Aralık 2019 tüp bebek yaptıranlar

Testte yaptım 8. Gün idrarda gösterır mi bılmıyorum negatıf çıktı aslında bekleyecektım kanamam gelınce pıhto şeklınde yapmak ıstedım
Kacinci gun embriyosuydu canim seninki
Ya uzuldum ne diyecegimi bilemiyorum uzulme de diyemiyorum ins geç tutunmadir

15 dk sonra kalktım tuvalete gıttımsordum gıdebılır mıyım evet dedıler
Benim 15 dk bile olmamistir. Dayanamadim kalktim. Bugun 7. Gunum ve besinci gunden beri idrarda cift cizgi var.

Hatta ben hastanede 1 saat yattiktan sonra birdaha hic dinlenemedim. 3 yasinda kizim var onun bakimi yemek bilasik vs. Derken gece 12 den once yatip dinlenmek mumkun olmadi
En guzeli psikolojik olarak rahat olmak ve transferi unutmak.

Canim kacinci gun embriyosuydu

Merhaba arkadaşlar bugun test günümdü değerlerim yükselmiş şükür darısı bekleyen herkesin başına inşallahhh Allahım hepimizin yüzünü güldürsün Haftaya kese görürsek sonra da kalp atışlarını duyarsak benden mutlusu yok Kucağımıza almak da nasip olur inşallah. Hepimizin

Tuvalette benim crinone jel hafif pembe gelmişti sizde de boyle oldu mu acaba yoksa tutmadi mi

Kizlar gebelik belirtilerinizi yazar misini kacincj günden itibaren olustu

Belirtiler gerçekten kişisel.. kendini iyi tanıyan biriysen fark edebiliyorsun. Ben diğer negatif denememle kıyasladım hep. Bu arada lekelenme bende olmadı. Kasık ağrımda olmadı bi tek dün (yani 9. Gün) kramp gibi sancılar oldu saniyelik bugun hiçbir şey yok. Her ay yumurtlama günü adet evvelsi çıkan sivilcelerimin çıkmamasından da anladım ben birazda idrara sık çıkma ekleyebilirim klişelerden.

Kacinci gun embriyosuydu canim seninki
Ya uzuldum ne diyecegimi bilemiyorum uzulme de diyemiyorum ins geç tutunmadir
3. günü embriosuydu simdi doktoru aradim kanamanin gelmesi normal degil dedi kullandigim fitili 2 idi 3 e cikar dedi. Gecen sene Türkiyede transferim oldu transferden sonra igne ilac bir sürü verdi doktor ama almanyada sadece 2 ilac biri progynova, progesteron kanamam hàlà var ve hayirlisi artik

Gercekten nasip işi bu ne yaparsak yapalım.Hayırlısı ne ise o olsun İlk transferım tuttu kimyasal gebelık yasadım.

Canim cok geçmis olsun benim ki.de 3.gun embriyosu 2 tane sen bir de bol.bol su ic gunde 3 litre felan bana oyle dedi doktor tutunmada cok ise yarıyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…