Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Daha erken olmasına rağmen güzel değerin katlanarak artacağı İçin 5 güne 200 leri geçer merak etme sağlıkla gelsin

Her şey gönlünce olsun, dualarımız seninle
Olumlu ihtimal kadar olumsuz ihtimal de var ama şuan olmaya daha yakınsın çünkü elinden geleni yapıyorsun, her şey güzel olacak Allah’ın izniyle.

Merhabalar benide listenıze ekleyebılırmısınız sakıncası yoksa eger :) sürecinizde yanunızda olmak ısterım bat15 aralık bugunkı beta8.41 cıktı ınsallah saglıkla ılerler
Senin erken test yaptığını görünce bende heveslendim yaptım silik de olsa çizgi var gibi kan vermeye geldim

Günaydın kızlar. Bu ay femara kullandım ve 26 kasımda çatlatma iğnesi oldum. Bugün 11. Gün normalde çatlatma iğnesinden sonra 17. Günde adet oluyorum bu sabah ilk idrarla test yaptım negatif. Sizce pozitife dönme ihtimali var mı?

İğne etkisi geçmiş artık, bundan sonra yapacağınız testler önemli özellikle 14. Gün yapın diyorlar ihtimal her zaman vardır bunu beklemeden göremeyiz ki

Günaydın canım,

Dua edeceğim, inşallah bol bereketli yumurtaların olsun

Ayy var mı acaba bilemedim ki canım çok teşekkür ederim saat 5 de çıkacak sonuç haber veririm tabiki umarim mutlu sonuç alirim
Insallah canim benim bende erken gebelik yaptım çok ince bir çizgi cikti iki gün sonra kaset yaptım negatif gordum bugun regl günüm gelen yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…