- 18 Eylül 2014
- 766
- 1.133
- 113
Daha erken olmasına rağmen güzel değerin katlanarak artacağı İçin 5 güne 200 leri geçer merak etme sağlıkla gelsinKızlar merhaba bat 15 Aralık bugun erken gebelıkte silik görunce kan verdım 8.41 cıktı beta hcg regly 8 gun varken bu deger normalmi hamılelere hayırla kucaklarını almayı nasip etsın bebıss bekleyenlerinde hayırlı tez zamanda kucakları dolsun ıns
Her şey gönlünce olsun, dualarımız seninle
Senin erken test yaptığını görünce bende heveslendim yaptım silik de olsa çizgi var gibi kan vermeye geldimMerhabalar benide listenıze ekleyebılırmısınız sakıncası yoksa eger :) sürecinizde yanunızda olmak ısterım bat15 aralık bugunkı beta8.41 cıktı ınsallah saglıkla ılerler
Benim de 11 Aralık ve benimde negatif değişir mi sizce yoksa kesin yok muKizlar bat 11 aralik sabah normal kaset test yaptim dayanamadım negatif
İğne etkisi geçmiş artık, bundan sonra yapacağınız testler önemli özellikle 14. Gün yapın diyorlar ihtimal her zaman vardır bunu beklemeden göremeyiz kiGünaydın kızlar. Bu ay femara kullandım ve 26 kasımda çatlatma iğnesi oldum. Bugün 11. Gün normalde çatlatma iğnesinden sonra 17. Günde adet oluyorum bu sabah ilk idrarla test yaptım negatif. Sizce pozitife dönme ihtimali var mı?
Kaset testler adet gecikmedikce gostermez derler ama bilmiyorumBenim de 11 Aralık ve benimde negatif değişir mi sizce yoksa kesin yok mu
Ben de pek bilmiyorum bekleyelim bakalımKaset testler adet gecikmedikce gostermez derler ama bilmiyorum
Progesteronun yüksek çıkması gebelik ihtimalinin de yüksek olduğunu gösterir canım adet günü baktırmak istemesinin sebebi o. Zaten progesteron yüksekse rahim kalınlığı da artmış demektir. O da genelde hamilelikte artıyor zaten :
Günaydın canım,
Kuzum çok sevindim inşallah vardır kan sonucu bizede haber verGünaydın kızlar erken gebelik testi yaptım bat 15 17 arası çizgiyi görüyor musunuz ayy çok heyecan yaptım var mı kii
Kanda cikar diye dusunuyorum. Cumartesi iş yerinin eglencesi var valla ben bugun yarin kan verecegim eger negatifse giderim napaym artikBen de pek bilmiyorum bekleyelim bakalım
Ayy var mı acaba bilemedim ki canım çok teşekkür ederim saat 5 de çıkacak sonuç haber veririm tabiki umarim mutlu sonuç alirimKuzum çok sevindim inşallah vardır kan sonucu bizede haber ver
Insallah canim benim bende erken gebelik yaptım çok ince bir çizgi cikti iki gün sonra kaset yaptım negatif gordum bugun regl günüm gelen yokAyy var mı acaba bilemedim ki canım çok teşekkür ederim saat 5 de çıkacak sonuç haber veririm tabiki umarim mutlu sonuç alirim
Kan testi vermedin mi cnm bence direk.kan verInsallah canim benim bende erken gebelik yaptım çok ince bir çizgi cikti iki gün sonra kaset yaptım negatif gordum bugun regl günüm gelen yok
Yok kuzum kaset test de yapayım öyle veririm dedim oda negatif çıkınca umut kalmadıKan testi vermedin mi cnm bence direk.kan ver
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?