Merhaba
Ben 3 kes tüp bebek denedim. İlkinde 4 folikül oldu, 4 döllendi 2si devam etti transfer oldu sonuç negatif
İkincisinde, 5 folikül oldu opu yapıldı bir tane toplandı döllenmedi
Üçüncüsünde Şişli memorilde yaptırdım 4 folikül başladı 1 tanesi devam etti opu yapıldı boş çıktı
Ve ilk denemem Haziran ayında 2. Denemem Aralık ayında 3. Denemem Ocak ayında yani bu ay yapıldı. 8 ocakta en son opum oldu negatif olunca ben bitti artık dedim
Sonra başladım testere dişli Aslan pençesi ve hayır tohumu sabah akşam içim, birde sabahları incir kaynatıp gün içinde hem suyunu içtim hemde incirleri yedim. 5 gün kadar devam ettim.
C Life duymuştum adetle başlamıyor diye
Adetin ilk günü c Life macuna başladım. 2. Günü Dr a gittim tahlillerim yapıldı ve FSH ile LH normal değerlere gelecek şekilde anormal düşmüştü. 19,5 olan FSH 5,5 a düşmüştü. İnanılır gibi değil tabi. Famera diye bir ilaç verdi 5. Gün kullan dedi. Yumurtaya gelince 2. Günde 7mm 2 adet vardı. 5 gün sonra gittiğimde 13mm olmuştu. Bugün 9. Günüm 19mm olmuş. Çok sağlıklı görünüyor dedi Dr. Bugün çatlatma iğnesi verdi. Bakalım denemelere bugün başlıycaz.
o kadar tüp bebek iğnesi ilacı kullandığımda 19mm hiç göremedik ilk defa oldu şaşkınım ve Umut veriyor bu durum bana. Umarım artık zamanı gelmiştir hepimiz için