- 27 Eylül 2013
- 2.836
- 1.853
- 133
- 35
- Konu Sahibi Kardanadam33
-
Kacinci gun embriyosuydu canim seninkiTestte yaptım 8. Gün idrarda gösterır mi bılmıyorum negatıf çıktı aslında bekleyecektım kanamam gelınce pıhto şeklınde yapmak ıstedım
Benim 15 dk bile olmamistir. Dayanamadim kalktim. Bugun 7. Gunum ve besinci gunden beri idrarda cift cizgi var.15 dk sonra kalktım tuvalete gıttımsordum gıdebılır mıyım evet dedıler
O zaman belli mi olur yoksa tutunmami o zamanBildiğim kadarıyla 7. 8 gün
5.gun embriyosu icin 3 ua da 4.gun demisler deBildiğim kadarıyla 7. 8 gün
Anladim.canim tesekkurlerTutunma o zaman olur diye biliyorum
Canim kacinci gun embriyosuyduBenim 15 dk bile olmamistir. Dayanamadim kalktim. Bugun 7. Gunum ve besinci gunden beri idrarda cift cizgi var.
Hatta ben hastanede 1 saat yattiktan sonra birdaha hic dinlenemedim. 3 yasinda kizim var onun bakimi yemek bilasik vs. Derken gece 12 den once yatip dinlenmek mumkun olmadi
En guzeli psikolojik olarak rahat olmak ve transferi unutmak.
Kizlar gebelik belirtilerinizi yazar misini kacincj günden itibaren olustu
3. günü embriosuydu simdi doktoru aradim kanamanin gelmesi normal degil dedi kullandigim fitili 2 idi 3 e cikar dedi. Gecen sene Türkiyede transferim oldu transferden sonra igne ilac bir sürü verdi doktor ama almanyada sadece 2 ilac biri progynova, progesteron kanamam hàlà var ve hayirlisi artikKacinci gun embriyosuydu canim seninki
Ya uzuldum ne diyecegimi bilemiyorum uzulme de diyemiyorum ins geç tutunmadir
Gercekten nasip işi bu ne yaparsak yapalım.Hayırlısı ne ise o olsun İlk transferım tuttu kimyasal gebelık yasadım.Benim 15 dk bile olmamistir. Dayanamadim kalktim. Bugun 7. Gunum ve besinci gunden beri idrarda cift cizgi var.
Hatta ben hastanede 1 saat yattiktan sonra birdaha hic dinlenemedim. 3 yasinda kizim var onun bakimi yemek bilasik vs. Derken gece 12 den once yatip dinlenmek mumkun olmadi
En guzeli psikolojik olarak rahat olmak ve transferi unutmak.
Canim cok geçmis olsun benim ki.de 3.gun embriyosu 2 tane sen bir de bol.bol su ic gunde 3 litre felan bana oyle dedi doktor tutunmada cok ise yarıyormuş3. günü embriosuydu simdi doktoru aradim kanamanin gelmesi normal degil dedi kullandigim fitili 2 idi 3 e cikar dedi. Gecen sene Türkiyede transferim oldu transferden sonra igne ilac bir sürü verdi doktor ama almanyada sadece 2 ilac biri progynova, progesteron kanamam hàlà var ve hayirlisi artik
Bendede 2 tane embrio var. Peki canım zatem tansıyonumda yuksek o yuzden limonlu su içiyordum bol bol. Cok tesekkur ederımCanim cok geçmis olsun benim ki.de 3.gun embriyosu 2 tane sen bir de bol.bol su ic gunde 3 litre felan bana oyle dedi doktor tutunmada cok ise yarıyormuş
Besinci gun embriyosu. Donmus transferCanim kacinci gun embriyosuydu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?