çok zorlandım. Bu sabah çok az bi bulantım oldu ve puf, geçti tamamen. Hcg değerim düşüşe geçti diye paranoyak oldum. Bulantı illa her gün devam edecek diye bi şey yok değil mi? Benim gibi bi gün çok bulanan, ertesi gün hiç bulanmayan oldu mu?

Benim öyle .... ve aynı paranoyaları ben de yaşadım başta .... sanırım o anki zihin durumumuz , psikolojimiz vs de etkiliyor mu bilmiyorum .... işe gittiğimde koşturmaktan veya birseylerle ilgilenmekten daha az hissediyorum(yine de azıcık oluyor ama) evdeyken çok aşırı oluyor bazen .... bazen sabah oluyor bazen akşamları.... kasık agrıları da öyle .... bazen hiç agrımıyor eyvah diyorum... bazen de o kadar agrıyor ki , yine eyvah diyorum bugün de ilk defa aşırı sinirliyim telefonda anneme patladım mesela... iyiki eşim su anda evde değil dedim içimden

Oh rahatladım ya ben de öyle gelgitler yaşıyorum, arada ağlıyorum falan şu keseyi görüp rahatlasaydık bi. Gerçi o zaman da kalbi duysaydık var allahım bi doğurup kucağımızda görseydik

Oh rahatladım ya ben de öyle gelgitler yaşıyorum, arada ağlıyorum falan şu keseyi görüp rahatlasaydık bi. Gerçi o zaman da kalbi duysaydık var allahım bi doğurup kucağımızda görseydik
Ahahahahaha kucağımızda görsek emdi emmedi kilo aldı almadı zamanında yürüdü mü hangi okula gidecek .... ömürboyu bitmeyecek bir maraton başlıyor
Bu arada ben biraz daha geç gidip keseyle kalbi beraber görmek istiyorum daha doktorumla konuşmadım gerçi .....

Ay sağlıkla doğsunlar da okulu püsürü kalsın hiç o manyak annelerden olmıycam sürekli panik, pimpiriklilerden. Doğmadan yaşadım dibine kadar diycem kese ve kalp arasında çok zaman yok zaten galiba, 6. hafta gitsen kalbi duyarsın inşallah.

Geçmiş olsun , yazın benim de başıma geldi ; aynı hafta aynı süre , şimdi tekrar pozitifi gördüm , belki bu da düşecek ama yılma lütfen , devam et , 2-3 ay dinlen , izin al , biraz nefes al ve devam et .... geçmiş olsun , önemli olan senin sağlığın öncelikle ...

Canım seninle konuşmuştuk Rabbim hayırlısını versin hakkında inşallah

Allah sabır versin canım. Ne kadar üzülme desek de boş, ama sen sağlıklı ol, iyi ol da inşallah allahım hayırlısıyla bir evlat, hatta evlatlar nasip etsin sana.

Cok geçmis olsun canim cok üzüldüm Allah bir daha yaşarmasın ins

Kizlar transferden sonra ikinci gunum biliyorum belirti aramak icin cok erken ama benim kasiklarimda hafif hafif ağrı var ikisinde de oluyor korkuyorum yoksa adet ağrısı mi diye ama adetim de 19 ocakta bu kadar erken olmazdi degil mi adet belirtisi
Pozitif olanlar sizlerin de mi iki kasıkta agriniz vardı acaba

Canım çok üzüldüm. Hepimizde böyle bir risk var. Rabbim “ol” demeden olmuyor. İnşallah en yakın zamanda rabbim evlat nasip eder sana. Bugünler de geçecek inşallah Benimde bir kimyasal gebeliğim olmuştu temmuz ayında seni çok iyi anlıyorum.

3 gün kasıklarımda hafif kımıldanmalar hissettim sanci gibi. Sonra hiçbişe hissetmedim. burdaki geçmiş yazılarında okursan canım kiminde sancı olduğunu kiminde hiç olmadığını görürsün. Her şey kişiden kişiye değişiyor kafana takma rahat ol. Dua et inşallah pozitifi görürsün

Amin canim ins korkuyorum tutmaz diye 2 tane 3.gun embriyosu o yuzden 3.gun tutmama ihtimali yuksek diye

Canim tutunma kanaması da olabilir eger cok değilse hemen uzulme canim kan testine kadar
Testte yaptım 8. Gün idrarda gösterır mi bılmıyorum negatıf çıktı aslında bekleyecektım kanamam gelınce pıhto şeklınde yapmak ıstedım

Eklentiler

• 1F958C57-AFE5-407E-B1E7-B0B99C825137.webp
    10,9 KB · Görüntüleme: 36
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…